Strugurasi de Sept-Oct 2011 (43)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

da bujo , cred ca din cauza efectelor secundare nu mi a dat
dar eu totusi i as zice ca vreau sa incerc sa vad cum le suport

magne b6 e f bun impotriva contractiilor , la mine chiar are efect
eu mi am cumparat magne b6 premium , care este dublu cantitativ decat cel obisnuit si iau 1-2 /zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

fetelor , eu nu sunt medic sa va spun sa luati ca asa trebuie
voi faceti cum va zice dr vostru sau cum simtiti voi ca e mai bine

eu va spun ce mi recomanda mie drii mei , 2 ginecologi si 1 hematolog
macar un lucru e bun , ca pana acum nu s au contrazis parerile lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris_K spune:

Multumesc, fetelor .

Mai, cum e ecografia 4D? Eu am vazut ieri doua feluri de ecografie.. una alb negru si alta, cand i-am zis dr.-ului ca vreau sa vad trasaturile fetei , era pe galben - portocaliu asa, o culoare.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flopishtica spune:

Nici nu stiam ca Magne B6 e bun impotriva contractiilor. Eu iau 2 pe zi de la inceput.

16+ cu minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Am vazut o fotografie simpatica acum cu 2 bebelusi gemeni si unul avea inscriptionat pe body COPY si celalalt PASTE. :))

Lori 21+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

No... o sa incep sa iau no spa...

Mie un dr imi da de exemplu aspenter.. celalat ma intreaba de ce il iau

Eu am terminat prajiturile mai am numai glazurile, asta insa mai incolo mediat ma pregatesc sa merg in oras.. cam mult pt azi...

20+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

"cand i-am zis dr.-ului ca vreau sa vad trasaturile fetei , era pe galben - portocaliu asa, o culoare." Asta e 4D

21+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MatzaRebela

"cand i-am zis dr.-ului ca vreau sa vad trasaturile fetei , era pe galben - portocaliu asa, o culoare." Asta e 4D

21+ cu

sau 3 D? din cate stiu mie 3 D mi-a facut si bebe era portocaliu.. la 16 s... nu vi-am aratat-o asa-i?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

stiu cum arata 4D, dar nu stiu daca are si alt rost decat sa ii vada fatza copilului? adica se merita sa fac 4D?... sunt curioasa sa ii vad fatuca dar daca asta e singurul scop al 4D-ului si nu exista si un scop medical...nu stiu daca merita zau.. ma eco ma duc sa o stiu pe bb sanatoasa, intreaga, bine dezvoltata... ca nu ii vad fatuca decat pana la nastere chiar nu ma deranjeaza.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

stiu cum arata 4D, dar nu stiu daca are si alt rost decat sa ii vada fatza copilului? adica se merita sa fac 4D?... sunt curioasa sa ii vad fatuca dar daca asta e singurul scop al 4D-ului si nu exista si un scop medical...nu stiu daca merita zau.. ma eco ma duc sa o stiu pe bb sanatoasa, intreaga, bine dezvoltata... ca nu ii vad fatuca decat pana la nastere chiar nu ma deranjeaza.

ati vazut-o pana acuma?
De ex dupa ce am vazut fatuca si eco 3-4 D , am zis ca nu mai exista altceva.. ei norml ca in 2 D se fac masuratorile, dar ce ma pricep eu? insa cand o vad pe bebelina ca zambeste, isi suge degetul, isi misca degeelele... cum sa nu iti doresti sa o vezi..
Maniaca, de mine am ramas dejamagita cand un dr mi-a facut numai 2 D , iar un altul nu mi-a aratat decat scurt bebele meu , el stand insa 30 min si masurand-o...

Mergi la inceput