Aradence DC - (162)
Raspunsuri - Pagina 17
diana11 spune:
La multi sarbatoritilor!
Am vizionat si eu pozele de la ziua lui Vlad. Frumoase poze!
Eu nu am mai intrat de mult sa vorbesc cu voi pentru ca nu prea am avut timp. Hop si eu in excursie, mai exact unde? La Oradea? cred ca am pierdut firul si ca sa nu mai citesc din urma informati-ma, va rog. Cu ce mijloc de transport ne deplasam? Stiu ca s-a scris la un moment da' eu am memorie de scurta durata
Moni tin pumnii
Gabi ce biciclisti meseriasi ai
Alexandra merge si ea fara ajutatoare, de vreun an, dar la curbe scurte nu prea se descurca. Noi suntem bine, in general.
diana11 spune:
Scuze la Deva am vrut sa spun
Am o poza preferata de la ziua lui Vlad http://entertainment.webshots.com/photo/2112329970100410979OfsGAK
alinamoro spune:
Salutare!
Eu despachetez ca am ajuns tarziu aseara, de fapt azi noapte la 1. A fost frumos, dar si obositor.
Azi la lucru super aglomerat, acasa cu musafiri, acum au plecat si ma apuc la strans pe-aici si despachetat.
Revin mai tarziu...ma uit si la poze.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
flavia ramona spune:
Diana, mergem la cetate la Deva in 28 iunie, cu masinile, ne impartim noi cumva in masini.
alinamoro spune:
Am vazut pozele. Ce super v-ati distrat! Imi pare rau ca noi n-am putut participa.
Am vazut lume noua pe-acolo. Flavia, . Mai ce freza smechera avea Bogdi.
Am vazut si biciclistii, Ioana si Tudor.
La multi ani Vlad de DianaR!
Diana, sa va traiasca flacaul si sa fie sanatos!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
monica70 spune:
LA MULTI ANI VLAD!
GABI felicitari pentru proaspata biciclista i-am aratat-o si Dianei !
ADA super pozele,mi-a placut si aia in care se dadea inghetata
Si io m-as duce la Deva,dar sa nu conduc eu . Deocamdata miercuri merg la Cluj iar la operatie sa imi scoata "suspectii",apoi sambata la Bihor la un botez si mai stam acolo pana pe marti (si tare sper ca apucam sa urcam si pana la Stana de Vale intr-o zi)
Poate rezolv si vine fratelo cu prietena lui cu noi la Deva (+ Orastie parca?), in principiu ii suradea ideea cand i-am zis.Naspa e doar ca nu as putea purta nici macar un rucsac usor ca nu voi avea inca firele scoase si m-ar jena,asa ca mai vedem.Ma multumesc cu o straita pe umarul stang, dar tot as escalada de zor pe-acolo
Ce "obiective" de vizitat / program aveti in plan? Io am bantuit prin o gramada de coclauri prin tara,dar sus la cetate la Deva n-am apucat inca sa merg si mi-e demult pe "lista de asteptare" in plus cu asa o gasca,sigur o fi beton
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
adablackcat spune:
Neata. Am zis ca dam un search pe Google sa vedem ce-am mai avea de vazut in zona. Deci:
Ada
Clau
Prietena Clau
Flavia
Moni
Diana11?
Ada
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC