Strugurasi de Sept-Oct 2011 (43)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Flopishtica, am lins legislatia.
Codul fiscal zice:

Art. 296 14. - Pentru persoanele prevazute la art. 2963 lit. c), baza de calcul al contributiei individuale de asigurari sociale datorate bugetului asigurarilor sociale de stat si a contributiei individuale datorate bugetului asigurarilor pentru somaj este cea stabilita potrivit art. III din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 58/2010, cu modificarile ulterioare.

OUG 58/2010:

(17) Baza lunara de calcul la care se datoreaza contributiile individuale de asigurari sociale si de asigurari pentru somaj este:
a) venitul brut diminuat cu cota de cheltuiala prevazuta la art. 50 alin. (1) lit. a) sau, dupa caz, la art. 50 alin. (2) lit. a) din Legea nr. 571/2003, cu modificarile si completarile ulterioare, pentru veniturile din drepturi de autor si drepturi conexe;

asta iar a necesitat codul fiscal

Art. 50 (1) Venitul net din drepturile de proprietate intelectuala se stabileste prin scaderea din venitul brut a urmatoarelor cheltuieli:
a) o cheltuiala deductibila egala cu 20% din venitul brut;
b) contributiile sociale obligatorii platite.

Deci da, se calculeaza 85% din net.

15+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Anca.. marirea prenatalului la 168 de zile e un proiect de lege si inca nu a fost semnat .. am inteles bine?

20+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

da seidana.
pentru praji. trimite vreo 2-3 felii si inspre targu mures, asa fara glazura

Eu dimineata primul lucru pe care il fac e sa citesc toate modificarile de legislatie (titlurile)
Evident ca daca apare ceva ce ne afecteaza va anunt

15+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flopishtica spune:

Anca, merci mult de tot!!!

Din pacate vestea nu este atat de buna. Ma asteptam ca in concediul de maternitate sa iau mai mult decat normal.

16+ cu minune de

Mergi la inceput

Pentru situatiile astea e obligat angajatorul sa dea cei 15%, numai ca nu mai avem contract colectiv care sa zica asa ceva

15+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

http://www.kinderline.ro/articol.php?id=CHIP-KKPE00010/11/12
Ce parere aveti de carutul asta?

20+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Camady, mie una imi place.Vreau si eu.dar, mai bine sa me spuna mamicile cu puiuti mici parerea lor.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

seidana poate sunt eu mai aiurelnica, insa desi tremur de bucurie inainte si dupa eco ... chiar nu stiu sa explic de ce nu simt nevoia sa o vad 4D. chiar imi este super suficient cum o vad la eco alb-negru.
daca o sa zica doctorul: trebuie sa facem 4D pt sanatatea copilului ....... o fac normal ! dar altfel nu cred ca o sa solicit eu. :)

Lori 21+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Camady, eu la asta ma uitam, modelul de 2011, dar cu tot cu scaun auto (scoica). E super ok

15+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Am facut si eu 3 blaturi de praji si am taiat castraveciorii si gogosarii pentru salata.Si ma doare spatelede mor..

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput