Aradence DC - (162)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

La multi ani David! Sa cresti mare si sa fii sanatos!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare fetelor!

M-ati uitat?
Sau inca nu de tot???
Nu v-am spus inca la toate, decat la putine, la cele cu care am mai vb din cand in cand pe mess, dar se pare ca nu voi mai merge in concediu in curand...daca nu intervine nimic, voi ajunge in tara abia la sfarsitul contractului....deci prin octombrie...
Asta e...

Pana acum v-am trimis, la cele ale caror adrese de mail le aveam, mailuri cu noutatile de aici...cu ce peripetii am mai avut...
ei bine acum am decis ca e mai simplu daca grupez toate povestioarele astea intr-un singur loc...
asa ca, spor la citit, sau la recitit...dupa caz...

http://povestiprafuite.blogspot.com/

Va pup si va imbratisez cu drag pe toate, cu pitici cu tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ioana, ma bucur ca ne-ai scris. Voi reciti cu placere povestile tale prafuite.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

La multi ani, David!

Ildi, sa va traiasca flacaul si sa va aduca numai bucurii!

Moni, am citit dincolo si mie mi se pare optimist rezultatul de la PetCT. Oricum, te admir pentru puterea pe care o ai, tu o mana de om! Mai scrie si pe aici ca noi toate asteptam vesti de la tine cu sufletul la gura!

Mama Marei si a Dorei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

La multi ani David!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

LA MULTI ANI DAVID!

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Poftiti la cafea!
Da de ce nu mai scrieti nimic fetelor?
No fug si eu sa calc haine, oricum vorbesc singura pe-aici.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Va multumesc pentru urari
Noi ne-am sarbatorit duminica ,din pacate de data asta vremea n-a tinut cu noi ,dar ne-am refugiat in casa si agitatia a fost pe masura.
Moni multa putere in lupta asta, o sa fie bine ,conteaza mult ca tu esti optimista . Si nu ne plictisesti ,ba asteptam tot timpul vesti de la tine ,dintre cele mai bune si daca te putem ajuta cumva sigur o vom face.
Ioana citesc si eu povestile tale.Am aflat si eu ,cred ultima ca nu vii acasa ,asta e ,trece ca doar nu se opreste timpul ,cu toate ca de multe ori mi-as dori sa-l pot opri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Salut,

La multi ani David!!!! Ildi sa va bucurati de baiatul vostru frumos.

Ildi ai dreptate cu trecerea timpului. Ieri mi-am gasit rochia de la cununia civila si e buna de Daria.

Na, ca sughite Ghighi. Ma duc la ea. In ritmul asta nu mai apuc sa va zic nimic.

Moni

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Ildi, poze de la petrecere nu ai?

Moni, am citit dincolo...sper sa nu fie nimic suspect cu ganglionii descoperiti la eco. Ma bucur ca markerii sunt ok.
Daca te putem ajuta cu ceva te rog sa ne zici.
Eu ma rog pentru tine si sper din suflet sa fie totul bine pana la urma.

Calin a fost la control la dr. Stoica in seara asta, zona e ok, se vindeca, mai trebuie sa mearga peste 2 saptamani, cam atunci vine si rezultatul de la anatomie patologica.

Mergi la inceput