Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (12bis)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui carola

corina, draguta ideea. ai idee unde gasesc asa ceva?

12+

www.flickr.com/photos/carola456

"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie

am si eu, 'albumul bebeluslui' se numeste... sunt mai multe feluri, unele mai reusite, alte mai putin, sa rasfoiesti inainte... le gasesti la diverta,am vazut si prin hipermarketuri, magazine cu carti..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

si eu tot in hipermarketuri am vazut, gen cora, carrefour si in librarii

sper sa gasesti mie imi plac

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui EVERYTHING11

dianalaura,in sfarsit o graviduta care sta relativ aproape de mine!

7+

Tu din ce oras esti?

Albumul bebelusului se gaseste si in librarii, sunt de diferite edituri...ca pret am vazut ca variaza unde intre 40-50 de lei.
Cat priveste hainele, ce pot sa iti recomand sa cumperi sunt body-uri. De astea vom avea si noi nevoie la greu, pentru ca, cel putrin la inceput, cam trece pipi prin / pe langa pampers...si trebuie schimbat de body

diana 5+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
www.clothnappytree.com/cntticker/g4da7e622e8233.png" target="_blank">Ticker greutate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

o sa ma uit dupa el. mai astept idei :)

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

carola si eu sunt fix in aceeasi situatie...mi sa nascut un finut si inca nu am apucat sa ma duc la el. o sa ma duc sapt viitoare pe la el si o sa ii iau hainute in pirincipiu. poate si un bax de pampersi si aia e.
la prima finuta m-am dus cu n sacose...i-am luat paturica,plapumioara, asternuturi da cate nu i-am luat plus un porbagaj plin de hainute la botez. acum un pic mai subtirel ca e criza
o sa ii iau cu siguranta la botez mai multe hainute, eu deobicei le cumpar hainute sa aiba pana la 1 an.

asa ca corola eu te sfatuiesc sa nu te stresezi chiar atat de tare. mai ales la prima vizita

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +8

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyi spune:

Carola, am vazut la cumnata mea o "veioza-radio" (mult spus veioza, da o lumina foarte slaba) care scotea tot felul de sunete linistitoare, ori muzica foarte lenta ori sunete din natura... Nepotica mea adormea numai cu ea. E de la Chicco mi se pare. Sau poti lua jucarele pentru copii foarte mici, din-acelea care la atingere scot diferite zgomote sau fosnituri, le stimuleaza creierasul.

6 +

Mergi la inceput

multumesc de idei. acum mai ramane sa merg la cumparaturi. si la mine e criza, iar acum cu bebe si cu problemele mele, bag multi bani in medicamente.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_e spune:

Ar fi interesant sa cautati pentru un cadou sau chiar pentru viitorul bebe si o rama cu mulaj pentru manute si/sau piciorusele celui/celei mici. A cumparat eu acum 2 luni asa ceva de la Noriel, avea o rama mare de cca 30/40 cm, in interiorul ramei, sub geam, se afla materialul in care se pot amprenta palmele/picorusele celui mic (nu este ipsos, e un material non-toxic, deci nu afecteaza pielea delicata a bebelusului) si ca supliment, in pachet era si un mini-ansamblu de rame foto pentru a aseza pozele piticului in jurul ramei mari cu mulajul. Ramele erau in mai multe variante de culoare: alb, maro inchis, neagra, gri, roz , albastru. Ca pret - 75 ron , era la super-oferta:) - pentru dimensiunea ceruta de mine (erau si mai mari sau mai mici).
In alta ordine de idei, eu nu reusesc sa supravietuiesc greturilor decat cu cei trei S: salata, saratele si sana
Ieri la dr.Peltecu mi-am vazut pt prima oara puiul, era ceva mai mare decat o samanta de susan;
Sotul e inca innebunit nu neaparat de imaginea de pe ecranul ecografului, cat de pozitia in care m-a gasit cand l-a chemat dr. in salon (chiar la transvaginala a nimerit, saracutul); sarcina are 6 saptamani, nu 5 sau 7 cum credeau unii si altii, totul e in regula, in sfarsit!
Va pup, mamicilor, si va doresc zile insorite cu cat mai putine greturi

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyi spune:

Ioana, chiar asteptam vesti de la tine :)
Ma bucur ca esti ok si ca si bebele e la fel.

6 +

Mergi la inceput

da, ioana, stiu despre ce vorbesti. am vazut si eu si sunt dragute si este emotionant sa vezi acel mulaj dupa ani :).

12+

Mergi la inceput