Aradence DC - (162)
Raspunsuri - Pagina 3
Claudelu spune:
Paste fericit!
Hristos a inviat!
Claudia si Raul-Andrei
Aradencele alaturi de maria_rubi
Impreuna pentru maria_rubi!
Melania 14 spune:
Adevarat a inviat!
Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)
alinamoro spune:
Salutare si Hristos a inviat!
Aseara am ajuns acasa, ioi ce zile incarcate am avut!
Am de despachetat, aranjat, spalat, zeci de mail-uri de citit ...
Nu am timp de scris, vreau doar sa va zic ca la ora 18 Calin merge la dr. Stoica sa-i cauterizeze o "chestie" ca un neg (nu-i mare), in cap. Saptamana trecuta a fost la el pt. o dermatita seboreica la pielea capului si i-a aratat-o, (o are de cativa ani) si l-a programat pe azi. A zis ca i-o trimite la anatomie patologica. Sper sa fie ok.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
gabitzica spune:
Alina si eu sper sa fie ok semnul lui Calin.
Restul fetelor??? Ati castigat la loto cumva?? In Gradiste s-a jucat biletul castigator.
Claudelu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitzica Alina si eu sper sa fie ok semnul lui Calin. Restul fetelor??? Ati castigat la loto cumva?? In Gradiste s-a jucat biletul castigator. |
In Gradiste s-a castigat dar omu e din Deva (asa au spus la TV)
Si noi am petrecut bine de Paste. Ieri am fost in excursie la verii mei pe Valea Muresului. A fost de vis
Alina, Doamne ajuta sa fie bine!
Claudia si Raul-Andrei
alinamoro spune:
Gabi, Clau, mersi pt. sustinere!
I-a scos "semnul", a zis Stoica ca e ceva raritate chestia aia. Sper sa fie ok biopsia.
Nu stiu daca vi-am zis ca sunt in concediu, dar mai merg pe la lucru sa fac inchiderea de luna, vaccinuri...
Moni, cum a fost la Oradea la PET?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
flavia ramona spune:
Seara buna,
Alina, sper sa fie bine cu Calin.
Moni, cum esti?
Eu vroiam sa va spun sa nu ma dati disparuta, doar ca am colega in concediu si timp de 2 saptamani sunt de la 9 la 20 la munca si chiar avem de lucru, nu am timp de forum.
alinamoro spune:
Am vazut-o pe Ghighi azi, vai ce superba ii! E micuta, finuta, scumpa, parca-i o papusica. A, si cumintica...
Flavia, hai ca vin io sa te ajut ca sunt in concediu.
alinamoro spune:
Hey, nimeni nu da o cafea?
Chiar nu mai zice nimeni nimic pe-aici?
Eu sunt in concediu, dar imediat plec la lucru ca trebuie sa vaccinez copiii.
Claudelu spune:
Si eu sunt in concediu saptamana asta dar ma distrez cu o durere de masea/ureche...habar n-am ce ma doare, cert e ca aseara m-am alimentat cu 2 ketonale N-am nici macar chef sa merg la medic
Claudia si Raul-Andrei