Strugurasi de Sept-Oct 2011 (42)
Raspunsuri - Pagina 15
MatzaRebela spune:
Am pus pozicile!:D
Am vazut pozicile cu papa dar sincer nu am salivat dupa niciuna:((((((((((( imi vreau poftele inapoi:((((( e crima cand ma duc in magazin stau si ma uit studiez ce mai e prin magazin deja stiu si pe unde sunt toate cele aranjate:))) zici k lucrez in magazin si fac inventarul:)))) daca nu-mi vine a manca nimic nu-mi vine ce sa fac.. incerc totusi sa cumpar cate cv sa nu zic k stau si ma uit si nu iau nimic dar tot la ce stiu cum e ma limitez:)))) rareori sa experimentez
21+ cu 
MatzaRebela spune:
racheel le fac singurica ca am webcam si are un timer de 3 secunde:))).. asa si eu daca as sta dupa sot.. as sta mult si bine:)))) am fost intr-un mall si erau niste dinozauri pe acolo si zici k eram copil mic vroiam poze cu toti:))) sa vezi al meu ce scrasnea din dinti si imi spuena ca s mai rau decat copii mici:)))))) dar pe alea nici in ziua de azi nu le-am scos tot pe tel au ramas:)))
21+ cu 
loredanar spune:
MatzaRebela ai o burtica adorabila ! de pus la revista !!!
si a mea tot cam asa e de mare. de cand a crescut si e asa frumoasa in fiecare dimineata cand ma imbrac pt serviciu ma pun in chiloti in fata oglinzii si o dau cu crema..... o studiez din toate partile... ma uit daca s-a mai lungit dunga de sub burtic..... Doamne zici ca ascund acolo cel mai de pret diamant din lume !!

in schimb eu nu am facut NICI O POZA de cand am ramas insarcinata.............. uit mereu, sotul doarme cand eu plec la munca pt ca lucreaza de la ora 11 si uite asa am tot amanat si degeaba... am web cam la laptop poate iti fur ideea Matza sper sa ma descurc. :)
Lori
21+ fericita cu
Mara
camady spune:
Matzarebela o burtica frumoasa, frumoasa.Hai mai repede sa vedem ce ascunde.
20+ cu
Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
camady's baby
MatzaRebela spune:
Multumesc frumos:) si eu sunt tare mandra de burtica mea si o creia o pauzasc o fac frumoasa, am grija de ea:) cum spuneam si mai demult daca as putea m-as pupa nonstop pe burtica:))) asa draga imi este mai ales ca este comoara mea in ea:D si comunicam zilnic... intreb burtica esti fetita? misca intreb esti baiat misca:)))( uneori misca mai tare la fetita alteori la baiat:))) deci tot in ceata sunt(nebuna nu?)
21+ cu 
racheel spune:
Hai ca mai ai putin si aflii 

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
20+ cu
Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
camady spune:
Fetelor lista se completeaza incet, incet cu carucioare.Partea de sus e incheiata, urmeaza MatzaRebela, lali, zubi.Va asteptam dragelor.
20+ cu
Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
camady's baby
racheel spune:
Haideti sa punem sub burtici de august ca tot este complet
5
si 3
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
20+ cu
Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
ancaroro spune:
No, am sapat.
Conform codului fiscal
Art. 29611. - Pe perioada in care persoanele prevazute la art. 2963 lit. a) si b), precum si cele prevazute la art. 1 alin. (2), la art. 23 alin. (2) si la art. 32 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 158/2005, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 339/2006, cu modificarile si completarile ulterioare, beneficiaza de concedii medicale si de indemnizatii de asigurari sociale de sanatate, cu exceptia cazurilor de accident de munca sau boala profesionala, baza lunara de calcul al contributiei de asigurari sociale datorate bugetului asigurarilor sociale de stat este suma reprezentand 35% din castigul salarial mediu brut, prevazut la art. 2964 alin. (3), corespunzator numarului zilelor lucratoare din concediul medical.
(3) Castigul salarial mediu brut prevazut la alin. (2) este cel utilizat la fundamentarea bugetului asigurarilor sociale de stat si aprobat prin legea bugetului asigurarilor sociale de stat.
Lege nr. 287 din 28/12/2010
a bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2011
Art. 15. - Castigul salarial mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2011 este de 2.022 lei.
Adica platim CAS
10,5% din 708 RON (2022 * 35%)
Final, vreo 75 de RON la o luna integral in concediu
Daca este fractiune (doar cateva zile dintr-o luna) se imparte la nr de zile lucratoare si se inmulteste cu zilele de concediu medical.
cred ca mi-am epuizat neuronul.
De zeci de ori am citit aceleasi articole si parca nu intelegeam nimic 
15+
Bijuteriile mele

.