Mar-Apr (208) Bravo ioanna16, Xeo, Lalely07!!
Raspunsuri - Pagina 21
nilufera spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui felicitas Felicitari Ioana! Felicitari Xeo! Sa fiti sanatoase voi si puiutii vostri !!! Toate fetele de la odisee un Paste Fericit va doresc alaturi de familie!!! La fel iti doresc si tie Nilufera sa fii alaturi de familie de Pasti!!! Mamica fericita de Miriam 01.03.2011 |
Multumesc,Paste fericit tuturor, sunt in negocieri cu bb sa ma lase sa mananc cu toti duminica!
Va pup!
39+ Mami de Theo, 12.04.2009
Monas spune:
Buna fetelor dragi,
Nu am mai intrat de o vesnicie ca sa scriu, sper ca nu m-ati uitat.Abia am timp sa respir in programul de crestere de gemeni si de aceea lipsesc motivat de aici.
Va las linkul unde am pus poze si doua fimulete caraghioase (sa le vedeti cu sonor ca va amuza cum face baiatul meu cand maninca).
Sarbatori Fericite!
http://s1121.photobucket.com/home/monas1/index
pisucmic spune:
Roxy, MadutzaBra, multumesc mult de complimentele pentru pui!!! Acum doarme pentru prima data in cosuletul lui cel nou, e dulce foc. Asa ca azi iesim cu landoul in parc!
Lavi, nu inteleg ce era mai mare, bilirubina din sange sau cea pe Bilicheck? Imi poti da un exemplu de valoare? Tin minte ca Lucas a avut parca 19 sau asa ceva - in sange? Cum ti-ai dat seama ca e in neregula, era foarte galben, era somnolent?
Madutza Bra, cum zici tu cu prima pagina de la Primele 365 zile? Am vazut la alte "generatii" ca seamana cu ce avem acuma: sunt listele de nasteri pe luni, informatiile utile de schimbare capitol si datele de nastere; eventual niste linkuri utile cum au delfinasii.
Antguess felicitari pentru casa!
Pupaturi

Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de
dragalas Petru Constantin (02.04.2011)
madutza_bra spune:
| citat din mesajul lui ina.click Hm, noi dormim impreuna de la nastere. Sa inteleg ca ne asteapta niste plansete strasnice cand vom face cunostinta cu patutul. Apropo de plans, Alex are seara niste stari de nervozitate - dar burtica e ok totusi - cand nu vrea nici jos nici sus nici mancare nici nimic, agita membrele din ce in ce mai rapid si totul e ca o avalansa: scancet - > marait - > mieunat - > plans - > racnit Pe mine ma baga in sperieti ultima "faza"; isi pierde suflul cand tipa (ca un copil care se impiedica d ex, primul racnet e "mut", abia dupa ce inspira auzi "waaaah"), se inroseste, incordeaza tot corpul, apoi dupa ce termina cu racnitul, suspina de iti rupe inima si...adoarme bustean imediat. Nu se intampla prea des asta, dar totdeauna se intampla doar seara...voi patiti ceva similar? Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011 |
la noi se intampla cand e agitata pt ca ii e somn si nu reuseste sa adoarma. Cand se linisteste adoarme imediat.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
madutza_bra spune:
| citat din mesajul lui roxy_s madutza eu la botez o alaptez. ea daca este mancata nu mai am treaba cu ea. sper doar sa nu fie o zi din aia in care sta la san din 2 in 2 ore. tu la congelator pui in plastic? eu nu stiu cum de noaptea doarme 5-6 ore si ziua cateodata nici nu doarme si mananca din ora-n ora ![]() de ce oare?Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
am pus in biberoane
Povestea nasterii
madutza_bra spune:
| citat din mesajul lui madutza madutza, o sa ii dau infacol si eu la fiecare masa. faza e ca daca ii daum define alunecacioasa gurita si nu mai poate apuca sfarcul, ne chiuim ceva pana reusim iar. ![]() SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor Madutza 3x :Mariuca (17 Mai 2004), Andreea (21.11.2008) si Radu (31.03.2011)http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community |
da, si la noi era asa si se enerva pitica pana se mufa bine
Acum sunt f multumita de cum mananca si cum doarme

Povestea nasterii
pisucmic spune:
Monas, sunt asa de frumosi bebeii tai! Baietelul tau scoate cand mananca niste sunete pe care le scoate si al meu din cand in cand, eu zic ca face ca un delfinas ![]()
Si ce chestie cu colaceii - dar la ce foloseste, sa se invete cu apa? Pentru al nostru revelatia baietei fara lacrimi a inceput cand i-am cumparat reductor de la Carrefour - un sezlong din acela de prosop, pe care il ADORA!!! De atunci baia e o placere!
Va mai pun poze cu el pe Picasa!
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de
dragalas Petru Constantin (02.04.2011)
madutza_bra spune:
pisuc ma refer daca sa ramana ca acum pagina, daca sa schimbam culori, ordine, cum punem si data de nastere a mamicilor, numaram sau nu bebelusii, cine are link-uri utile sa punem si noi? etc etc
ma bag sa fac cap nou si fug la treaba
Povestea nasterii
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze

:Mariuca