Aradence DC - (162)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Clau, nu te doare stomacul de la Ketonal?
Cunosc durerea asta, e crunta.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

La multi ani Dragos!
Alina33, sa va traisca flacaul si sa v-aduca numai bucurii!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Dragos
Alina, sa va traiasca fecioru si sa fie sanatos!
Ati vazut nunta secolului? Mie mi-a placut!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Aradencele alaturi de maria_rubi

Impreuna pentru maria_rubi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Dragos
Alina33, nu ne mai zici nimic? Sa va traiasca flacaul!

Clau, io nu am vazut nunta secoluli, am vazut doar cateva secvente cand eram la masa, ca au aia acolo un tv.

Miha cum sunteti? Cum v-ati adaptat in noua formula?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Claudelu

Ati vazut nunta secolului? Mie mi-a placut!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Aradencele alaturi de maria_rubi

Impreuna pentru maria_rubi!

Eu m-am uitat, dar nu la tot. Si mie mi-a placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

LA MULTI ANI DRAGOS!

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Moni, ai vreun rezultat de la Oradea?

Mergi la inceput

ALINA am da,unul care m-a bagat si mai mult in ceata.O sa scriu dincolo,sper sa apuc in seara asta.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Moni, am citit dincolo...mie nu mi se pare rau rezultatul...mie nu mi-e clar cu micronodulii de la plamani (nu pot ei preciza exact ce si cum), dar oricum sunt foarte mici.
In axila trebuie urmarit cu mare atentie, acum probabil e inflamatia postoperatorie.

Cum se simte Diana?

Mergi la inceput

ALINA mersi de intrebare,Diana e bine - doar azi-noapte a vomitat si i-a mers un pic burtica.Atat ca azi a tinut post negru Cu chiu cu vai a mancat un biscuite,iar ceai de menta am reusit sa o conving acum seara sa bea un pic de tot, mai ales ca avea un gust cam naspa de la ceva saruri de rehidratare.Si am reusit doar zicandu-i ca desi ei nu-i place,celulele albe si cele rosii din sange abia asteapta sa bea un pic de ceai sa poata lupta cu virusii Asta ca tocmai i-am citit acum seara dintr-un atlas despre corpul uman si am vizionat special si niste poze cu virusi
Voi cum ati petrecut? Cand ii ti ziua lui Dragos?

Mergi la inceput