Aradence DC - (162)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Ada, am inteles.

La mine a jale, a trebuit sa merg si la lucru, am avut ieri si concurs de pian si lectie deschisa la gradi sunt rupta.

Alina am uitat sa te sun ieri, si am iesit si afara cu pruncii cu bicicletele si iar am uitat sa te sun. Las ca azi rezolv problema.

Noi chiar pe 28 cred ca vom boteza pe Ilincuta. Asa ca pica iesirea la Deva. daca nu cumva schimbati data.

uff plange, azi toata ziua intr-un plans am tinut-o.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Alina eu ii dau lui Mela sosete subtiri pt femei,din acelea pana la glezna.Am gasit si perforate si foarte colorat,pe la Selgros.

Mey mi-ati facut pofta cu micii,torturile si toboganul vostru.Norocul meu e ca maine e ceva actiune de ecologizare pe strand facuta de Yazaki si merg si apartinatorii.Au activitati pt toata lumea,mari si mici.

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ada, eu am scuza ca nu am dat cafea. Am fost azi in excursie la Casoaia cu clasa lui Tudor.Am dus-o si pe Ioana. A fost super. Doar autobuzul cu care ne-am intors a fost execrabil...La bagaje era praful de un deget, asa ca am murdarit tot ce am pus acolo Acum am ajuns acasa, dupa ce am parcat copiii la bunici
Nici eu nu pot in 28 sa merg la Deva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Moni, am citit dincolo ca maine mergi al Cluj la eco. Tinem pumnii si te asteptam cu vesti bune!

Noi maine dimineata plecam la Bihor ca duminica avem botez la nepotica.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Neata!
Am incarcat pozele: aici

Ada

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ada, faine pozele. Vad ca m-ai prins cu berea la gura Da nu se vede ca era fara alcool.
Uitati aici biciclistii mei http://www.youtube.com/watch?v=cUxeCrFbo3I&feature=player_embedded
Moni tinem pumnii sa fie bine la Cluj.

Mergi la inceput

Gabi, ce de ture fac amandoi! Merge foarte bine Ioana deja. Musai sa il invat si eu pe Vlad fara ajutatoare. Iulia s-a invatat singurica prin curte tot pe la 5 ani cred.

Ada

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Salut!
Faine pozele si protagonistii!Si ce fain merg fratiotii pe biciclete!
Noi s-ar putea sa fim la Sibiu la sora mea in 28.
Ce vreme bacoviana...
Haidetzi la cafelutza!

Mergi la inceput

Deschidem lista pentru 28.05.2011:

Ada
Clau
Prietena Clau
...

Cine mai vine?

Ada

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Hello,

Vin si io in 28 la Deva, sper sa nu intervina ceva.

Va pup.

Mergi la inceput