Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (12bis)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Fetelor care nu mai intrati pe net, va doresc si eu Paste fericit si linistit alaturi de cei dragi!! Sa mancati de toate si sa va odihniti.

Eu maine vin cu urarile ...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVERYTHING11 spune:

sunt din Satu Mare.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Da, relativ aproape...fata de Bucuresti ...

diana 5+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
www.clothnappytree.com/cntticker/g4da7e622e8233.png" target="_blank">Ticker greutate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_comsa spune:

Buna fetelor....nu am mai intrat pe forum k am fost de dupa-mas ala servici saptamana asta....astazi am fost la medic...si am venit doar cu vesti bune...totul merge foarte bine...bebelusul e foarte activ se misca intr-una....si se pare ca doctorul a vazut ceva acolo... poate o avem un baietel:D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxulic spune:

Fetelor ati scris ceva...nu v-ati incurcat. Citesc din spate dar inca nu am reusit sa recuperez. Ma bucur pt toate fetele care au venit cu vesti bune de la doctor si va urez sa aveti o sarcina fara probleme.
Eu va parasesc si va rog sa ma stergeti de pe listuta voastra. Am fost si eu azi la doctor si verdictul a fost dur...sarcina oprita din evolutie. Nu imi vine sa cred ca se intampla din nou, alta sarcina pierduta. In momentul de fata este o varza totala in capul si in sufletul meu, nici nu pot sa gandesc, sa vorbesc si sa scriu coerent. In momentul de fata ma bucur ca nu am anuntat familia si nici pe Tudor. Saracutul...el isi doreste asa mult un fratior sau o surioara...e trist totul acum in jurul meu. Halal veste am primit in Joia Mare...
Eu promit ca am sa mai trec din cand in cand pe la voi, sa va mai citesc si sa ma bucur alaturi de voi si de bebeii vostri. va tin pumnii la toate si ma rog sa aveti niste sarcini fara probleme.

va pup pe toate si va urez un "Paste fericit"

rux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

fetele, l-am vazut pe bebe azi
are 6.8 mm si dupa eco 6 sapt si 4 zile (dupa UM am 6 sapt si 5 zile)
e in uter si i-am auzit si imimioara batand..are 119 batai/minut

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

ruxulic imi pare sincer rau.

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +9

samburelul meu

Mergi la inceput

Bella, tot in 9 sapt as fi fost si eu daca era totul ok. La ecografie se vede ca sarcina este oprita de 3-5 zile. Marti merg la chiuretaj...incerc sa ma imbrabatez pt momentul respectiv.

va pup

rux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxulic

Bella, tot in 9 sapt as fi fost si eu daca era totul ok. La ecografie se vede ca sarcina este oprita de 3-5 zile. Marti merg la chiuretaj...incerc sa ma imbrabatez pt momentul respectiv.

va pup

rux

da totusi dr nu ti-a dat nici un tratament pana marti? sa incerce ceva?
nu vreau sa iti dau sperante da uite ce a patit o prietena de-a mea. la fel i-a spus dr. ca are sarcina oprita din ev si iti dai seama cat de disperata era si a schimbat dr.(a ajus la dr. meu) omu nu e genu sa se pronunte imediat...i-a facut eco a vazut ce a vazut si i-a dat pt nu mai stiuc ate zile un tratament si dupa el i-a spus sa mearga la eco...si la eco surpriza bebe era bine, crescuse. ce sa zic poate la ea a fost o minune dar daca se lua dupa dr aia acum nu mai avea baietelul.

eu zic sa te mai duci si la alt dr.

samburelul meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

Citat:
citat din mesajul lui ruxulic

va pup

rux

da totusi dr nu ti-a dat nici un tratament pana marti? sa incerce ceva?
nu vreau sa iti dau sperante da uite ce a patit o prietena de-a mea. la fel i-a spus dr. ca are sarcina oprita din ev si iti dai seama cat de disperata era si a schimbat dr.(a ajus la dr. meu) omu nu e genu sa se pronunte imediat...i-a facut eco a vazut ce a vazut si i-a dat pt nu mai stiuc ate zile un tratament si dupa el i-a spus sa mearga la eco...si la eco surpriza bebe era bine, crescuse. ce sa zic poate la ea a fost o minune dar daca se lua dupa dr aia acum nu mai avea baietelul.

eu zic sa te mai duci si la alt dr.

samburelul meu

Bella, ce sa zic....mi-ai sadit un mic sambure de speranta dar in care mi-e frica sa ma incred. O sa mai merg si la alt medic, sa mai aflu o parere. Tratament nu mi-a dat dar a zis sa mai asteptam ca eu am zis sa-mi faca astazi chiuretajul macar sa termin etapa asta sa ma pot gandi mai departe. Maine merg la alt gineco sa mai aflu o parere sa fiu impacata cu totul. Multumesc din suflet pt incurajare

pup

rux

Mergi la inceput