Strugurasi de Sept-Oct 2011 (42)
Raspunsuri - Pagina 4
loredanar spune:
buna dimineata.
Creola Sara Stefi felicitari pentru vestile bune si pt putulici si pasarici !!!
Lori 21+ fericita cu Mara
seidana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui marryan
seida trebuie sa plec la Italia, Roma cu un proiect al muncii, nu ca ii frica de avion, mii frica sa plec in conditiile mele acum, ca na nu risc eu sa se intimple cu mine ceva Doamne Fereste si sa ma sacrific atit pentru serviciu... Cea mai fericita mami 20 + cu Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final |
Pai vb cu medicul daca tii neaparat sa nu mergi cu avionul.. din cate tin minte nu ai pb cu arcina, asa ca nu vad de ce ar putea fi ceva de rau... stiu ca e contraindicat din luna a 8-a parca...
20+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racheel Ce bine ca lucrezi pentru tine si nu la stat pe degeaba maryyan eu am raportat 8kg+.De la 59 la 67.m-am hotarat sa mananc mai putina paine sau chiar deloc dar nu cred ca rezist si o felie pe zi tot mananc si la cartofi prajiti ca-i mancam aproape pe fiecare zi, si seara trec pe fructe.Saptamana asta tin post si s-a vazut ca in doua zile am dat jos 500 g .de sarbatori nu fac abuzmananc normal ca in orice alta zi. Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu Anastasia-Maria Doamne, ajuta-ne in continuare! |
Mai mie asa nu imi place cand slabesc.. prefer sa ma mentin 3 saptamani fara sa pun un k.. insa imi e frica de slabit... te rog sa ai grija ,
Mie nu imi e frica de kg.. de pun pun.. o sa incerc sa ma abtin de ma mancare consistenta dupa sarbatori si sa ma mentin la o greutate macar 2-3 sapt..
marryan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racheel Ce bine ca lucrezi pentru tine si nu la stat pe degeaba maryyan eu am raportat 8kg+.De la 59 la 67.m-am hotarat sa mananc mai putina paine sau chiar deloc dar nu cred ca rezist si o felie pe zi tot mananc si la cartofi prajiti ca-i mancam aproape pe fiecare zi, si seara trec pe fructe.Saptamana asta tin post si s-a vazut ca in doua zile am dat jos 500 g .de sarbatori nu fac abuzmananc normal ca in orice alta zi. e adevarat ca e bine ca lucrez pentru mine insa e la fel de mare stresu si munca dar asta e... si eu am tot 67 acum si mi frica sa manic ceva, nu pot fara piine in ultimul timp, ma atrage la piine din faina de tarite, cartofi nu mai zic ca manic si eu zilnic ca altceva nu manic, nu tu carne, nu tu oua, nu tu brinzeturi nimik....doar fructe si cartofi putin supe Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu Anastasia-Maria Doamne, ajuta-ne in continuare! |
Cea mai fericita mami 20 + cu
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final
marryan spune:
oh am scris ditamai mesaju si sa sters
Da racheel e bine sa lucrez pentu mine insa stresu e la fel si munca numai zic ca o faci pentru tine nu pentru altcineva..
De mincat, off si eu tot 67 kg am, maninc fr multe fructe si beau sucuri si maninc si cartofi prajiti, fierti, copti in fiecare zi nustiu cum am sa scap de asta ca altceva nu maninc, nu tu carne, nu tu oua, brinzeturi...nustiu ce am sa fac mai incolo, si maninc si eu multa piine din tarite nustiu ma atrage efectiv la asta...
seidana nustiu ce am sa fac, inca ma gindesc, nu vreau sa risc
desi sotul imi zice ca sa ma duc si o tine una si buna.
Cea mai fericita mami 20 + cu
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final
Lali_mete spune:
Buna dimineatzaaaa , haideti la cafele,ceaiuri,ridichi,rosii si cascaval( ultima parteo servesc eu acum ) ,ce va pofteste inimioara! E frumos afara,chiar daca bate nitel vantul,de asta sunt asa vesela.
Creola dar ce matinala esti mamicule! Bine ca esti bine,si nu ai patit ceva mai rau. In ziua de azi e periculos sa treci strada si ep verde,pe zebra. Asa au unii soferi impresia ca ceilalti care s-au oprit la semafor s-au oprit de fraieri.
La multi ani printesei voastre !
Sara_a felicitari pentru pasa!! Motivata,nemotivata,important e ca s-a terminat absenta si ai revenit pe aici.
May tu de Rocaille iti faci griji ? S-o fi saturat sa dea sfaturi "din experienta" aici cu nickul acesta,si o fi revenit pe forum sub vechiul ei nick,dar nu a mai revenit pe aici ca i--am fi recunoscut stilul cu siguranta.
Ai spus foarte bine despre cititul problemelor pe net , mai mult ne panicheaza decat sa ne informeze ,important este cum selectam noi informatia din articol. Sper sa urce palcenta ta,oricum mai e timp.
Stefy felicitari pentru baietzoi,ma bucur ca si analizele sunt bune.
Elly ce vise ai mami!! Pe mine ma intreba cineva ieri daca eu si sotul ne simtim pregatiti pentru al doilea copil ,avand in vedere ca suntem tinerei si avem un bebe de varsta mica( eu am aproape 25 ,el are 26 ,si PAul o sa aiba 1 an si 11 luni cand se naste bebe2).Sincera sa fiu pregatita nu eram nici pentru Paul,dar m-am pregatit intimpul sarcinii. Acum abea asteptam sa vina bebele.
E bine totusi ca erai fericita,nu erai speriata ca ce te faci cu atatia .
Inutza Paste Fericit si tie,sa te intorci cu dor de noi si povesti frumoase!
Am vazut si eu pozele cu papa bun de pe picasa, am balit nitel. Dbunny cred ca o sa te asaltez cu niste intrebari la torturile alea imbracate in fondant,ca eu gresesc undeva la asamblat,imi arata valurit fondantul .
Si am mai vazut ca s-au adaugat foarte multe pozici noi cu mamici,una mai frumoasa ca alta! Am pus si eu o pozica cu burtica,facuta acum doua seri.
Elly am avut noroc pe naiba cu PAul la supt , ca am un mamelon foarte mic si celalalt e ombilicat .Acum nu mai vreau sa cedez asa usor,tot cred eu ca undeva am gresit de s-a pierdut laptele brusc . De dat asta va fi bine,sunt 100% sigura.
Am vazut ca vorbeati si de meniul de PAste,eu nu fac prea multe ca nici nu mergem decat la nasi si la soacra,nici nu o sa vina multa lume la noi.`Cred ca diseara ma apuc sa fac cornulete cu rahat /gem/nuca. Le fac asa devreme ca sa se fragezeasca pana le mancam. Vineri fac cozonac,vopsesc oua,fac drob;sambata pun carnea la marinat
fac o prajiturica cu foi si crema fiarta sau ceva cu gem ca am mult,si dulceata de cirese.O sa fac si o ciorbita ca nu pot sta fara ea , plus nelipsitele salate de beuf si vinete . Si sa vad daca mai fac ceva.
Lore si eu am patit cu mesajul tau triplat la fel ca Jade,l-am citit foarte atent de fiecare data,de parca il vedeam prima data .
Seidana ,mamicule,la cuptorul electric dai drumul numai jos pana se coace,partea de sus e pentru prajit si rumenit.
Jade deci subiectul zilei este "barbati" ? Intrebare: Ai nostri sau....?
Andreea felicitari pentru Maria! Mai in vara,asa,cand o sa merg mai des in Mangalia poate iesim la un suculet si o praji . Mai au prajituri bune la Peach pit( parca asa scria pe firma)?
Deci am scris la mesajul asta de la 8 da? ! De atunci am papat tot din farfurie,am schimbat baiatul ca mi-a mutat nasul, am scos o soseta din closet bagata de fi-miu, am alergat dupa papagal eliberat de acelasi individ,am desfacut un borcan de compot de visine si i-am baut zeama ca aveam chef de ceva dulce de baut si imi e lene sa merg la magazin. Si ma uit cu jale la ceva ce am de cusut si lenea nu ma lasa...
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 20+ speram la o minune roz
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
seidana spune:
LALI.. da ce harnicuta ai fost mai mamica... la tine fiecare zi se lasa cu sport nu?
Multumesc de ideea cu cuptorul.. mi-au trebuit 3 tave arse panasa imi dau seama ce si cum, insa a treia a iesit bine.. am pus de la inceput sa mearga arzatorul jos iar la final am dat si rumenire... a iesit perfect asa...
Lali_mete spune:
Seidana cum mami,toata noaptea si nimic? Nu ai rezolvat problema?
Fi-miu tocmai a facut o cascadorie, a invatat sa sara in pat si a sarit direct jos, oarecum cap si s-a dus pe spate. Am inlemnit si am sarit sa il ridic,sa vad daca e ok,dar s-a ridicat in secunda doi razand ,s-a urcat pe pat si a inceput sa sara iar. Acum se invarte in cerc pe pat,bine ca are udne ( 1.60 pe 2 m).
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
Lali_mete spune:
Da Seidana,sport extrem . Acum vrem sa iesim in parc ,ca e frumos afara.Eu am parcul in fata blocului si pana infrunzesc bine copacii vad tot parcul. Cum ies prietenii nostri de joaca tzup si noi.
seidana spune:
LALI.. faci ceva sport.. dar e asa de plin de satisfactie.. ...
Copii astia, cum au ei inger pazitor.. hai sa incercam sa sarim noi in cap.. pai nu ne rostim in secunda 2?