Strugurasi de Sept-Oct 2011 (42)
Raspunsuri - Pagina 5
racheel spune:
Lali ce bine de voi cu parcul in fata blocului
ti-a dat ceva emotii dar este bine ca au trecut.
Seidana sa nu-ti imaginezi ca ma infometez.Dar se pare ca ,mancarea de post imi prieste.In loc de paine mananc mamaliguta.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
JadeJador spune:
stefy woooww ce ma bucur pt tine !!! Si ca este baietel , ca stiu ca asta iti doreai dar mai ales ca este sanatos tun ! Ce nume o sa i pui ?
elly Pensiunea Septembrie este de a dreptul minunata !!!
M am simtit extraordinar acolo , peisajul , privelistea , mancarea , personalul , conditiile , totul este de vis .Din pacate , cum turismul in Romania este la pamant , nu prea ai ce face pe acolo mai mult de 2-3 zile.O plimbarica cu barca cu motor , o plimbarica cu masina prin zona si cam atat .Restul lenevit la greu pe minunatia de ponton si mancat ca scrofita toate bunataturile
Cu toate ca este f departe , as mai merge acolo cu draga inima
sara si creola felicitari si voua pt vestile bune de la eco
lali , apai , daca tot vb de barbati , macar sa vb de ai altora ,ca de ai nostri suntem satule
elly_b spune:
creola La multi ani pt pitica! Si felicitari pt pasa ….
Lali eu aveam 23 cand am ramas cu fii-mea. Si de pregatita nici nu putea fi vorba ….. a trebuit sa-mi confirme 5 medici ca sunt insarcina (aveam si probleme si stiam ca nu am cum sa raman) dar uite ca DD invarte el universul in asa fel incat sa se aseze lucrurile cand apare un bb :D adevarul e ca si la prima sarcina si acum … tare mi-ar fi placut sa fie 2
mami de Annelies (30.06.2005) si 16+
elly_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JadeJador lali , apai , daca tot vb de barbati , macar sa vb de ai altora ,ca de ai nostri suntem satule |
Amin!
JadeJador spune:
seidana ti am vazut covrigeii
aia de pe dedesupt , ce ziceai tu ca sunt bronzati , sunt taman pe gustul meu
gogoselele tot tu le ai pus ?
racheel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JadeJador lali , apai , daca tot vb de barbati , macar sa vb de ai altora ,ca de ai nostri suntem satule |
Jade, ce tare ai fost
Lali, elly mai ce mamici tinerele
Anul trecut cand eram aspiranta si bebe nu venea si problemele erau stam si ma intrebam de ce nu am facut eu copilul mai devreme, cand eram in facultate ca aveam o relatie serioasa de la 16 anicu sotul si tot asa...
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu Anastasia-Maria
JadeJador spune:
mda , toate sunteti niste pustoaice
cred ca numai eu si May suntem babaciunile odiseei
si unde mai pui ca suntem si la primul copil
elly_b spune:
eu atat aveam cand am ramas prima oara. intre timp .... intr-o luna schimb prefixul
s-a dus dracu' tineretea mea
jade se vede ca este un loc superb. eu oricum sunt indragostita de toata zona aia ... cheile nerei - valea cernei - portile de fier ....
asta faceam eu cand eram ... "pustoaica"
racheel spune:
jade, babaciune zici tu?Daca acum a vrut D-zeu sa aveti primul copil...
zubi spune:
Neatza fetele, semnez si eu condica astazi...
Oi fi eu prea pesimista????????am reale motive de ingrijorare sau le fac eu probleme mult mai mari decat sutn e fapt???? adik mi se pare ca la mine cand e o probl, cand alta...si rar am si eu o zi sa ma bucur de tot...Acuma sutn data peste cap rau d etot cu banii, ca daca am laut atat de putin de la serv, ma uit si fac calcule de azi dimineatza ca nu am cu ce sa imi platesc facturile...si nu mai stiu ucm sa mai ies din asta....doamne, oare o fi cineva sa fie asa linistit, financiar, si cu o familie linistita, si sanatosi??????
Zubi, mami20+
minunea mea