Aradence DC - (162)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Multumim de urari. Am fost pana la gradi pe la 11 sa duc suc si ciocolata (Lion-ca e preferata lui Vlad). A fost asa surprins cand m-a vazut acolo, doar dupa cateva secunde si-o amintit ca-i ziua lui si i s-o luminat fata iar. Imediat plec dupa el la gradi.
Ildi, distractie faina sa aveti. Mai o saptamana si plecati.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

fetele care din voi are un costum de carnaval? orice o fi, nu conteaza. Au serbarea in 8 iunie, fac carnaval si in functie de costumul ales le da si poezia!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Impreuna pentru maria_rubi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Claudelu

fetele care din voi are un costum de carnaval? orice o fi, nu conteaza. Au serbarea in 8 iunie, fac carnaval si in functie de costumul ales le da si poezia!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Clau, io n-am nimic de baieti, imi pare rau.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

La multi ani David!
La multi ani Vlad!

Ioana asteptam si alte povesti.
Moni regasesc comportamentul Dianei la Mela,exact asa face si ea.Ti-am trimis PM,sper ca l-ai primit.
Miha e tare dragalasa Ilinca,cat despre semanat...seamana cu toti ca toti sunt dragalasi.
Alina cum de ai fost in concediu?

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Melania 14

Alina cum de ai fost in concediu?[/green][/b][/i]

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

Pai, d-na dr. lipseste 6 saptamani si mi-a dat voie sa stau si eu 2 saptamani acasa, mai am 4 de concediu.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

LA MULTI ANI VLAD

Ada sa-ti traiasca feciorul, sa te-mbucure si sa te implineasca.

Carmen, zilele astea mi-am dat seama ca baietelul de care vorbeam ca-i handi l-am confundat. De aia tu sustineai sus si tare ca nu-i.

Mariaa ce surpriza frumoasa, multumesc mult de tot.

Daca-i vreme buna venim si noi in excursie. Mai pot duce pe cineva la o adica.

Acu am venit de la plimbare. Uff greu mi-i cu astia mici cu bicicletele ca n-am viteza la umblatoare.

Fetelor .
care ati nascut cu cezariana dupa cat timp ati avut voie sa faceti baie? Eu am intrebat medicul, dar am uitat ce mi-a zis.dar gimnastica?

Clau eu am costume: de licurici, de vierme, de cavaler, de pitic, pot sa-ti fac rost de Pokemon, na nu-mi mai vin altele in minte si mi-i lene sa ma duc la cutie.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

La multi ani,Vlad!

Ada,am vorbit azi de cateva ori cu tine si am uitat...ca de obicei nu ma dezmint

Am aici un link cu un magazin online al unei prietene, unde gasiti jucarii, plastilina, scaunele si inaltatoare de masina sub pretul pietei. Care doreste, care pofteste,care are nevoie... www.kidsmagazin.ro/" target="_blank">magazin

Va pup, fug sa culc dracusorii.

Mama Marei si a Dorei

Mergi la inceput

Neata!

Miha, trebuie sa-l intreb pe Raul ce anume vrea din ce ai tu si-ti spun!
De adus inca pe cineva cu noi in excursie io zic ca e ok, ca si eu m-am gandit la asta

Apropo de baie, eu asa imi amintesc ca primele 6 saptamani am avut voie sa fac doar dus! Oricum si dupa am facut tot dus vreo cateva saptamani ca paranoia era in floare

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

am uitat...gimnastica eu am facut deja de pe la vreo 4 saptamani...m-am apucat de alergat si abdomene, dar e adevarat ca am avut brau...oricum imi amintesc ca medicul meu mi-a spus ca nu-s cu toate acasa...stiu

Cavaler sau licurici...astea ar fi dorintele lu Raul...acum tu ce zici, care's mai faine?

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Clau cavalerul s-ar putea sa-i fie mare, dar eu ti le dau pe amandoua , probati si ce va place mai mult aia poarta.

Eu am facut deja baie aseara ca n-am mai putut de dor.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput