Strugurasi de Sept-Oct 2011 (42)
Raspunsuri - Pagina 6
racheel spune:
Zubi, parintii tai nu te sprijina deloc?Sau nu au posibilitatea?Nici parintii mei nu ar avea dar pe noi ne mai sponsorizeaza socrii mei.Macar pana nasti ca atunci o sa iei banuti mai multi.Nu mai fi supi o sa va descurcati voi cumva.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
elly_b spune:
zubi, din pacate e prea putin probabil sa atingi perfectiunea. nu, nu cred ca exista. chiar daca nu ai probleme de sanatate si financiare .... undeva in mod sigur e o problema
mai fetelor am intr-un mare fel la ce pozici ati pus voi la papa bun. si ma gandesc daca nu ar fi mai usor ca retetele sa le postati acolo la comment ca daca cineva scapa o pagina sau un capitol (ca oricum se duc 1-2 cap pe zi) pai scapa si reteta. acolo ar ramane scris pt posteritate
mami de Annelies (30.06.2005) si 16+
loredanar spune:
zubi imi pare rau pt tine... din pacate cam asta e dezavantajul concediului medical....... iei mai putini bani... si eu m-am gandit la inceput sa stau din medical in medical pe timpul sarcinii dar am facut un calcul si mi-am dat seama ca nu ne putem descurca. lasa ca vine prenatalul si o sa primesti 100% macar o perioada sa va reveniti.
Lori 21+ fericita cu Mara
racheel spune:
Lore, dar prenatalul nu este de 85%?
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu Anastasia-Maria
zubi spune:
RACHHEL, nu ne ajut animeni, ca nu au posibilitati, nu ca nu ar vrea....si ne simtim as aincapabili uneori, ca avem si noi creiere,si adik, numai atata putem????/
Zubi, mami20+
minunea mea
loredanar spune:
mmmmmmmmmm........ eu stiam ca e 100%.................. nu e asa?!
zubi spune:
LORE, pai nici eu nu vroiam neaparat sa intru in concediu,dar nu p0rea am avut de ales, ori intram in concediu, ori umblam pe la avocati sa dau firma in judecata si aveam un stres in plus,iti dai seama..si timp pierdut, si bani,asa macar,ii am pe astia cat de cat
Zubi, mami20+
minunea mea
loredanar spune:
Art. 25. - (1) Cuantumul brut lunar al indemniza#355;iei de maternitate este de 85% din baza de calcul stabilit#259; conform art. 10.
Doamne Dumnezeule........................... habar n-aveam..... se pare ca m-am bucurat ieri degeaba... sunt socata! nu stiu de unde stiam eu ca e 100% platit....
In conditiile astea nu imi mai permit sa intru in prenatal din iunie...
loredanar spune:
fetelor ajutati-ma va rog sa imi calculez cati bani as lua pe luna in prenatal daca am net 1300 lei si brut vreo 1740 lei parca... am cautat pe net dar nu am priceput deloc...
racheel spune:
Lore si postnatalul tot 85% este.
Zubi, te cred ca nici parintii mei nu ar avea cum ca au pensiile mici
Ei ne ajuta numai vara ca in zona unde stau se pun rosii si pepenidar dupa aceea nicio sansa.