Aradence DC - (162)
Raspunsuri - Pagina 12
monica70 spune:
Hielau ,dau io cafea azi,ca si-asa ma inebuneste asta mic cu "CAFAUA" lui - de cum se da jos din pat direct la vasele de jucarie e, face cafaua,supa etc. si vine cu oalele pe noptiera la mine la nas !
Cred ca nu s-a jucat Diana cu de-astea in 5 ani cat se joaca el cu asa ceva de vreo cateva saptamani incoace ...
Si chiar asa ce vreme nasoala.Si pe noi ne-a cam atins racoarea si vantul de ieri la Gradiste,ca Tudor a facut un pic de febra azi-noapte,zicea "AM BUBA MAMI" si cand l-am intrebat unde, a zis ca "LA GAT". Diana a dormit la mami care mi-a zis ca si ea are nasul usor infundat.In plus si pe mine parca ma zgarie un pic pe gat.
Apropo si eu le-am mai vazut cand am mai fost Gradiste pe Carina si Alexandra, tare s-au lungit si-s frumoase fooc
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
Somleac spune:
xv'fyyj[kyu
;rkty79f
de la Vic
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011
alinamoro spune:
Moni, multam de "cafaua"! Tu chiar esti o rasfatata cu cafeaua si mancarea la pat.
Miha, Vic n-a plecat la Sanleani?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
cristinacsa spune:
La multi ani, Vlad!
Alina, am uitat si eu de tine, eram preocupata sa nu uit vreun copil( 4 am avut de luat). Azi iar am fost la o zi de nastere, eu nu mai rezist...
Cristina si gemenele
cristinacsa spune:
Carmen, felicitari biciclistei!
Si al meu sot isi cauta o bicicleta "adevarata"...
flavia ramona spune:
Neata fetele,
Na am revenit, mi-a venit colega inapoi la munca asa ca is de dupa-masa azi si am profitat si am dormit dimineata dupa ce am dus copilul la gradi.
Ieri am vazut-o si eu pe Ilinca pe viu, la mall ne-am intalnit intamplator, si e o scumpa. E micutaaa, cat un ghemotoc, parca am uitat ca is asa mici copii .
M-am intalnit si cu Gabi si copii si Ioana s-a inaltat incredibil, dar e tot asa lipicioasa cu mama ei .
Cristinacsa, ce bicicleta adevarata cauta Mihai?
Moni, e smechera Diana, stie ea cum sa provoace. Cum e Tudor?
Carmen, felicitari pt Mela, eu cred ca oboseam la asa traseu. De DianaR ce mai stii?
Ildi, sa va relaxati in doi . Ce fain ca mereti asa.
gabitzica spune:
La multi ani sarbatoritilor pe care i-am ratat.
M-am repatriat sambata seara. Am fost plecata 9 zile... Am fost la un curs, a fost foarte solicitant, Am slabit vreo 2 kg, in pofida faptului ca am mancat foarte bine., iar prajituri am avut de 3 ori/zi.
Nu am avut timp de nimic, nu m-am uitat la televizor deloc. Nici pe forum nu am apucat sa citesc, sa scriu nici poveste...
alinamoro spune:
Gabi, 9 zile? Ce curs ai facut?
Flavia, ce fain ca ti-a venit colega!
Cristinacsa, aseara a fost Calin cu pruncii la Gemi, nu i-ai vazut? Vad ca o tineti din petrecere in petrecere.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Somleac spune:
Alina la ora aia s-a mai dus Cali cu ei la Gemi? Dragos nu a fost obosit? Alex a facut o baie si la nani, era rupt.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011
alinamoro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Somleac Alina la ora aia s-a mai dus Cali cu ei la Gemi? Dragos nu a fost obosit? Alex a facut o baie si la nani, era rupt. Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011 |
Da, ca i-a promis la Ade. Nu au stat f mult. Si Dragos a fost rupt, dupa ce s-au pus in pat le-am citit si el a adormit dupa 3 randuri.