Strugurasi de Sept-Oct 2011 (42)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Singura indemnizatie care se raporteaza la venitul net este cea de crestere copil. Celelalte concedii si indemnizatii se calculeaza raportate la venitul brut.

bujo mami de Filip si 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Buna burticutelor
Se vede ca am inceput din nou munca, nu am mai timp de vorba deloc
Am fost luni la morfologia fetala si l-am vazut pe bebe, i-am vazut si putulica . Imi venea sa-l mananc de drag. Are 355 gr si e sanatos pana acum.
Mi-a recomandat mai putin stres si multa odihna..... un gand frumos pe care nu-l pot indeplini. Insa am invatat ceva din experienta cu contractiile asa ca acum incerc sa fiu mult mai detasata de ceea ce fac.

Intreba cineva pe forum de calatoriile cu avionul. Eu tocmai ce am refuzat o delegatie in Germania de teama. Dupa ce am vazut ca pot aparea contractii fara prea mult efort mi-e teama sa zbor intr-o alta tara.

Va pupicesc si va doresc o zi minunata.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Da seidana ai dreptate.Sa multumim Domnului ca ne-a dat copii, pentru ca sunt multe cupluri cu probleme.Si noi avem datorii.La intretinere sau strans 1000 lei si sotul mai are 1000 lei datorii.ca am avut si bonez si ne-am imprumutat de bani.

Ai mei banuti se duc pe eco., si pe celelalte analize, intr-o luna Torch, in urmatoarea triplutest, acum morfologia fetala.nici nu-mi ajung.dar, ii multumesc domnului ca nu am ajuns la FIV ca asa cheltuiam 4000 euro.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris_K spune:

Buna fetelor!

Azi merg si eu la eco' si aflu sexul bebe-ului. Am ceva emotii pt ca nu am mai fost la eco' de vreo 5 sapt., nu mai am nici greturi si nici nu am simtit inca bebe-ul.
Sa speram ca totul e ok :).

Eu va citesc zilnic, dar nu prea postez pt. ca am impresia ca voi va stiti de mai demult, eu m-am inscris de cateva sapt. pe forum.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iris_K

Buna fetelor!

Azi merg si eu la eco' si aflu sexul bebe-ului. Am ceva emotii pt ca nu am mai fost la eco' de vreo 5 sapt., nu mai am nici greturi si nici nu am simtit inca bebe-ul.

Eu va citesc zilnic, dar nu prea postez pt. ca am impresia ca voi va stiti de mai demult, eu m-am inscris de cateva sapt. pe forum.

17+

Iris.. sa aibafta la eco si nu iti a pb.. bebele e f bine...

Chiar te rugam sa postezi mai des... si ce daca ne sim, o sa ne stim si cu tine... important e ca ne uneste un scop comun nu?

20+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Da seidana ai dreptate.Sa multumim Domnului ca ne-a dat copii, pentru ca sunt multe cupluri cu probleme.Si noi avem datorii.La intretinere sau strans 1000 lei si sotul mai are 1000 lei datorii.ca am avut si bonez si ne-am imprumutat de bani.

Ai mei banuti se duc pe eco., si pe celelalte analize, intr-o luna Torch, in urmatoarea triplutest, acum morfologia fetala.nici nu-mi ajung.dar, ii multumesc domnului ca nu am ajuns la FIV ca asa cheltuiam 4000 euro.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu Anastasia-Maria

Rach... da e nasol.. si nici macar nu aveti rate... noi suntem terifiati de idea ca am putea ramane fara servici ceea ce ar insemna sa ne pierdem si casa... ca nu am avea bani de rate..
Insa optimisti mergem inainte..

Mergi la inceput

Da bujo am incurcat borcanele Sunt in concediu de crestere a copilului si iau 75% din veniturile nete din ultimele 12 luni.

seidana o sa ne bagm si noi la rate dar ne-a promis soacra-mea ca ne plateste ratele atata timp cat traieste.Oricum lor le raman banuti lunar ca au pensiile mai maricele si cheltuieli mai putine.
Acum cada n-o putea femeia sa ne plateasca o luna, doua ne mai strangem si noi la buzunar.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iris_K

Buna fetelor!

17+

Binre ca ne-ai spus si asta este o scuza sa nu comunici cu noi?

Bafta la eco...te asteptam cu cele mai bune vesti

Mergi la inceput

Raportez:

i-am luat la pitik primele hainute: adk o alopeta de marinar si papucei cu ceva animalute si blanita

Mergi la inceput

Sa faci poze cand ai timp, sa le vedem si noi

raluca050 Felicitari pentru vestile bune si putzulica

Mergi la inceput