Strugurasi de Sept-Oct 2011 (42)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Nu fetelor,banii vin la 3 luni dupa depunerea actelor pentru ca de exemplu cine depune astazi dosarul pentru indemnizatie, dosarul ei va ajunge sa fie examinat abea luna viitoare pe 10 ,pentru ca atunci se duc toate dosarele care se strang luna aceasta. Deci dosar de[pus pana pe 25 aprilie --- studiat pe 10 mai--- venit banutii in luna iunie. In ultima zi a lunii mai sunt trimise datele referitoare la dosarele studiate in luna mai,ca la 1 iunie sa se vireze banii de la data cand s-a sfarsit prenatalul si s-a inceput concediul de crestere al copilului. Uite ca nu mai stiu daca se dau pe luna in curs sau pe luna precedenta,ca eu ii iau pe card . Nu stiu daca sunt coerenta,am o stare de nervi inexplicabila.

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 20+ speram la o minune roz

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Lali poti insa depune actele inainte? eu stiu ca le poti depune numai dupa ce ti-i se teina prenatalul.. stiu din surse neoficiala, informata de mamici...

20+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Nu le poti depune mai devreme de 42 de zile de la nasterea copilului,cel putin asa stiu eu. Si de cand se fac cele 42 de zile parca,ai maxim 65 de zile sa le depui. Dar mai bine dam pe la legislative,acolo sunt mai multe detalii. Eu trebuie sa ma informez cum se face trecerea de la cic1 la cic2 .

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

mesajul ala numai athosik poate sa l stearga (asta in cazul in care din cauza lui s a facut pag asa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

DAp ,atoshik trebuie sa stearga mesajul ,si la mine se facuse unul asa cu o pagina inainte,si l-am sters repede. Nu stiu exact ce se intampla. Nu ne saboteaza nimeni,e clar , dar nu ma precep sa explic d-atea informatice cu forumuri .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

athosik, mai incearca o data

[urllink]ROBERT[/url]

unde am scris eu link pui asta ="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ATHOSIK&year=2011&month=8&day=26&babycount=1"

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Pai fetelor aveti idee care sunt legile despre ICC si despre penatale/postnatale? eu pot sa scot legile actualizate la zi insa imi trebuie numarul de lege pt asta................

Lori 21+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Fetelor am tras cu ochiul la colegele noastre de nov-dec si am vazut ca miki_ispas a pierdut sarcina.Sa o stergeti din listuta.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu Anastasia-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

imi pare rau pt ea , eu nici nu stiam ca era la noi in odisee

m am uitat la lista noastra si sunt atat de multe fete puse acolo dar care nu scriu
mare majoritate eu habar n am cine sunt si citesc odiseea de la inceput
pacat ca s au inscris dar nu vor sa si posteze
noi le asteptam sa scrie cu mare drag

Mergi la inceput

Da jade am observat si eu asta.Poate nu le place sa stea pe forumuri.Dar oare de ce se mai incriu?

Eu mi-am adus aminte ca postat la inceput.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Am reusit!!!!!!!!!!!!!!!!!
Multumesc frumos la toate
Ce sa sterg????

21+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput

Prima postare de pa pagina 10

Mergi la inceput