Strugurasi de Sept-Oct 2011 (42)
Raspunsuri - Pagina 14
seidana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racheel Sa faci poze cand ai timp, sa le vedem si noi ![]() ![]() ![]() ralu050 Felicitari pentru vestile bune si putza ![]() ![]() ![]() Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu Anastasia-Maria Doamne, ajuta-ne in continuare! |
am facut poza.. mi-i lene insa sa le descarc acum..
aa..
Raluca 050 .. ma bucur ca sunteti f bine... sa-i pap putza... vai de abia astept sa ii tinem in brate..

20+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatoasa !
ancaroro spune:
Legile si toate normele le am scoase. Le pot trimite pe grup. Eu acum studiez pe cea cu concediile medicale - prenatal si post natal.
E 85% din brut (poate aveti ceva sporuri de paste - tot din ce se trage CAS si CASS). Se da de catre angajator - apoi isi recupereaza ei banii. Se platesc zilele lucratoare din fiecare luna, adica sumele nu sunt fixe.
Si cred ca acel 15% cotizat de angajator e in cazul in care nu se ajunge la cat ai net inainte de nastere. Oricum ies mai multi bani
15+
Bijuteriile mele
MatzaRebela spune:
buna ziua si de la noi:)
Eu tot lenevila sunt haha va citesc din umbra hahahah si nu mai am scuza ca e urat afara k e chiar soare azi s frumos... sunt emotionata pentru morfofetala de maine, abia astept sa l vad pe bebe sa ne arate si noua ce e.
In rest ne miscam zilnic(unele zile mai putin ca doar suntem mici si obosim repede nu?
Zubi cu banii stai linistita ca nu esti singura care se "chinuie: sa spunem asa...la noi nu pot spune ca sunt putini(in jur de 30-40 mil pe luna) dar il ultimele 2 luni cam 30...
dar la noi este chiria, rata la teren(se aduna 310E) plus cheltuielile plus eu daca ies la magazin sub 50 ron nu pot cheltui orice as face...si eu vreau sa mai si pun deoparte(pana acum nu am reusit.. poate din mai....speeer)
Daca totul ar fii perfect nu ar fii bine ca ne-am plictisi(de ce crezi ca ajung cei cu bani foarte multi sa manance tot felul de chestii care mai de care mai ciudate? ca-si permit? nu neaparat ci pentru ca s-au plictisit de aceleasi mancaruri insa noi nu ne permitem asa ca tot aceeasi mancare o mancam sa spunem asa...
21+ cu 
Iris_K spune:
Multumesc fetelor pt postarile frumoase
, am sa postez mai des si cum vin azi de la eco, intru sa va povestesc cum a fost
.
ps. mai scria careva pe aici mai devreme de varsta.. nici eu nu mai sunt asa de tanara, desi sunt la primul copil (sunt din '76)
17+
MatzaRebela spune:
Hai ca las lenea si fac poza de 21 sapt k tot trag de timp o sa fie de 21 sapt si 1 zi....:))) si s-a facut ora 3 si n-am facut pozica.
cica am masurat dimineatza burtica si am 95 cm;))) crestem crestem:D
Felicitari pentru rezultatele bune la eco pt toate burticile, multa bafta si optimism pentru cele cu rezultate putin mai proaste, dar lasa ca cineva acolo sus vegheaza asupra noastra si nu ne va da o greutate mai mare decat putem sa caram(nu-mi vine exact expresia in minte acum) vorba sotului mai am un neuron care acum se imparte la 2....
Pupici
21+ cu 
seidana spune:
Anca .. chiar te rog trimite legea pe mailul comun...
Matza rebbella... si noi avem cam in jur de 4000 lei pe luna dar cam 2200 sunt ratele...![]()
Inca nu stii ce e surpriza nu? maine sigur afli..
20+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatoasa !
ancaroro spune:
Eu tot citesc, nu prea am vreme de raspuns, si poate de aia apar raspunsurile intarziate. Incep un raspuns si poate in 2 ore il finalizez. De aia par incoerenta si nu ma bag ft tare la felicitari, ca uit ce am citit. Adica stiu ca au venit fete azi cu putzulici si pasa, dar nici sa ma tai nu mai stiu exact. 
Voi trimite toata legislatia cand gasesc 5 minute
15+
Bijuteriile mele
racheel spune:
iris esti exact in floarea varstei 
matza rebella asteptam pozica 
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
20+ cu
Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
MatzaRebela spune:
Nu stiu ca la ultima eco de 15 sapt nu a vrut sa ne arate si n-am mai facut de atunci alta eco(ca oricum urma sa fac morfofetala si nu avea rost sa fac alta intre eco si morfo)
Am facut pe mancate poza dar singura diferenta e ca e mai umflata sus dupa cum se vede jos tot la 95 cm suntem hehehehhhe
21+ cu 
racheel spune:
Am si io o curiozitate.Cine-ti face pozele?![]()
Sotul meu nu poate sa-mi faca diminata ca pleaca la serviciu si eu dorm.O sa-l pun sa-mi faca si mie dar seara.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
20+ cu
Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!