Mar-Apr (208) Bravo ioanna16, Xeo, Lalely07!!
Raspunsuri - Pagina 7
irinuca05 spune:
Delia, da imi trec usturimile dupa spalaturi, deci e o micoza! Asta ce inseamna?
Madutza, Canestenul de care spuneam contine clotrimazol. Si imi trece mancarimea cu el, dar pe prospect scrie "nu se recomanda in timpul alaptarii" Ce sa fac?
Sper sa imi treaca cu astea, ca nu vreau la doctor. oricum am programare miercurea viitoare. Si daca tot imi trece cu clotrimazol...

multumesc pt sfaturi
mami fericita de Daria (8.04.2011)
ailed_dota spune:
irirnuca, in primul rand renuntza la always, ia libresse, ia altceva, nu esti prima persoana care a facut chestia asta.\, mie mi-a atras atentia cosmeticiana ca si ea facuse ...![]()
in al doilea rand fierbe lenjeria sau spal-o separat la temp mai mare, si foloseste doar bumbac, pune mana si fa spalaturi de mai multe ori pe zi si ia niste suplimente de vitamine sau macar vit C pt imunitate.., si intreaba si pediatra de clotrimazol sau canesten sau ce ai tu de aplicat local, ar tb macar 5 zile sa folosesti
mami de fete frumoase
MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO -ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
madutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui irinuca05 Delia, da imi trec usturimile dupa spalaturi, deci e o micoza! Asta ce inseamna? Madutza, Canestenul de care spuneam contine clotrimazol. Si imi trece mancarimea cu el, dar pe prospect scrie "nu se recomanda in timpul alaptarii" Ce sa fac? Sper sa imi treaca cu astea, ca nu vreau la doctor. oricum am programare miercurea viitoare. Si daca tot imi trece cu clotrimazol... ![]() ![]() ![]() multumesc pt sfaturi |
eu am patit-o la a doua nastere si dr mi-a spus ca e de la vata si mi-a spus ca in afara de clotrimazol nu prea am ce sa fac, pt ca inca mai aveam lohii si nu mergea cu ovule sau altceva. deci, mie mi-a recomandat medicul ginecolog atunci si mi-am dat si am si alaptat. oricum, cat poate ajunge in lapte si cat de rau poate face, ca dai o data de 2 ori pe zi cam cat un bob de mazare. daca ti-e teama, fa spalaturi cu ceai si bicarbonat ca nu face rau.
madutza spune:
eu il plimb pe raducu de mama focului. am fost ieri in bucuresti cateva ore bune, azi prin real la cumparaturi si acum iesim cateva ore la o prietena la curte, in afara orasului.
lalely07 spune:
Am reusit sa va pun si eu poze cu gaza mea pe picassa!!!...
Vad ca vorbiti de alaptat la cerere dar totusi si la o ora si ceva..pai al meu suge 5 minute,il ia somnul..se trezeste in juma de ora si vrea iar...ii dau ce sa fac!!Azi a fost la mine medicul pediatru si a zis ca este ok sa-i dau cum cere momentan pana isi face el un program..Plus ca daca plange nu stiu ce sa-i fac...
Noaptea doarme dupa baie cateva ore (3-4),apoi se trezeste la o ora,oora si jumatate..iar la 4..deja vrea discutii si nu il mai ia somnul vreo ora doua...Este normal???
Cu alaptatul mi-a zis ca imi recomanda sa il pun la ambii sani la un supt si la suptul urmator sa incep cu sanul la care a supt ultima data...Voi ce ziceti???Eu stiam ca la supt tb sa fie doar la un san..asa ziceau prin maternitate..
38+
David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
AMR:1 zi 
lalely07 spune:
Am reusit sa schimb si semnatura...
Ma enerveaza ca nu resusesc sa-mi pliez programul dupa bebe..sa dorm si eu cand doarme el...poate voi reusi in viitor..Azi de dimi m-am apucat sa spal hainute,sa fac un pic de ordine..acum stau cu voi pe net..![]()
Voi ce mancati ??Ca eu nu mai stiu ce sa mananc cu alaptatul asta..Pana acum am mancat supe,friptura la gratar,iaurt,branza,unt..acum imi fac mere coapte..mi-a zis medicul ca am voie..
Si cica ca fruct am voie si ananas momentan si dupa 2 saptamani marim paleta de fructe si legume...
Poate imi spuneti si mie ce papati..ca eu nu mai stiu ce sa mananc..]
Mai trisez si mai bag si cate ceva dulce ..ca am pofta rau...![]()
Mami de
David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
ailed_dota spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lalely07 Am reusit sa schimb si semnatura... Ma enerveaza ca nu resusesc sa-mi pliez programul dupa bebe..sa dorm si eu cand doarme el...poate voi reusi in viitor..Azi de dimi m-am apucat sa spal hainute,sa fac un pic de ordine..acum stau cu voi pe net.. Voi ce mancati ??Ca eu nu mai stiu ce sa mananc cu alaptatul asta..Pana acum am mancat supe,friptura la gratar,iaurt,branza,unt..acum imi fac mere coapte..mi-a zis medicul ca am voie.. Si cica ca fruct am voie si ananas momentan si dupa 2 saptamani marim paleta de fructe si legume... Poate imi spuneti si mie ce papati..ca eu nu mai stiu ce sa mananc..] Mai trisez si mai bag si cate ceva dulce ..ca am pofta rau... Mami de David Andrei 15.04.2011Doamne iti multumim pt acesta minune! |
eu nu am mancat ridichi, ceapa verde si citrice
in rest siceapa putin si usturoi
mami de fete frumoase
MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO -ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
persi spune:
salutari si de la noi!
vorbeati de sughit mai devreme...la noi e nasoala treaba
chiar daca scoate aerul bb meu tot sughite...iar atunci cand o face si regurgiteaza sau... vomita?!
astazi de exemplu,dupa fiecare masa a scos laptic ,iar la ultima a scos cu jet...

asa rau imi pare de el...
bubele de pe fata nu ne-au trecut,din contra parca apar din ce in ce mai multe...
am vb cu pediatrul si mi-a zis ca ar fi normal...si sa nu-i dau cu nimic.
cu somnul stam cat se poate de prost...
ziua dormim destul de bine dar,seara e dezastruuuu
are baita pe la 9.30 iar dupa nu doarme deloc pana la 12, doarme la 12 si se trezeste la 2 papa si doarme iar pana la 4 cand papa si doarme iar pana la 6...greu taica greu...
lapte avem garla...
era sa uit..lalely sa-ti traiasca feciorul, e un frumusel.

toate fetele!!
Mamicuta fericita de
Radu Andrei
cami_antonia spune:
fetelor salutare si de la noiiiiiiiiiiii
nilufera felicitari pt schimbarea saptamanii
hjai ca nu mai e mult
da e cea mai grea asteptare
cea a ultimelor zile![]()
stefyyyyyyyyyyyyyyce ma bucur ca vii in tara
bravos
e ok cu avionul
la cealalta odiusee am avut fete care au calatorit f mult cu bebeii mici
yasmi rabdareeeeeeeeeeee
te imbratisez
strumph ma bucur pt cadourile primite de gaza ta mica
incearca sa faci loc
ca asa cum preconizezi
vei tot cumpara
si vei si primi
si se vor strangeeeeeeeeee
multe
si hainute
si jucarii
fetelor mie episiotomia mi se vindeca miraculos
fata de prima data
cand m-am simtit ok abia dupa 4 luni
sincer
nu stiu de ce
acum deja stau in fund
de la cateva zile de la nastere
si nu am dureri deloc
din acest punct de vedere sunt f multumita de doctorita
lalely07 spune:
Persi mie pediatra pt bube mi-a zis sa-i dau cu Bepanthene peste tot..iar la spital mi-a zis de Neopreol..Clar voi incerca o varianta caci si al meu are bubitze..si pe fata!!
Mami de
David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!