Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(29)
Raspunsuri - Pagina 7
Lorich spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxx26 Neata fetele! Eu nu am terminat cu curatenia..mai am un pic. O am pe mama la mine, ca eu nu prea am voie sa ma aplec pana scot firele..asta e! LUCIA, nu se spala nici azi nici maine, abia sambata mai poti spala, profita si baga tot ca nici saptamamna viitoare nu se spala deloc! _ Roxana Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011 Scrisoare pentru Catalina Botezul Catalinei |
dar cum mai Roxx? Care e logica? Nu se spala azi si maine si se spala sambata cand e Sf. Gheorghe??
Aia e, eu pacatuiesc, macar sa pacatuiesc numai asa, dar de la botez incoa spal zilnic si nu mai termin...am copii mici, nu am ce face.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011
loutzy spune:
Hello gagici.
Nu e chiar un SZ ca s-a mai discutat, dar vreau sa stiu si eu cam cat tineti pe bebe in cada cu colacelul?
Dangabi eu ii dau sirop de calciu, care e mai dulceag si nu-l accepta decat atunci cand ii e foame. Incearca totusi cu sirop e 21 de lei o sticluata, poate ii place.
Lucia seara se acumuleaza oboseala de peste zi si de aia sunt asa. Te inteleg cu noptile fragmentate. Noi am avut 2 sapt abia abia ne revenim. Ca sa nu mai zic ca are o pofta de mancare de ma innebuneste. Si Stef face la fel singurele momente cand e linistit e in brate sau daca incep sa-l pregatesc pt baita.
Mirelush ne intalnim cand ajungi in bucuresti sa-mi dai hainutele.
Roxx sambata sigur nu se spala ca e Sf Gheorghe, dar de azi si maine nu am auzit nimic.
Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
Lorich spune:
loutzy 10 minute asa, la baby spa mi-au zis ca maxim 15 rezista ca obosesc si ii ia plansul.
foxy mami, las ca-ti revii, promis, stiu eu ce zic
Si eu am scos copilul, copiii cu caciulite ieri, chiar ma gandeam la ce s-a vb pe forum, dar era vant si ai mei inca is un pic fornaiti (bine, noi am iesit dupa ora 7 seara si lui Robert i s-a deschis iar robinetul, cu tot cu caciulita). Aia e!
Andri eu de cand am copiii... mai am un pic si-mi fac abonament pt divort...hihihi...se zice ca copiii o data veniti aprind parca lumina intr-o relatie - vezi toate scamele, mizeriile....cumva, urmeaza un test de rezistenta al relatiei.
roxx26 spune:
Aoleo..da mai, e Sf Gheorghe, nici nu mi-am dat seama!!!
Eu stiu dintotdeauna ca in Joia Mare si Vinerea Mare nu se spala (rufe mai ANDRI, baie facem, la fel si bebeii, pai cum??)
Wow, deci nu mai spalam pana...peste o sapt jumate???
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei
Lorich spune:
citat din mesajul lui roxx26 Aoleo..da mai, e Sf Gheorghe, nici nu mi-am dat seama!!! Eu stiu dintotdeauna ca in Joia Mare si Vinerea Mare nu se spala (rufe mai ANDRI, baie facem, la fel si bebeii, pai cum??) Wow, deci nu mai spalam pana...peste o sapt jumate??? _ Roxana Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011 Scrisoare pentru Catalina Botezul Catalinei |
hahahah..tu ai atatea haine de bebe???? ca io nu!!
loutzy spune:
Uite www.parohiamacin4.org/sarbatori.htm" target="_blank">aici sapt care vine nu se spala luni, marti si vineri ca e sarbatoare, in rest ai voie.
Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
missmj spune:
loutzy eu il tin cam 10-15 min...daca sta mai mult de 15 min incepe plansul ca oboseste.
eu il bag cam de 3-4 ori pe saptamana ... presupun ca nu are ce sa fie rau, nu?
Eu imbrac copilul cum ma imbrac eu , doar ca ii pun o paturica subtire deasupra pt ca sta la orizontala, nemiscat si automat temperatura corpului scade cu 2-3 grade. Aaaaa, si ii pun caciulita subtire pe cap. deocamdata nu il las fara, pentru ca e vremea asta atat de schimbatoare, ne face rau noua, d'apoi lor.cand vad eu ca s-a instalat primavare de tot, atunci il las cu caputul liber. parerea mea
foxy bine ai revenit mami
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)
Andutza_B spune:
Great, am pus Beethoven si Mozart, stau cu un picior pe scoica si legan... trebuie sa ma uit si eu pe harta puseelor cerebrale, ca efectiv Miruna nu mai sta treaza fara sa maraie. Mi-am pregtit sa ma duc la dus de o ora. No chance
Da, un copil este testul de rezistenta al relatiei, cum zice Lori... Si la noi au aparut "frecusuri", frustrari, invinovatiri, etc. Noi avem, in general, o relatie absolut minunata, el e si cel mai bun prieten al meu, dar de cand am ramas insarcinata si apoi dupa ce am nascut, am facut amandoi eforturi supraomenesti sa nu stricam relatia. Comunicarea, verbalizarea problemelor aparute, ajuta mult. Noi am ajuns sa ne spunem asa, direct: "Nu e ok, hai sa ne tinem in brate acum, chiar daca ne vine sa ne scoatem ochii. Sa nu uitam ca suntem si un cuplu, pe langa ca am devenit parinti" Pare asa, fals si fabricat, dar functioneaza la noi.
Andutza- cu pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011)
Andutza_B spune:
Da, saptamana 12, puseu!
Vai, dar vine ala de la 15 la 19 saptamani!! Horror!
Andutza- cu pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011)
andri31 spune:
citat din mesajul lui Andutza_B Da, saptamana 12, puseu! Vai, dar vine ala de la 15 la 19 saptamani!! Horror! Andutza- cu pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011) |
sunt fix in aceeasi situatie cu amalia
trece si asta
si da ! sapt 15-19 horror....
Mami de dulce Amalia 19.ian.2011