Mar-Apr (208) Bravo ioanna16, Xeo, Lalely07!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

Citat:
citat din mesajul lui SSABrya

antguess am si eu cadita la fel ca a ta, dar tu ii pui asa multa apa in ea? eu ii pun f putina. Ma gandeam sa ii pun mai multa si eu dar inca nu i-am pus. Si ma mai gandeam la varianta de a-i ace baie in cada din baie, am citit pe undeva, dar nu mai gasesc, despe o mamica, care de la o luna ii facea baie fetitei in cada si a invatat-o sa inoate. Ma batea si pe mine gandul asta, si statea si mamica cu ea in cada.

Mami fericita de 2 printese Bryanna Gabriela 02.06.2009 si Ayanna Stefania 26.03.2011

am produse la Bazar

eu am inceput sa pun din ce in ce mai multa apa in cadita tocmai ca sa o obisnuiesc cu cada mare si ii place
mai e un motiv..daca pun prea putina apa..sta cu manutele reci pe toata durata baii..eu vreau sa o acopere apa calda un pic...si vad ca ii place... de pe la 2 luni o sa fac si eu baie cu ea in cada...astept acum sa treaca lohiile si sa aibe ea un pic mai multa stabilitate la capusor....si cu dani faceam baie si ii placea mult sa stea pe pielea mea si sa il acopere apa

Mergi la inceput

fetelor aseara am tras o sperietura cu fi-mea....i-am dat bibe lui tati sa o hraneasca ca sa pot vopsi ouale cu baietii si cand am luat-o de la el...tot scotea limba fi-mea...am crezut ca are ceva in gat...ca parea tare deranjata...dupa aia i-am curatat limbuta cu glicerina...ca poate poate asta o deranja....m=am cam speriat...dar in final am ajuns la concluzia ca a invatat si ea ceva nou si exerseaza....dupa un timp s-a culcat linistita asa ca m-am linistit si eu...doamne!! ma simt mama fara experienta pt ca nu mai tin minte chestiile astea...cred ca tre sa ma astept ca ea va invata tot felul de chestii si va vrea sa descopere ce poa sa faca cu gurita....

Mergi la inceput

azi m-am trezit tare emotionata. in scurt timp ne ducem la arhitect sa alegem un proiect de casa si miercuri se apuca muncitorii de fundatie....in cateva luni o sa ne mutam in casa viselor mele..abia astept !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

madutza eu la botez o alaptez. ea daca este mancata nu mai am treaba cu ea. sper doar sa nu fie o zi din aia in care sta la san din 2 in 2 ore. am laptic pus doar intr-o sticla atat, 135 ml.
tu la congelator pui in plastic?

eu nu stiu cum de noaptea doarme 5-6 ore si ziua cateodata nici nu doarme si mananca din ora-n ora de ce oare?

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

ssabrya noi am pus apa multa in cadita de la inceput, sa fie acoperita aproape toata. asa ii place, deja da din picioruse in apa, din manute, ii place.

Mergi la inceput

ina cred ca totusi il deranjeaza burtica, altfel de ce sa faca asa. a mea face asa dar cand are colici, se indoaie, se screme tare, da parturi, apoi daca ii schimb pozitia se linisteste. sotul o tine pe brat cu burtica pe bratul lui, asa de bine sta si nu mai plange.
sigur si bebe al tau are colici.

madutza

ailed maine cica este dezlegare la treaba asta pentru ca poimaine este Pastele, asa ca poti face si treaba si orice.

cami zi-ne tu exact cum este ca tu stii
eu maine am de gand sa fac borsul de miel si salata boeuf ca pana la urma fac si din asta ca vrea al meu.

Mergi la inceput

antguess ce frumos ca faceti casuta

gata, am fugit la treaba. mai am de spalat baile si prin bucatarie si gata si curatenia. mai tarziu ies la plimbare cu bebelina si la mici cumparaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

madutza, la noi crizele de care spui tu s-au linistit dupa vre-o 2 zile de infacol inainte de fiecare masa. I-am dat pana aproape s-a terminat un flacon..vre-o 2 sapt apoi am uitat sa-i dau si nici nu a mai fost nevoie.
Daca il vei obisbui cu tine in pat, va incepe sa ceara si atunci cand nu-l doare burtica. Incearca sa stai treaza cu el in brate pana se linisteste.
Era sa cad si eu in "capcana " asta. Bulina mea era agitata si plangea dimineata pt ca o durea burtica pana iesea afara si tragea si multe parturi. am pat mare si la ea in camera si ma intindeam acolo, ca sa nu ne auda Cristi, sa nu-l stesez pe sot, sa mai dorm si eu...si dupa 2-3 zile deja se invatase.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

mi-e imi spui cu dormitul cu noi in pat! cu Ana inca tragem si are 7 ani! faza proasta e ca andreea se trezeste cand il aude pe el plangand si tb sa il calmez imediat, altfekl incepe concertul pe 2 voci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Felicitari Ioana! Felicitari Xeo! Sa fiti sanatoase voi si puiutii vostri !!!
Toate fetele de la odisee un Paste Fericit va doresc alaturi de familie!!!
La fel iti doresc si tie Nilufera sa fii alaturi de familie de Pasti!!!

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

madutza, o sa ii dau infacol si eu la fiecare masa. faza e ca daca ii daum define alunecacioasa gurita si nu mai poate apuca sfarcul, ne chiuim ceva pana reusim iar.

Mergi la inceput