Mar-Apr (208) Bravo ioanna16, Xeo, Lalely07!!
Raspunsuri - Pagina 6
miki1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui irinuca05 Fetelor, voi cum procedati cu tinutul in brate al puiutilor? Eu o tin cam 1h dupa fiecare supt, cat timp se tot strange de burtica si de cate ori plange. Mi-e mila sa o las sa planga... Vineri face 2 saptamani si vreau sa plecam cu ea la socri de Paste. A mai folosit cineva scoica pt 1 ora de mers cu masina cu puiutul la 2 sapt? Leaganul l-ati folosit la varsta asa mica? Azi vad ca e frumos si la noi si o scot 10 min pe balcon ![]() mami fericita de Daria (8.04.2011) |
scoica am folsoit-o pt somn chiar mai mult de o ora..
in brate eu o tin, nu consider ca e rasfat la varsta asta..mai ales daca plange, n-as putea sa o las sa planga de fapt la nici o varsta..vreau sa stie ca sunt langa ea

scrish spune:
miki pai poate ne intalnim pe forum la 5 dimineata mai schimbam o impresie ceva![]()
eu imi dau drumul si la tv, mai deschid si calculatorul...vad ca am inceput sa adorm mai repede, asa ca imi caut si eu de treaba
ailed_dota spune:
| citat din mesajul lui irinuca05 Lavi si Antguess mercic pt raspunsuri. La fofo am usturimi si mancarimi pe toata suprafata de contact cu tamponul, deci pe labii la exterior (scuzati detaliile Antguess, asa este, hermozonul contine tetraciclina. Curios este ca mi l-a recomandat pediatra. Voi incerca cu proctolog, cand gasesc pe cineva sa se duca sa-mi ia ![]() mami fericita de Daria (8.04.2011) |
ai folosit cumva allways?
mami de fete frumoase
MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO -ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
madutza spune:
irinuca, cu scoica e ok si 2-3 ore. manevrele de scos aerul despre care am scris cu ceva tipm in urma le stii? cam ce a spus antguess. in plus eu mai folosesc cu succes ridicatul brusc de pe scaun, in timp ce il tin in sus si putin mai apasat pe burtica. cu problema "delicata", poate fi o candida de la vata sau de la antibiotic. incearca sa te speli cu ceai musetel + bicarbonat si sa iti dai cu clotrimazol.
ailed_dota spune:
irinuca, eu am facut mai de mult o chestie urata rau de la always... de a trebuit sa fac tratatament, era ca o micoza si cu o afectare a tegumentului de trebuia sa ma dau cu vit a sa refac pielea acolo.. de atunci numai folosesc respectiva marca...Sfatul meu e sa te duci la dr. , stiu bb e mic si n-ai cum dar daca tot vrei sa pleci de pasti macar sa-ti priasca( la socrii nu poti sa stai fara chiloti, nu?)
mami de fete frumoase
irinuca05 spune:
Ailed, o sapt am folosit tampoane speciale pt lauze si apoi am folo allways sensitive, deci fara plastic, desi nu-mi trecuse lohiile. si acum le am dar putin. sa stii ca de atunci m-au apucat usturimile. o fi de la ele?
Fata mea de cand s-a trezit la 13, a vrut sa mamance din ora in ora. I-am dat la 13, 14.30, 15.30. Stiam ca alaptatul este ok la cerere. Voi ce spuneti? Dar ma stiu ca ar trebui ca mesele sa fie la cel putin 2h ca sa nu apara colici. 
Dar nu o pot lasa sa planga de foame... Acum a adormit.
mami fericita de Daria (8.04.2011)
ailed_dota spune:
| citat din mesajul lui madutza irinuca, cu scoica e ok si 2-3 ore. manevrele de scos aerul despre care am scris cu ceva tipm in urma le stii? cam ce a spus antguess. in plus eu mai folosesc cu succes ridicatul brusc de pe scaun, in timp ce il tin in sus si putin mai apasat pe burtica. cu problema "delicata", poate fi o candida de la vata sau de la antibiotic. incearca sa te speli cu ceai musetel + bicarbonat si sa iti dai cu clotrimazol. SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor Madutza 3x :Mariuca (17 Mai 2004), Andreea (21.11.2008) si Radu (31.03.2011)http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community |
buna idee cu bicarbonatul... irinuca, daca iti cedeaza senzatia dupa spalaturi e o micoza...
mami de fete frumoase
ailed_dota spune:
| citat din mesajul lui irinuca05 Ailed, o sapt am folosit tampoane speciale pt lauze si apoi am folo allways sensitive, deci fara plastic, desi nu-mi trecuse lohiile. si acum le am dar putin. sa stii ca de atunci m-au apucat usturimile. o fi de la ele? Fata mea de cand s-a trezit la 13, a vrut sa mamance din ora in ora. I-am dat la 13, 14.30, 15.30. Stiam ca alaptatul este ok la cerere. Voi ce spuneti? Dar ma stiu ca ar trebui ca mesele sa fie la cel putin 2h ca sa nu apara colici. ![]() Dar nu o pot lasa sa planga de foame... Acum a adormit. mami fericita de Daria (8.04.2011) |
sigur e de la ele...
si eu ii dau cand cere... vb madutzei parca... le mai e si sete...
, daca dosrme e ok si ea e multumitama duc si eu sa ma schimb ca acum se trezeste gaza mea frumoasa..
mami de fete frumoase
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui Happiness_4_us Miki parca tu luai suplimente Mami, ptr stimularea lactatiei? Mi- am luat si eu si vroiam sa intreb daca iei asa cum scrie acolo, adica 6 / zi. Merci mult! ![]() Mamica de Andrei si Maria |
da, am respectat ce scrie, cate doua inainte de masa de 3 ori pe zi..sper sa ajute..
mie galactogilul care ma asteptam sa faca minuni nu prea a avut rezultat deloc..
acum ma bate gandul sa incerc si pastilele MORE MILK PLUS de la motherlove..le-am luat eu si la vlad dar cred ca pana la urma le incerc si acum..
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui scrish miki pai poate ne intalnim pe forum la 5 dimineata mai schimbam o impresie ceva ![]() Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011 ![]() |
pai tu te trezesti de atunci ? eu pe jumate adormita ii dau titi si o pun la somn si fug repede repede in pat poate mai prin si eu o ora de somn
ca vlad e in picioare cand rasare soarele 

:Mariuca
(31.03.2011)