Aradence DC - (162)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica70

ALINA mersi de intrebare,Diana e bine - doar azi-noapte a vomitat si i-a mers un pic burtica.Atat ca azi a tinut post negru Cu chiu cu vai a mancat un biscuite,iar ceai de menta am reusit sa o conving acum seara sa bea un pic de tot, mai ales ca avea un gust cam naspa de la ceva saruri de rehidratare.Si am reusit doar zicandu-i ca desi ei nu-i place,celulele albe si cele rosii din sange abia asteapta sa bea un pic de ceai sa poata lupta cu virusii Asta ca tocmai i-am citit acum seara dintr-un atlas despre corpul uman si am vizionat special si niste poze cu virusi
Voi cum ati petrecut? Cand ii ti ziua lui Dragos?
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Moni, a fost ziua lui Dragos de alina33.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

La multi ani,Dragos!

Moni scrie-ne si noua doua randuri,asa pe scurt sa stim de tine.
Flavia eu zic sa-i propui sefului sa ramai si peste noapte la servici ca tot aia-i.
Miha pune o poza cu Ilnica-ghighirica.

am mai pus si eu niste poze:
http://family.webshots.com/photo/2244339240103957180fZgMEv
cu noi

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Melania 14

am mai pus si eu niste poze:
http://family.webshots.com/photo/2244339240103957180fZgMEv
cu noi

Carmen, superbe pozele ...si protagonistii!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ALINA ma miram io cum de nu e deloc niscaiva agitatie pe-aici gen chef cu gasca
CARMEN f.faine pozele Da' tu de ce nu mai zici nimic?
De scris de mine,ce sa scriu ... de cand a dat caldura suntem plecati aproape zilnic in Gradiste la socru-meu care-i singur,batran (80 ani) si bolnav, e ko deja ... Ne-am apucat sa lucram noi gradina (mai mult taica-meu ...) ,iar intr-un sfert de gradina intr-o zona cu mai multa umbra m-am apucat sa imi fac gazon sa aiba copiii unde zburda - chiar azi am semanat personal seminte de iarba Zilele trecute cerneam de zor nisip cu o sita de-aia deasa ca de faina - le-am produs copiilor nisip fin "a la Mamaia" si mai am muult de munca la el,ca mai e destul in zona dar plin de toate alea. Pe langa toate astea,smotru,scos de-acolo o tona de chestii de aruncat,plus din gradina si curte crengi si alte alea ... na ca la casa unde-s batrani ce nu arunca nimic Asta cand doarme Tudor,ca in rest trebuie sa fiu tot dupa el - in general e amator de cainii si gainile vecinilor,plus motanii aciuiti la noi.Ah si amator de apa,care amestecata cu nisip ... va dati seama cum arata amandoi ca doi tiganei.Le-am dus si acuarele sa picteze pietre ,creta colorata sa scrie pe asfalt - asta cu creta au facut-o zilele trecute la vara-mea Gabriela impreuna cu Maria.Uitati si niste poze cu gasca:
http://www.dropshots.com/DITU#date/2011-04-23/18:47:21
Cam asta mi-e activitatea,plus cand sunt acasa cam am treaba cu actele (cand plasez copiii la maica-mea) In ceea ce priveste problemee de sanatate,am scris aici noutatile http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=157784&whichpage=14 ,pentru cine-i interesat ,ca nu am avut chef sa stric atmosfera de-aici cu asa ceva.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Felicitari pentru bebelusa Miha!Sa fie sanatoasa si mancacioasa!Si ce nume frumos i-ai pus!
Astazi am aflat si eu ca ai nascut.Asa-mi trebuie daca intru rar pe forum!

Mergi la inceput

qq
qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ

Mergi la inceput

Asta a fost Serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Duminica placuta fetele!

Mergi la inceput

Niko, multam de cafea! Pe vremea asta as bea cateva cafelute.

Carmen, multumim lui Serban pentru mesaj! Sa ne scrie mai des.

Moni, de ce nu va mutati la socru la curte daca sunteti asa activi pe-acolo? Ii fain ca aveti unde merge sa va relaxati!
Sa nu te mai aud ca strici pe aici atmosfera cu vestile despre tine, chiar te rog sa scrii si aici. Imi pare rau ca nu te putem ajuta cu ceva.

Va doresc tuturor duminica placuta!

Mergi la inceput

Buna dimineata! (pt. mine ii dimineata ca de 10 minute m-am trezit )
Va servesc cu o cafeluta.
Eu sunt in concediu si saptamana asta. Ce bine-i ca pot dormi cat vreau!

Moni, ieri m-am delectat cu pozele tale, ai avut o gramada care nu le vazusem.

La multi ani David!
Ildi, sa va traiasca frumuselul si sa va aduca numai bucurii!

Mergi la inceput