Aradence DC - (162)
Raspunsuri - Pagina 15
cristinacsa spune:
La multi ani, Gabi!
Felicitari biciclistilor Bogdi si Ioana!
Flavia ,Mihai vrea asa ceva
http://www.marosbike.ro/preturi_BICICLETE_-_MTB_Hardtail/Bicicleta_Focus_Red_Skin_3.0_29er_2011-3211.html
Alina, duminica nu am stat si eu la Gemi, doar fetele...Vineri merg din nou lo o zi de nastere...
Ioana, merg sa-ti vizitez si eu blogul...
Cristina si gemenele
alina33 spune:
Salutare fetelor!
S-o iau in ordine: Miha sa-ti traiasca minunea :) sa fii fericita si sanatoasa!
Multumim de urari pentru ziua lui Dragos!!
Hristos a Inviat!
:)
Noi am fost la operatie de amigdale cu o saptamana inainte de Paste si am fost super stresata. Stresata ca Dragos tot a facut din 3 in 3 saptamani amigdalita si febra 40. Asa ca l-am prins in perioada dintre febre si le-am scos. La Timisoara la o doctorita super. Intr-un final a fost ok. N-a facut complicatii si am stat internati 24 de ore dupa si o noapte inante.- cu peripetii bineinteles. Daca ne mai intilnim va povestesc eu.
Eu astept sa se incalzeasca cum trebuie si sa mergem pe strand.
Intrebare, stiti un maseur sau maseuza bune ce stie sa rezolve si problemele cu spatele?
Am intrat pe blogul Ioanei, e fain dar trebuie sa ai cont pe gmail ca sa poti scrie.
Va pup pe toate! :)
Alina si Dragos-6 anisori
http://www.dragos.inarad.ro
alinamoro spune:
Alina33, ioi de mult nu ai dat pe la noi.
Ma bucur ca ati scapat cu bine de operatia la amigdale.
Fetelor, mamici de fetite, ce ciorapei le dati domnisoarelor la colanti subtiri, ma refer ce sosete? Am la Ade niste colanti foarte subtiri (adica nu din aia din bumbac, parca sunt ciorapi 40 den) si nu stiu ce sosete sa-i dau, ar trebui ceva subtire, dar nu stiu unde gasesc... Fara sosete e cam frig acum...
Poate ma ajutati...
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
gabitzica spune:
Alina eu ii dau sosete scurte de bumbac. Are din alea putin peste glezna. Mai am ceva sosetute subtiri, care mi le-am luat mie dar sunt extrem de mici, iar de eau sunt numai bune. Are si ea 3 perechi de iegari din aia subtiri. Ieri a avut albi pe ea, si sa nu va spun ce culoare au avut cand am ajuns acasa, ca s-a dat cu bicicleta...
flavia ramona spune:
Neata,
Haideti la o .
Alina33, ne bucuram ca ai mai dat si pe la noi. Bine ca ati trecut peste operatie si asteptam si noi vremea buna de mers pe strand, poate asa ne mai si vedem.
alinamoro spune:
Gabi, mersi de raspuns. Pana la urma asa o sa-i dau si eu, avem sosete asa scurte. Azi i-am dat ciorapi cu chilot ca avea o rochita mai eleganta (desi pregatisem colantii). Au lectie deschisa la engleza azi de la 16, cu parintii.
Flavia, mersi de cafea! Eu mai am inca in cana. S-ar putea sa te sune Calin azi.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
flavia ramona spune:
Alina, m-a sunat Calin.
Ce faina vreme a fost azi, vreau sa ramana cald, dar am vazut ca vin si ceva ploi.
Ada, ai montat toboganu?
adablackcat spune:
Sara buna! Acum m-am asezat, de la 16.30 tot trebaluiesc. Am facut iar mancare, ca am oameni la lucru. A venit socru-meu cu un var sa faca lucrarea pentru tobogan, si pe Vlad nu l-am mai dus la gradi, maine si Iulia termina la 12... Am facut si doua blaturi pentru tortul ce-l fac maine, ala cu capsuni care le place la prunci. Si abia astept sa fie sambata sa vad piticii pe tobogan si hinte si noi sa stam degeaba in timp ce altcineva face gratare.
Vremea va fi buna, nu o sa ploua pana luni, nici maine.
Noapte buna!
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
adablackcat spune:
Neata buna! Eu inchid, eu deschid.
Sa aduceti maine mingi, triciclete, jucarii pt. nisip si alte chestii de jucat in curte, ca mi se pare ca la mine s-au imputinat rau de tot. Azi cand ajung acasa sper sa fie gata toboganul, abia astept, desi nu-mi incape fundul in el!
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
adablackcat spune:
Maine de la mine sa nu cereti vreuna cafea ca nu pupati! M-ati lasat sa vorbesc singura p-aici.
Ada
Bazar umanitar DC