Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (12bis)
Raspunsuri - Pagina 8
abramburika spune:
Neata!!
Multumim de cafeluta ...
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
carola spune:
'neata!
eu in dimineata asta am avut timp sa de 2 ori nimic :).
12+
www.flickr.com/photos/carola456
Mihaela.1975 spune:
Buna dimineata fetelor si o zi superba fara greturi.
Dupa doua zile in care nu am mai intrat am reusit sa citesc mesajele voastre si acum sunt la zi.
Bun venit noilor burtici si o sarcina fara probleme.
Vacanta superba celor ce au ocazia sa plece in plimbari....... bucurati-va de soare si de aer curat.
Nu am mai intrat sa va salut pt ca am fost ieri pe drumuri si cu emotii mari. Am fost la control si se pare ca lucrurile merg bine. Hematomul meu s-a redus mai mult de jumatate iar bebe creste in parametrii, am auzit si inima......asa ca mai stau o saptamana cuminte la pat si sper sa dispara hematomul.
Apoi am fost la serviciu sa anunt ca mai stau acasa.
Iar acum mai nou ma alatur si eu celor care au probleme cu raceala.... curge nasul si sper sa nu se agraveze......
referitor la haine de gravida inca nu m-am gandit la asta.....eu am stat mai mult in casa si pana acum am slabit un kg iar la haine inca nu e problema......nu la toate dar o sa vad ulterior......e bine ca spuneti voi de unde cumparati ca sa ne dati si noua idei
O zi superba tuturor.
6+
Mihaela.1975 spune:
Apropo felele......stiti ceva de Dr. Chitescu Rodica de la Polisano?
Doctorita mea mi-a zis sa fac cu ea morfofetala de 11-12 sapt.
6+
georgia79 spune:
Buna dimineata fetelor!
Ce faceti? Cum sunteti azi?
Eu am facut shopping aseara pana mai tarziu.
Am ajuns la H&M si i-am mai luat fiului meu niste haine!
Pentru mine n-am indraznit sa iau inca nimic!
Nu stiu de ce am o reticenta de ceva vreme sa-mi cumpar haine!
Acum am deocamdata cu ce sa ma imbrac de aceea pot sa mai astept!
La H&M aveau niste rochite de vara f. frumoase care cred ca vin si pe o burtica intrucat erau mai vaporoase ( ca sa nu zic lalai) dar m-am gandit eu ca mai e pana la vara!
In rest am luat papica pentru Paste!
Fetelor... am observat ca ma enervez cam repede si din nimicuri!
Vi se intampla si voua?
Hai va pupicesc pe toate si sa veniti doar cu vesti bune!
+10
mami de Iustin 09/04/2009 bobitza mea
corina_s spune:
neata fetele
eu de azi sunt intr-un mini concediu, asa ca de Paste
o sa plecam maine la parinti, deci nu ma agit cu pregatirea mesei de Pasti
vad ca de zilele astea ma ia si pe mine un fel de greata dimineata, dar usoara zic eu, fara varsaturi
am zis ca fac putina ordine azi, insa nu am nici un chef, ma tot gandesc ca mergem dupa masa sa il vedem pe bebe prima data la ecografie..si am asa nisteee emotiii
sper sa fie bine
va anunt cand ma intorc
la toata lumea
6+
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaela.1975 Apropo felele......stiti ceva de Dr. Chitescu Rodica de la Polisano? Doctorita mea mi-a zis sa fac cu ea morfofetala de 11-12 sapt. 6+ |
si eu fac la ea, dar la Medlife, si tot la ea am facut si in prima sarcina, este foarte buna! si toate prietenele mele care au fost la ea, au fost multumite, ce a vazut, asa a fost!
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
roxycod spune:
Fetelor, intr-adevar la Premaman sunt niste blugi tare faini de gravida! Mi-am cumparat si eu 2 perechi (unii de primavara si unii de vara) si vin excelent. Incercasem in prealabil si H&M si Mother Care dar nu stateau asa frumos. Ce bine e sa nu te stranga pantalonii la burtica....