Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(29)
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Citat: |
citat din mesajul lui deea_sav85 Lorich vreau sa ii cumpar si eu oita lu bebe si stiu ca tu ai una...e utila, mi-o recomanzi? ![]() Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011) |
da, mie mi-e utila; Robert atata a iubit-o si a adormit cu ea, acum Ana la fel o asculta, se uita la lumini...ba chiar o trage cu manutele.
E vorba de www.shopmania.ro/magazin~online-echipament-pentru-copii-si-bebelusi~produs-lampa-patut-oita-vtech~p-8505000.html" target="_blank">asta
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kitzy/kitzy.jpg)
kitzy spune:
Brotacel bine-ai venit! Vad ca ai tu gene mutante, si eu am avut si acuma am reusit sa am un baietel perfect sanatos in cele din urma...
Cu marirea timpului intre mese, nu te pot sfatui, noi am fost aproape de la inceput doar pe lapte praf si reuseam sa tinem 3 ore intre mese, dar la alaptat e mai greu ca nu se satura decat pe moment, dar in timp o sa-si regleze mesele, cat e mic e alptat la cerere, asa ca poti sa-i dai cand iti cere.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/deea_sav85/deea_sav85.jpg)
deea_sav85 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lorich
da, mie mi-e utila; Robert atata a iubit-o si a adormit cu ea, acum Ana la fel o asculta, se uita la lumini...ba chiar o trage cu manutele. E vorba de www.shopmania.ro/magazin~online-echipament-pentru-copii-si-bebelusi~produs-lampa-patut-oita-vtech~p-8505000.html" target="_blank">asta Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011 |
Da asta e...dau si eu acum comanda sa vina si la el iepurasul...cu o oita...Mersi frumos
![](pupic.gif)
Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kitzy/kitzy.jpg)
kitzy spune:
Apropo de perle, am si eu una tare:
Ieri a vazut afara un avion cu reactie:
Ea: uite un avion, a lasat o dunga in urma, si avionul i-a zis: dunga, vino! Si dunga n-a venit.....
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doloress/Doloress.jpg)
Doloress spune:
Craciun fericit fetelor! Ca la noi ninge. Asa ca... Pastele o sa vina prin iunie cred.
Mai si-al meu a urlat aseara si ieri n-am iesit nicaieri. Si nici in puseu nu e, ca vad un soare acolo la saptamna 10. Eu cred ca ea foarte obosit, n-a dormit el cum trebuie ieri. Alaltaieri a dormit continuu, de dimineata pana seara, se trezea la 3 ore, papa si apoi iar la somn. Dar ieri, cand ma pusesem si eu pe treaba- nimic.
Eu fac de azi mancarea ca maine sunt cu teroristul mic si prevad ca n-o sa am spor. PE maine las numai ouale, sa le facem impreuna.
Azi trebuie sa improvizez, aveam in plan chiftelute de carne de curcan, drob din care de curcan, si-al meu sot a venit cu o rata in loc de curcan! Acuma trebuie sa-mi schimb toate planurile... ca-mi venea aseara sa-i dau cu rata-n cap. Asa face mereu, i se nazare lui ca ar vea nu stiu ce, nici macar nu ma suna sa ma intrebe daca e OK sau nu.
ANDUTA si ANDRI - nu stiu cum o sa fie la voi, insa la noi relatia s-a deteriorat acum, cand a crescut Patrick. Nu avem aceleasi idei in ce priveste educatia. Eu sunt mai AP asa, el e stilul mai traditional. Cand il aud ca incepe cu pedepse si amenintari, imi crapa o vena la cap de nervi. Urlu la el, copilul incepe sa urle la noi, si iese o intreaga nebunie. Eu citesc la greu carti de parenting pe care le gasesc super de bun simt si din care vreau sa aplic unele idei, el nu vrea sa auda, ca el nu-si creste copilul dupa carti. In fine, incet incet ne mai punem pe aceeasi lungime de unda. Am gasit metode mai pasnice de comunicare decat tipetele. Eu ii trimit e-mailuri cu ce simt si cu tot felul de sfaturi, sa le citeasca cand e linistit, la servici sau in tren, sa nu ma poata intrerupe. Nu zice nimic, insa dupa cateva zile vad ca le pune in aplicare.
Rabdare si iar rabdare... timpul le rezolva incet incet pe toate.
BROTACEL - vezi ca este subiect de Mamici martie-aprilie - sunt inca la Odiseea sarcinii colegele tale. Dar te primim si printre noi, cum sa nu, bine ai venit!
Inca este mica fetita ta, eu zic ca totusi sa o mai lasi sa suga la cat timp vrea ea. La 2 ore jumate nu mi se pare asa putin, al meu are zile intregi cand suge la 2 ore jumate si are 10 saptamani. Asa sunt unii bebei, le place sa pape mai putin si mai des.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/florintunde/florintunde.jpg)
florintunde spune:
Hey!what's up?
Noi pe afara ..e vreme superba..soare,cald.Draga mea Doloress primeste cu drag de la mine acest colet plin plinut de soare.Sa nu ne trimiti zapada in schimb!nu trebe!
Alexandra Maria
David
Sara Maria
Tudor
Anastasia Maria
Alexandru
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doloress/Doloress.jpg)
Doloress spune:
TUNDE merci! Chiar ca a dat soarele, vreo 5 minute, asa.
Fetelor ieri am dat din hainute, sunt primele hainute pe care le dau, si m-a apucat o jele.... M-a gasit al meu sot aproape plangand. Impatuream acolo la pijamalute mici, mici si nu puteam crede ca gata, n-o sa mai imbrac nici un bot de om mic cu hainuta aceea. Drept pentru care l-am mai intrebat odata pe-al meu, sigur nu mai facem unul? Am pus toate in balanta si ne-a dat cu minus, asa ca nu mai face unul. Si drept pentru care azi noapte am visat ca m-am trezit insarcinata, cu copilul miscand in burtica (era tare real, nu-mi dadusem seama ca alaptam, Kevin avea vreo 6 luni...) si boceam ca uite am dat toate hainutele si nu am cu ce imbraca pe bb3.
![](images/user_woman.png)
bebect spune:
Buna fetele
MIMO tu ii dai lapte praf lui bebe? Daca da sa ai grija sa amesteci foarte bine laptele sa nu ramana depuneri pt ca si asta poate fi o cauza a scaunelor dese apoase si cu mucozitati. Noi am patit asa si dr mi-a zis sa-i dau si BONNISAN. tOTUL ESTE DE LA ALIMENTATIE mai ales ca zici ca analizele au iesit bune.Acum noi nu mai avem probleme dar am tras-o vreo 5 zile.Daca nu i-ar fi trecut dr mi-a zis sa-i schimb laptele sa-i iau fara lactoza.Deci ai grija totul e de la alimentatie.
LUCIA
Azi se spala, maine nu, ca este Vinerea mare iar sambata de regula s-ar fi spalat dar cum este SF GHE. nu se mai spala asa ca baga masine repede ca dupa aia sunt atatea zile de PASTE. Inca o chestie pe care o stiu din batrani: Se zice ca daca ai bebe nu e pacat, dar totusi e bine sa ne programam in asa fel incat sa evitam.
va pup
![](images/user_woman.png)
anka-maria spune:
Sunt total decuplata, n-am putut citi nika.
Acum intru de la job.
Deci, oameni buni, este greu! in conditiile in care mama sta acasa cu bubu.
Io cand m-am intors la servici am aflat ca ma transferasera intr-un alt departament si am alt sef. Dupa ce l-am cunoscut pr respectivul am ramas socata cateva zile. E de pe alta planeta omul asta. Daca ii iese ce si-a pus in cap o sa ne ridice astia statuie, daca nu iese o sa ne dea pe toti afara. Nu creca' e cale de mijloc. Vestea buna e ca urmeaza timpuri foarte challenging din punct de vedere profesional, vestea proasta e ca acum chiar nu era momentul. In fine, asa-s io, mereu defazata.
M-am plans la toata firma ca ma scoala bubu la 4 dimineata si nu se mai culca. Am primit acelasi sfat de la toti: "lasa-l sa planga". Asta in conditiile in care oamenii astia au 2,3 copii si unii chiar lucreaza part time ca sa stea cu ei acasa. Deci nu e vorba de nesimtiti sau dezinteresati. Toti au zis ca a mers de minute la ei metoda "plansului controlat" (aia cu te duci in camera, te vede, iesi si te intorci peste 5 min). Ma tem ca asta voi face. Am experimentat 2 zile de sculat la 4 si apoi dus la servici si imi este clar ca in ritmul asta o sa mor cu zile. Ajung seara acasa lesinata, nu mai pot nici sa ma joc cu el, mi-e rau de oboseala.
Mama imi raporteaza ca bubu e un fericit, rade toata ziua si e foarte cuminte. A iesit si din greva foamei, acum naga 180ml la unele mese fara fitze. No, poate io eram problema. Acum numai la ea rade si numai pe ea o cauta din priviri. Iar io nu mai am forta nici sa-i schitez un zambet. Sunt rupta in doua, as sta si acasa, as merge si la job, nu pot alege intre cele doua si asta ma face sa ma simt vinovata pana la cer.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Shines/Shines.jpg)
Shines spune:
Anka..hai ca iti intrii in ritm si va fi mai bine.
stiu eu ca te descurci..esti tare
nu-ti face griji,bubu tau iti pune deoaparte zilnic un zambet si un gangurit
Dolores..eu cand il vad pe Edi si imi dau seama ca se face mare..serios ma bate gandul de inca un copil.
sa nu mai zic ca sotul meu isi doreste mult si mereu bate apropouri despre bebe3
Hmm..ramane subiectul deschis,poate peste doi ani vad altfel problema. acum ma gandesc cu teama.
am pus si sarmale la foc,am facut si oua umplute,
maine fac salata si sambata friptura..si gata.
copilul meu e tot marait nu mai stiu ce are.
nu sta deloc..vrea doar in brate plimbat,daca te asezi cu el jos in brate fiind..incepe scandalul
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)