Aradence DC - (162)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

No, neata :)

Stiti la ce ma gandeam? la excursia la Deva ca ar trebui cat de cat sa ne organizam...nu? deci cine vine? Am vb azi cu o prietena (cea de care v-am spus ca am chemat-o cu noi) si ea a venit cu ideea ca in caz ca nu avem destule masini sa inchiriem nu stiu ce bus ( a spus ca se intereseaza barbatu-so la ce pret se inchiriaza)...ar fi o idee numa sa nu fie o idee scumpa :)

In sfarsit stiu si eu ce fac in concediu M-am enervat pe Clau ca el niciodata nu are liber si nu stie cand isi ia concediu si cum o amica face tabara la mare m-am hotarat sa-mi iau copilul si sa merg la mare...doar noi doi :) In 6 iulie "aterizam" la Costinesti! Abia astept

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Aradencele alaturi de maria_rubi

Impreuna pentru maria_rubi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Cand era plecare la Deva? Eu vreau sa vin, dar parca am ramas ca e in 28 si atunci lucrez. Care ma lamuriti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Da Flavia, asa am zis ca in 28! Nu poti vb cu colega ta sa faceti schimb? sa vina ea in locul tau in sambata aia?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Impreuna pentru maria_rubi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina, da 9 zile am fost la curs, neintrerupte, fara pauza,in fiecere zi de dimineta pana tarziu... In perioada asta am fost o data acasa, de seara pana dimineta. EMPRETEC se numeste. E un curs de dezvoltare a abilitatilor antreprenoriale, pe principiul "Learning by doing".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Saluti,am aparut si eu acasa,va dau linkul unde scrisei ce si cum:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=157784&whichpage=17

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Minutul 4:28

http://www.youtube.com/watch?v=DJKJ2uVMCXs&feature=related

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Carmen, am vazut biciclista!

Moni, am citit dincolo, ma bucur ca ai venit cu vesti bune, chiar daca nu te-ai lamurit tu de tot, dar eu zic ca-i incurajator.

Clau, wow ce hotarata esti! Sunt sigura ca o sa va distrati si relaxati la mare.

Si pentru ca suntem in 10 deja...
La multi ani Gabi!
Multa sanatate, fericire si tot ce-ti doresti tu alaturi de cei dragi!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

La multi ani Gabi!

Clau foarte bine faci.Iti urez de pe acum distratie maxima!
Miha azi ma duc la Jisk sa vad daca gasesc seturile alea.

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

La multi ani Gabi! Sa fii sanatoasa si fericita!

Io vreau sa ma duc cu masina mea la Deva. Clau, poti veni cu mine daca vrei.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Gabi
Tot ce iti doresti tu sa se intample.

Clau, bravo pentru ca te-ai hotarat sa pleci, ai nevoie si tu de un concediu.
Nu pot sa schimb acum sambata de lucru, is mai multe de luat in calcul, vorbim noi la ziua lui Vladut.

Moni, . Stii tu cred mai multe luucruri decat unii doctori.

Carmen, faini biciclistii tai.

Unde gasesc casca, genunchiere si cotiere pt protectie cand merge cu rolele? Am fost in Jackson si nu am gasit decat de fete si io inca nu i-am dat rolele la Bogdi ca nu vreau fara protectii.

Mergi la inceput