Mar-Apr (208) Bravo ioanna16, Xeo, Lalely07!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

iarasi plesnesc de somn L a dormit de aseara la (22 ultima masa) pana la 6 azi dimi mada..iarasi eram invidioasa pe tine

simo,, da dar eu trebuie sa ma opresc mami :( ca nu mai am ce slabi

mada, , multumim de complimente!! bibe ii poti da direct. fa ;proba intr-o zi sa vezi daca accepta.

roxy, nu a avut nimic L dupa vaccin.

stefy, daca a zis dr de completare, poti sa ii dai intai san apoi completare cat doreste.

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

madutza
si daca nu va accepta lp ce faci? a mea greu ia biberonul cu ceai, il molfaie, il scoate afara, abia i-l dau. la inceput asa usor manca din el

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

roxy, eu pana acum ceva timp nu vroia sa vada biberonul. Nu il lua nici cu lapte de la mine. Acum vad ca bea ceaiul...nu e innebunita dupa el, dar il accepta. Acum am doar 3 biberoane la congelator si i le voi duce mamei cand merg sa-mi caut rochie. Sper sa nu fie nevoita sa le foloseasca si sa accepte lp.
Dupa ce am intarcat, la Cristi i-am dat NAN de la Nestle, acum tot NAN, as lua si pt fata.
Abia astept botezul, ca sa-i pot spune pe nume

Tu cum vrei sa faci cu lapticul la botez?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

pisuc, la noi tot timpul a fost multt mai mica valoarea.

mada..tu crezi in chestiile astea??

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

roxy, bebelusii nu fac neaparat febra chiar si in situatii in care un copil mai mare sau un adult ar face. asta pentru ca ei nu au sistem imunitar care sa lupte cu boala. deci, ai grija, nu te lua dupa acest semn. daca e vb despre vaccin, nu cred ca mai face acum, ar fi facut seara.

madutza, inca nu i-am bagat...poate sa ajung intr-o situatie disperata. acum, daca iesim mult si doarme, are timp lapticul sa se produca. mai bag ceai de anason/fenicul si pana acum pare sa se sature. te anunt daca fac vre-o schimbare. am mai vb cu o alta mamica de 3 si mi-a spus ca ea intotdeauna lea- dat cate o portie de biberon din prima, fara probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

madutza, la noi crizele de care spui tu s-au linistit dupa vre-o 2 zile de infacol inainte de fiecare masa. I-am dat pana aproape s-a terminat un flacon..vre-o 2 sapt apoi am uitat sa-i dau si nici nu a mai fost nevoie.
Daca il vei obisbui cu tine in pat, va incepe sa ceara si atunci cand nu-l doare burtica. Incearca sa stai treaza cu el in brate pana se linisteste.
Era sa cad si eu in "capcana " asta. Bulina mea era agitata si plangea dimineata pt ca o durea burtica pana iesea afara si tragea si multe parturi. am pat mare si la ea in camera si ma intindeam acolo, ca sa nu ne auda Cristi, sa nu-l stesez pe sot, sa mai dorm si eu...si dupa 2-3 zile deja se invatase.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

fetelor maine e sarbatoare mare...
cand pot sa ma spal pe cap, azi sau maine? cred ca mai repede azi, nu?

mami de fete frumoase MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO -ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

mada si eu am cazut in pacat dimi, am adormit-o lipita de mine, dar numai fac promit pe cuvant de pionier

mami de fete frumoase MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO -ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

Citat:
citat din mesajul lui antguess

multumesc:))
am facut niste pilaf din acela traditional facut cu supa de pui....si niste legume si am puiul la cuptor....pulpe de pui cu niste 'catelusi 'de usturoi...

ce buun, n-am mai papat de mult pilaf...ca carbohidratii cu grasimi asa la mine sunt cam forbitten

neatza fetele.....

si la mine sunt forbitten dar am facut pentru copii si pt bbt:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

pulpe fac si eu tot cu "catelusi"
iti mananca Dani?
ca domnisoara mea e mofturoasa, ea prefera orezul fiert asa cu bobul lung...

si eu faceam orez cu bobul lung care nu se lipea si fi-miu m=a zapacit ca vrea pilaf cum mananca el la fosta mea soacra.....si m-a batut la cap asa pana a trebuit sa o sun si sa o intreb ce ii face ea.....si mi-a zis ca ea face pilaf pe care il fierbe in supa de pui...asa cA....m-am supus:)) ca prea imi zicea ca orezul ei e cel mai bun

mananca si puiul cu usturoi fiert ca nu se simte gustul prea puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Hm, noi dormim impreuna de la nastere.

Sa inteleg ca ne asteapta niste plansete strasnice cand vom face cunostinta cu patutul.

Apropo de plans, Alex are seara niste stari de nervozitate - dar burtica e ok totusi - cand nu vrea nici jos nici sus nici mancare nici nimic, agita membrele din ce in ce mai rapid si totul e ca o avalansa: scancet - > marait - > mieunat - > plans - > racnit

Pe mine ma baga in sperieti ultima "faza"; isi pierde suflul cand tipa (ca un copil care se impiedica d ex, primul racnet e "mut", abia dupa ce inspira auzi "waaaah"), se inroseste, incordeaza tot corpul, apoi dupa ce termina cu racnitul, suspina de iti rupe inima si...adoarme bustean imediat.

Nu se intampla prea des asta, dar totdeauna se intampla doar seara...voi patiti ceva similar?

Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

Mergi la inceput