Strugurasi de Sept-Oct 2011 (42)
Raspunsuri - Pagina 10
MARINAENACHE spune:
Neata fetele va pe toate
Felicitari fetele pt puta si pasa .
Va doresc o zi minunata si plina de soare
Cd este vorba de bani pp k fiecare dintre noi trecem prin momente de acest fel dar asta nu inseamna k nu vor trece sunt zile si zile.
Uite noi spre ex avem rate la banca pt apartament + drumurile saptamanale pana la Bucuresti la parinti si la Clinica + k doar sotul lucreaza iar banii se duc ca si cum nu ar fi si mai urmeaza si cei doi bebeluci pe care ii asteptam cu mare drag. La fel e si la noi nu cerem ajutor nimanui
13+ Unde.s 2 puterea creste 18.oct.2011
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari
Lali_mete spune:
Ah ce ma enerveaza , scriu una,se vede bine la revizualizare si apare o tampenie pe forum .
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 20+ speram la o minune roz
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
racheel spune:
si la mine la fel
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
JadeJador spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camady 45 mil un carucior? N-ai gusturi proaste jade 20+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori camady's baby |
stiu
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete Nu fetelor,banii vin la 3 luni dupa depunerea actelor pentru ca de exemplu cine depune astazi dosarul pentru indemnizatie, dosarul ei va ajunge sa fie examinat abea luna viitoare pe 10 ,pentru ca atunci se duc toate dosarele care se strang luna aceasta. Deci dosar de[pus pana pe 25 aprilie --- studiat pe 10 mai--- venit banutii in luna iunie. In ultima zi a lunii mai sunt trimise datele referitoare la dosarele studiate in luna mai,ca la 1 iunie sa se vireze banii de la data cand s-a sfarsit prenatalul si s-a inceput concediul de crestere al copilului. Uite ca nu mai stiu daca se dau pe luna in curs sau pe luna precedenta,ca eu ii iau pe card . Nu stiu daca sunt coerenta,am o stare de nervi inexplicabila. Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 20+ speram la o minune roz Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii |
Lali poti insa depune actele inainte? eu stiu ca le poti depune numai dupa ce ti-i se teina prenatalul.. stiu din surse neoficiala, informata de mamici...
20+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
racheel spune:
Eu am crezut ca nu vad bine, la pretul caruciorului.Jade acel pret reprezinta la mine salariul pe 7 luni
se vede si la mine..dar de ce oare?
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
Lali_mete spune:
Atoshel drg,o ultima incercare,vrei ? Linkul ti l-am facut,pune-l la semnatura ca pe orice link cum scrie pe prima pagina cum sa ascunzi linkul. Nu e neuronul tau de vina,stai linisita,eu am unul singur,amarat si pipernicit,si si-a luat si ala concediu ..
Zubinoi incercam pe cat posibil sa tragem de ce bani avem ,si mai incercam sa nu ne certam din cauza lor. Deocamdata ne iese,pentru ca avem teluri comune .
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 20+ speram la o minune roz
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
ancaroro spune:
da jade, complet aiurea
eventual sa intre cineva de pe contul comun sa stearga primul mesaj de pe pagina
15+
Bijuteriile mele