Aradence DC - (162)
Raspunsuri - Pagina 14
Claudelu spune:
Flavia, iti dau eu casca si tot ce-ti trebuie...oricum noi nu le folosim si numa se umplu de praf.
Legat de Deva cel mai bine vorbim sambata la Ada, nu?
Carmen, e super tare Mela! Inca o data FELICITARI!
Adevarul e ca m-am hotarat usor pentru ca chiar si in cazul in care el ar fi putut veni nu prea ne-am fi permis sa mergem la mare...asa ca daca s-a ivit ocazia asta destul de ieftina ar fi fost pacat sa o ratez.
Gabi
Multa sanatate si o viata plina de impliniri si satisfactii!
Claudia si Raul-Andrei
Aradencele alaturi de maria_rubi
Impreuna pentru maria_rubi!
flavia ramona spune:
Clau, daca voi nu le folositi le acceptam cu placere. Eventual le duci sambata la Ada? Si ne socotim noi.
A invatat si Bogdi sa mearga cu bicicleta fara roti ajutatoare. Cu toate ca i-am luat-o anul trecut de ziua lui nu prea s-a dat cu ea pentru ca a venit vremea urata. Ieri la mami, in cateva ore a invatat singur. Mai are dee invatat sa ia curbele mergand si putine chestii de echilibru, dar am scapat de roti ajutatoare si ma bucur.
gabitzica spune:
Si Ioana tot ieri a invatat sa mearga pe bicicleta fara roti ajutatoare. Asta a fost cadoul ei pentru mine, de ziua mea. A alergat-o pe bunica de numa!
monica70 spune:
GABI LA MULTI ANI !
Carmen am vizionat si noi ciclistii ,habar nu aveam de asa actiune ...
FLAVIA felicitari pentru mersul pe bicicleta a lui Bogdi! Asa si cu Diana,inca nu am apucat sa o invat,ba ca a fost iarna,iar asta vara-toamna eram iesiti pe-afara tot impreuna cu Tudor si cam greu si cu caruciorul si cu bicicleta . Acum ca a dat caldura sper sa apucam si noi sa exersam,numai sa o pregateasca odata taica-meu (umflat roti,dat jos roti ajutatoare ...) ca e depozitata la ei.
Noi o tulim pana la pediatra azi,ca acum e Diana cu un pic de febra + nas infundat.Pana acum a fost Tudor cu ceva febra vreo 3 zile,dar el si-a revenit.Cred ca e doar o viroza ca si eu m-am trezit azi cu nasul infundat si pe gat ma cam zgarie dimineata de vreo doua zile.
Ieri am bagat o tura si in Sanicolau sa-i comand Dianei sandale.Acum am vazut mult mai multe modele decat data trecuta,dar gata facute tot numere asa cam pana la nr. 26-27.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
pufymic spune:
http://povestiprafuite.blogspot.com/
Astept si comentarii pe blog, si critici.
Va pup si va imbratisez pe toate....mi-e fff dor de voi...si de piticii mei...Flavia stie..
alinamoro spune:
Ioana, chiar acum dadusem copy la link-ul blogului tau si vroiam sa dau paste aici. Eu ti-am scris pe mail, nu stiu de ce nu pot trimite comentarii pe blog.
Off, te cred ca ti-e foarte dor de pitici...
Bogdi si Ioana, felicitari pt. mersul pe bicicleta cu 2 roti.
Moni, sanatate piticilor!
Fug dupa Dragos la scoala.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Melania 14 spune:
Noa, dupa ce le citesti pe Moni si pe Ioana te gandesti ce bine-i de mine.
Bogdi si Ioana felicitari pt progresele facute!Acu' va vad eu Flavia si Gabi cum mai alergati voi dupa copii,strigand: Vine masina! Asteapta-ma si pe mine!Ti-am spus sa te opresti acolo!Unde ai disparut fara sa-mi spui?!etc....
Anul viitor va vad la marsul de protest al biciclistilor!
Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)
Melania 14 spune:
M-ati intrebat de Diana:sunt bine.Vlad merge la scoala ,are si ceva teme(ca si la grupa pregatitoare),Timeea la gradinita si Diana acasa cu Teodora.Pana la urma si-au adus de acasa si restul lucrurilor,inclusiv mobila.A fost mai avantajos asa decat sa cumpere una noua.Au mai facut ceva modificari la bucatarie.
Vor sa faca ceva mai special de ziua copiilor
Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)
alinamoro spune:
Ati vazut asta? Ce dragut si emotionant!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze