Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (12bis)
Raspunsuri - Pagina 9
many_bani spune:
Buna dimineata,
Buna cafeluta , virtual, ca de cand cu greturile si starea de rau nu mai suport nici sa o miros.
Georgia sa stii ca si eu sunt tare irascibila, asa am fost si in sarcina cu Vlad. Insa atunci am stat in concediu de risc maternal si eram singura toata ziua acasa, ma plictiseam si ma certam cu catelul, acum el nu mai este, dar ma pot certa cu Vlad care isi pune mainile in sold si se cearta si el cu mine , cred ca de la hormoni sau sensibilitate crescuta.
Ma apuc de calcat si facut bagaje sa-mi treaca timpul mai usor pana plec la dr.
O zi faina va urez.
mami de Vlad (29.10.2009) si 10+
Multumesc Doamne!
madabout2003 spune:
Buna dimineata!
Azi am la prima ora ...Si am o stare de beurk...
Si eu sunt irascibila, cred ca e normal. Eu ii zic lui J ca e semn ca bb e bine.
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 5+
corina_s spune:
fetele, mie greata imi trece cu bake rolls cu sare (paine prajita)
poate va ajuta si pe voi
6+
carola spune:
:) si eu ma enervez repede. cel mai mult ma enervez cand mie imi sare tandara iar celalalt, cu care incerc sa ma cert, e calm.
eu nu am ajuns la H&M pana acum si am asa un chef de cumparaturi... trebuie sa cumpar si hainute pentru un bebe mic care se va naste la inceputul lui mai si pe care il voi boteza. imi dati si mie idei ce sa ii cumpar cadou cand ma duc sa il vad prima data? nu pentru botez.
12+
www.flickr.com/photos/carola456
madyi spune:
Neata fetelor, dau si eu o cafeluta fara cofeina, sa nu agitam bebelusii
Carola cred ca cel mai folositor cadou pe care il poate primi o mamica pentru puiu mic e un bax mare de Pampersi! Gandeste-te ca hainute si alte accesorii tot o sa primeasca... Mie una asta mi-ar placea sa primesc
Felicitari mamicilor care si-au vazut copilasii la eco. Nu mai am nici eu rabdare sa se faca 29 aprilie sa il vad si eu iar pe bebe. In rest mie mi-e o greata de o saptamana... nu suport nici macar sa asist la conversatii despre mancaruri, dar sa simt vreun miros ...si colegii astia ai mei tot basculeaza de zor diferite rontanele pe langa mine...
5 +
carola spune:
nu, nu mi-ar placea sa ii ofer scutece :). vreau sa ii iau hainute si jucarele.
12+
luny spune:
eu sunt in medical... si iau zinnat.. se pare ca infectia din gatul meu are risc de necrozare daca n-o tratez si-l poate afecta si pe bebe... noroc ca e mica sarcina inca, nu s-a format placenta, e ok, sper...
eu inca nu am niciun fel de simptom de sarcina... a, mint! poate doar oboseala, lene si nervozitate la cote alarmante..
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
corina_s spune:
carola eu mi-as dori sa primesc un album pentru primul an al bebelinului..din ala cu poze, sa notezi diverse si peste ani sa iti amintesti cu drag
6+
carola spune:
corina, draguta ideea. ai idee unde gasesc asa ceva?
12+