Aradence DC - (162)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Miha eu stiu ca 6 luni tre' sa astepti .Vezi tu,graba strica treaba!

Sunt foarte mandra de Mela mea.A fost ,cu ovi,la marsul de protest al biciclistilor si l-a parcurs pe tot!!!!Mancaoar mama de sportiva.

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun traseul:P-ta Avram Iancu,podul Decebal,sensul giratoriu ,Micalaca,Podgoria,UTA,Calea Victoriei,Intim,Str.Horia,Primarie,P-ta Avram Iancu.
La traseu se adauga drumul pana in P-ta Avram Iancu si inapoi acasa.
Avea niste coapse conturate cand a ajuns acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Wow, felicitari Mela!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Bravo Mela! E super tare!

Miha, poate le duci sambata cand merem la Ada...nu?
Esti grabita rau cu baia

Carmen, 6 luni? nu cred ca asa mult

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Aradencele alaturi de maria_rubi

Impreuna pentru maria_rubi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Chiar ca-i tare Mela!
Mooaammaa ce inspirata am fost sa aman ziua lui Vlad. Chiar a fost urata vremea dupa-masa asta!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

WOW MELA felicitari !!!
CARMEN da am primit pm tau saptamana trecuta parca,ti-am si raspuns.Sau zici de alt pm mai recent? Ca altul n-am primit.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Ada, chiar ca ai fost inspirata cu amanarea petrecerii.
Ce frig a fost dupa masa asta.

Eu cu Adelina am fost la Grand, Dragos cu Calin la fotbal.
Ne-am intalnit cu tata Susu si baietii. Asa linistita am stat acolo 2 ore si am citit.
Dragos a plecat la Alex sa doarma.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Multumesc pt felicitari,am sa i le transmit.
Moni scuze,dar eu scriu asa de rar ca astia ma delogheaza si atunci nu-mi apar mesalele private .
Clau eu vorbesc serios ca mie asa mi-a spus dr.

Va las si ma duc sa scriu in jurnalul lui Serban ,nu am mai scris de pe la 2 ani si 2 luni ,ce mai zice si ce mai face ca l-a apucat limbutia.

Ce ziceti de astea
http://www.bestkids.ro/p-7760-3d-print-deluxe-black.aspx

http://www.bestkids.ro/p-7771-kit-deluxe-taupe.aspx

Mie mi se par interesante.V-ati incumeta cu copiii vostri daca ar fi bebelasi .Eu vreau sa-l fac cadou de botez,noi nu mergem doar la biserica.

Mergi la inceput

Carmen, mi se par interesante kit-urile, cred ca merg foarte bine cadou la bebelusi.

Cristinacsa, de ce nu m-ai tras de maneca cand ai plecat? Io eram concentrata tare . Numa am vazut ca nu mai esti pe-acolo.
Pe fete le-am vazut asa fugitiv, ce inalte sunt si ce frumoase!
Am uitat sa va zic ca m-am intalnit si cu Cristina la Grand, era cu fetele la o aniversare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Carmen vezi ca kit-uri din astea la Jysk. Si eu ma gandeam sa iau asa ceva, dar eu as vrea sa le fac cumva la toti 5 .
6 luni? mi se pare enorm, pai in 6 luni se poate intampla sa mai ai un pic si sa nasti din nou, nu cumva ai nascut cu Furau?
FElICITARI MELA
Mai da-ne si noua de veste cand afli de manifestari din astea. Eu daca nu mai circul ( asa mult)sunt cam ramasa in urma cu manifestarile din oras.

Ada si eu m-am gandit ieri tot la asta. Am fost dupamasa la o cununie si am inghetat de frig. Cred ca am si racit ca ma dor rau salele si burta.

Clau mai da un semn sa-mi amintesti.

Pe mine ma mananca in sa ma duc undeva, dar n-am unde.Cred ca tot ma rezolv de o tura de Armonia sau Atrium ca altfel inebunesc. Orae gasesc in Carefour carusel de la fisher-price. Am primit de la o prietena bani sa-i iau Ilincai si am zis sa vad daca nu gasesc in magazin inainte sa dau comanda pe net.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput