Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (12bis)
Raspunsuri - Pagina 11
ralu_t spune:
neata...mai pe la pranz asa...
eu sunt varza, cobza, cum vreti sa-i spuneti. e o viroza cu multi muci si faptul ca nu pot a-mi pun in nas decat apa de mare ma face cu nervii
l-am trimis pe fi-miu la bunici care sunt si ei cu aceeasi viroza, ne-a facut-o juniorul la toti
pana la 4 ca sa apuc sa fac si eu curatenie cica-n-am facut nimic si nici nu voi face, si o prajitura-pe asta am facut-o, e in cuptor
astept sa iasa si ma bag la somn.
carola noi am primit de la niste prieteni cand era tudorica mic un tort de pampersi pe care eu l-am apreciat f tare. pe langa faptul ca era util, era si f haios si custom made pt el:))) cica sunt site-uri pe care gasesti explicatii si multe modele-asta pentru cine are timp si indemanare. oricum, eu m-am indurat sa-l desfac dupa ce nu-i mai erau buni pampersii
deci luati mai bine (daca luati pampersi) marimea 2. sunt ok de la 3 kg in plus si majoritatea copiilor se nasc peste 3, iar la inceput iau aprox 1kg pe luna.
va las, ma duc sa zac, diseara am program artisitic cu feciorul , si sunt si singura, fara tati
felicitari ioana pt eco
ralu-
de Tudorica fara frica (15.05.2008) si
11+ cu o margica mititica
i believe in miracles...povestea noastra 
carola spune:
he he he! ce dragut e tortul. dar cum sunt pamparsii aia? sunt inveliti in ceva pentru a fi protejati de microbi?
Tudorica e un scump :)
cred ca si eu bag un somn ca m-a cam luat ameteala si durerea de cap. nu stiu de ce, dar in fiecare zi la ora asta am ameteli.
12+
www.flickr.com/photos/carola456
ralu_t spune:
ce draguta esti carola! imi amintesti de mine dupa ce l-am nascut pe T, eram "madame microb". slava domnului pampersii nu trebuie sa fie sterili
, deci nu trebuiesc impachetati in nimic. si acasa ii vei tine pe o etajera,la indemana, la aer![]()
ralu-
de Tudorica fara frica (15.05.2008) si
11+ cu o margica mititica
i believe in miracles...povestea noastra 
carola spune:
sper sa nu dau in paranoia :). mai invat si eu cate ceva.
12+
miereamara spune:
Haha si eu eram la fel, puneam toata lumea sa se dezinfecteze pe maini
, mi-a trecut cand a inceput copilul sa mearga pe la 10-11 luni si l-am prins lingand pantofii, coada pisicii si rotile de la carut (alea erau gustoase rau:D)
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and
9+
carola spune:
pai si mie mi se pare normal ca la un copilas mic, cand mergi in vizita, inainte sa pui mana pe el sa te speli.
12+
abramburika spune:
Imi fac si eu aparitia dupa ce am muncit de zor: am vopsit oo cu fiica-mea. Si nu vreti sa stiti cum aratam amandoua
. Acum ne-am revenit la normal, ea doarme iar eu pe-aici.
Vad ca se discuta de cadouri pt. bb ... eu as duce la un bb www.homoenergia.eu/product/14449/WELEDA-Cofanetto-regalo-Calendula-Baby.asp" target="_blank">asta. Si mi-ar placea sa-l si primesc
.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
many_bani spune:
Salutare
M-am intors de la dr. Chisturile mele sunt tot acolo, aceleasi dimensiuni, insa bebe e bine, marisor si jucaus. Statea pe spate si se juca cu manutele si piciorusele, parca invartea o mingie imaginara, era tot o joaca. A luat si avans, varsta gestationala dupa UM este de 10 sapt. si 5 zile si cea echografica de 11 sapt.si o zi si are 4,32cm.
Ioana felicitari ptr. samburelul vostru.
Fetelor eu nu stiu daca mai apuc sa intru, ma apuc de facut bagaje ca maine o intindem, nu stiu ptr. cat, probabil vom sta cat este vremea frumoasa asa ca va doresc de acum Sarbatori Pascale fericite alaturi de cei dragi.
mami de
Vlad (29.10.2009) si
10+
Multumesc Doamne!
dianalaura spune:
Many, sarbatori fericite si tie!
Ce bine o fi de voi fetelor ca sunteti libere fie si pentru cateva zile....eu cum am mai spus, lucrez inclusiv sambata...doar luni suntem liberi.
diana
5+ si mami de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuza
www.clothnappytree.com/cntticker/g4da7e622e8233.png" target="_blank">Ticker greutate
georgia79 spune:
Fetelor, va
pe toate si va doresc un Paste fericit si plin de momente placute petrecute alaturi de cei dragi!
Eu o sa fac Pastele cu parintii mei si cu fiul si sotul meu.
Azi vreau sa vopsesc si eu oua ( pentru prima data in viata mea) si maine o sa fac salata de boef, ciorba de perisoare acrita cu bors si fripturica de vita!
Mama a facut sarmalele si pasca si cozonacii.
Sper sa am un Paste linistit si fara peripetii.
Inca odata va pup pe toate si va doresc tot binele din lume!

+10
mami de
Iustin 09/04/2009 bobitza mea