Strugurasi de Sept-Oct 2011 (43)
Raspunsuri - Pagina 13

JadeJador spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui seidana
Atunci e clar.. si eu am avut contractii... dureri ca la iclu mai puternice insa si intarirea abdomenului ![]() ![]() ![]() ![]() |
mda...sunt contractii
baga nospa 2,3 pe zi
nu i de gluma cu contractiile ca ajungeti cu colul scurt ca mine
la mine nospa ul din pacate este ca tic tac ul , nici eu efect nu mai are

racheel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MatzaRebela e oficial e fetita hehehehe:D cica toate cele sunt ok, o sa stau mai incolo sa dau detaliile:) oricum e bine sanatoasa si dolofana;)))apr 500 gr la 21 s si 2zile ![]() ![]() |
Matza FELICITARI pentru pasa

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt

bujo spune:
Jade tu nu mai bagi si un Scobutil si un Gynipral pe langa? Asa si la mine, apa de ploaie No-spa. Din fericire la mine nu s-a scurtat colul.
bujo mami de Filip si 20+ cu

racheel spune:
offff fetelor ce rau imi pare cand va aud ca aveti contractiiii
Eu cand merg la spital sa-mi iau concediu(imi fac internare dar nu stau)ma intalnesc cu fete care sunt internate de 2-3-4 luni din cauza contractiilor si a colului sia durerilor.De la ele stiu cat sunt de periculoase.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu
Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

JadeJador spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bujo Jade tu nu mai bagi si un Scobutil si un Gynipral pe langa? Asa si la mine, apa de ploaie No-spa. Din fericire la mine nu s-a scurtat colul. bujo mami de Filip si ![]() ![]() |
ba da , iau uscosin supozitoare .Gynipral inca nu vrea sa mi dea , nu stiu de ce....dar la urmatorul control ii zic sa mi dea
mai iau si magne b6 care spre deosebire de nospa e chiar eficient
e minunat ca la tine nu a afectat colul
la mine asta e problema grava , contractiile le tin eu in frau cumva pana la urma

seidana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui JadeJador
mda...sunt contractii baga nospa 2,3 pe zi nu i de gluma cu contractiile ca ajungeti cu colul scurt ca mine la mine nospa ul din pacate este ca tic tac ul , nici eu efect nu mai are ![]() |
sa iau indiferent daca mai am sau nu?
Le aveam de regula la servici cand stateam pe scaun...

bujo spune:
Seidana da, ia cateva zile macar preventiv, sa nu te mai apuce. Eu cand am avut repriza aia nasoala mi-a zis dr sa iau inca o sapt chiar daca a trecut.
Am inceput sa iau si eu Magne B6, dar pt consipatie, ca cik ajuta. Nu inteleg de ce nu mi-a spus ca ajuta si la contractii, luam mai de mult.
Jade s-ar putea sa nu-ti fi dat pentru ca are ceva efecte adverse. Mie de exemplu imi dadea niste palpitatii nasoale, sarea pulsu de la 80 cat am de obicei, la 120. Si tremuram toata.
bujo mami de Filip si 20+ cu

athosik spune:
Si eu am primit Magne B6 de la medicul meu ... dar nu stiu de ce???Trebuie sa iau o pastilutza pe zi!!! Oare o fi preventiv??? 21+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

JadeJador spune:
eu stiu ce sa zic seidana.....eu in locul tau as lua , 1-2 chiar daca nu ma doare burta , macar sa le previi
nospa ul este si vasodilatator , face bine circulatiei sangelui , iriga uterul si il hraneste mai bine pe bb
uscatescu , dr hematolog , mereu la controale ne innebuneste pe toate de cap sa luam nospa ca i face bine lui bb .Mai ales seara inainte de culcare (ea recomanda la culcare 2 pastile)

loredanar spune:
Jade acu aflu ca nospa e buna si la altceva decat la dureri... doctorita mea a zis sa iau nospa la nevoie - adica atunci cand ma doare burta. eu am cumparat 2 folii cand am ramas insarcinata si acum mai am inca 1 intreaga... oare ar fi indicat sa iau cate 1 pe zi chiar daca nu am nici o durere?
Lori 21+ fericita cu
Mara