Prietene la bine si la greu - 117
Raspunsuri - Pagina 5
dankutza spune:
Ce este bun pentru stimularea imunitatii?
Lyly ce este pt imunitate din lista de la dr. Ai putea sa-mi spui si mie la ce dr ai fost. As vrea sa o vada pe Pinky si un homeopat. Eventul PM.
M-am saturat de muci, stranuturi, tuse pana varsa tot din stomacel, lipsa poftei de mancare, plansete, dureri in gat, iritabilitate.
De asta nu am mai scris nimic, desi sunt la curent cu totul. Cica am avut vacanta. Am stat pe sedative, de nervi ca nu mananca copilul si slabeste. Nu bea lapte de cateva zile. Mananca la o masa maxim 100 g de mancare. Daca ajunge la 250g de mancare pe zi, zic ca a fost o zi buna. SI asta cu televizor, calculator, lego, telefon. NU MAI POT!
Ii dau Ambroxol, Nurofen/Panadol, pufuri de Tantum verde, Pivalone in nas si mucii trasi cu aspiratorul. Tuseste ca un magarus.
Am reusit cu chiu cu vai, sa facem 8 kg. Dar sigur a slabit.
Pe langa toate astea, o avem pe babuta internata in spital de o saptamana, cu deshidratare si diaree. Nu mai stim unde sa ne impartim.
laurairina13 spune:
Dankutza, noi am primit pt imunitate cica, un tratament cu oscilococcinum, jumatate de fiola cu granule dizolvata in apa/ceai -o data pe saptamana. Cura de 4 saptamani, total 2 fiole de granule.
Stiu cum e cu nemancatul..prin asta am trecut si trecem si noi de vreo luna, intai s-a chinuit cu maseluta care nu iesea, pe urma puroi la amigdale+antibiotice, acum cica am scapat de toate, si de medicamente...Dar pofta de mancare ciuciu, stam si o alergam prin casa cu diverse numa' numa' sa manance cate ceva sa nu aiba stomacelul golE drept ca Amalia sta mai bine cu kilogramele, dar de 5 luni e tot cu 10kg la bord, acum cred ca a mai slabit..Atat doar ca s-a inaltat ,ca altfel chiar ca as intra in boale de griji.
Si noi va uram Sarbatori minunate, relaxante, si linistite!!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 20+ cu Iris Maria
Firefly's shop
BLOGUL MEU
magdaz_ina spune:
Dana, imi pare tare rau ca sunteti suparate. Nu stiu daca te ajuta cu ceva sa iti spun ca si Rares manaca putin intr-o zi, atat doar ca m-am invatat cu stilul lui, nu ma stresez legat de cantitate de mancare si putin cate putin se aduna sutele de grame. Ca exemplu concret daca a mancat o jumatate de banana si o jumatate de borcanel de mancare pentru copii peste 6 luni, plus ceva ciuguleala-rontaiala (2-3 biscuititi samd) asta se cheama ca a mancat in ziua respectiva. In alta zi mai buna poate manaca o banana si un borcanel de mancare iar la ciuguleala o felie de paine. Uneori bea o jumatate de canuta de lapte, alteori manaca o felie de mar sau bea o jumatate de pahar cu suc de portocale. Alteori manaca 2-3 eugenii. Uneori mancare gatita.
Pe mine ma uimesc povestile cu 5-6 feluri de mancare pe zi. Nici Iarina nu manca de genul asta si era chiar grea ca un pietroi.
Despre imunizare eu recomand Broncho-Vaxom (pentru copii), desi e cam tarziu acum (poate sa faci o cura de 10 zile). Se poate da chiar si cand este racit copilul, chiar concomitent cu antibiotice. Curele clasice de imunizare sunt de 3 luni toamna (septembrie, octombrie, noiembrie) si 3 luni primavara (martie, aprilie, mai), cate o capsula (plic) primele 10 zile din luna. Se poate da incepand de la varsta de 6 luni.
Despre homeopate nu stiu, eu am folosit OSCILOCOCCINUM pana cand am vrut sa ii dau si lui Rares si am verificat ce contine ca sa nu interactioneze cu medicatia lui. Dupa aceea nu am mai fost deloc entuziasmata sa dau banii pe extractul de ficat de rata salbatica frantuzeasca diluat la infinit (desi atunci cand nu stiam despre ce e vorba eram fericita de efectul pe care il avea, imi trecea raceala garantat ). La insistenta pediatrului, la ultima raceala a piticilor le-am dat totusi cateva capsule, sa fiu cu constiinta impacata ca am incercat totul posibil.
Perioada de raceli este la final, de la jumatatea lui mai sau inceputul lui iunie scapam de ele !
Va pupam si va dorim sa va bucurati de aceste sarbatori, veseli si sanatosi !
ionelamaria spune:
SA AVETI PARTE DE SARBATORI FRUMOASE! VA PUPAM CU DRAG!
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 13+
Ramonika spune:
azi am bucatarit. am facut 2 pasti , salata Boeuf si cus cus cu carne de miel, pui, legume, gris si naut. au iesit toate perfect.
maine mergem la socri la tzara.
va doresc tuturor sarbatori fericite
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
lili_a spune:
Fetele mele dragi,
Va pup si va imbratisez cu foc si va doresc sarbatori fericite, sa aveti timp frumos si afara si in suflet si sa-l petreceti cu toti cei pe care ii iubiti
grigore_tina spune:
Buna seara,
Multumim de urari.Spunem si noi la multi ani sf.gheorghe.Noi am avut 2 azi:fiul si socrul.
Va servim cu de toate:drob de pui,sarmalute de porc cu ciuperci,oua rosii,salata boeuf,friptura,bilute cu rom si nuca de cocos si fursecuri cu stafide.
Nu am avut timp sa va pun poze cu meniul dar vor urma .
Sa aveti parte de lumina atat in case cat si in suflet si sa va bucurati de sarbatorile pascale alaturi de cei dragi.
sarcina usoara Smara ,Licurici,Ionela,Many,Dana.n,Raluci!
My_Lady0091 spune:
Hristos/Cristos a Inviat!
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Ancutza_Bro spune:
Hristos a inviat !
Va doresc un Paste fericit, cu credinta, speranta si iubire !
Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)