Strugurasi de Sept-Oct 2011 (42)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

offff Seidana, tot firma.........astia imi dau banii peste 15 mii de luni.........

Zubi, mami20+
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

ATHOSIK, pai sa te invete dtaga de Racheel,ca si-a batut capul cu mine mult pana am reusit, oricum,tre s aintri pe site-ul ala,si iti bagi datele tale, apoi cu ce iti apare,te duci la semnatura, iti trimit PM

Zubi, mami20+
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui zubi

offff Seidana, tot firma.........astia imi dau banii peste 15 mii de luni.........

Zubi, mami20+
minunea mea

daca te incurajeaza cu ceva si statul plateste f prost. stiu din spusele altora ca indemnizatia de crestere a copilului, o vom primi dupa vreo 3 luni de la dep acelor.. adik caeva luni vom sta fara bani.. poate depine si de judet.. dar la cluj, asa auzeam ca e

20+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Atoshik scrie asa :[@url=" http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Atoshik&year=2011&month=8&day=26&babycount=1"] Denumirea dorite [@/url] fara @ inainte de url . nu stiu ce s-a intamplat prima data in mesaj .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

buna mamici,

aveti o vitezaaaa

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

o contabila mi-a zis acum ca trebuie sa imi calculez astfel prenatalul:

salariul brut (media pe ultimele 6 luni) x 85% - (minus) 67 lei (10% din salariul minim 670 lei).

asa mi s-a calculat si mie la prima sarcina. in concluzie in prenatal/postnatal se iau mai multi bani si se aduna mai multi bani si la calculul indemnizatiei daca luati prenatalul cat mai mare adica in jur de 32sapt, cu limitele de rigoare (1200/3400). mare atentie la mamicile cu probleme financiare, dupa ce depuneti dosarul pt indemnizatie trec si 2-3 luni fara sa mai luati vreun ban de undeva! cand vine indemnizatia vine si din urma dar ratele si facturile nu prea asteapta atata. trebuie sa va adunati o suma sa acoperiti perioada asta.

cu privire la cumparaturi, eu nu am avut nevoie de biberoane - le-amd onat - daca e alaptat biberonul poate crea confuzie, deci nici sterilizator dar mi-a fost ff utila pompa. eu am electrica, primii pasi, si si-a facut treaba bine. laptele congelat l-am folosit la cereale, cel care era in termen, nu am avut curaj sa ii dau completare de frica sa nu pierd lactatia. pt rani am folosit garmastan, dar din experienta prietenelor mele si a mea, pana nu se duce un rand de piele nu prea scapi. am auzit de o crema cu lanolina - lasinosh - ca ar face minuni. carucior eu am multiway chicco dar nu recomand. nu e deloc confortabil la nicio varsta. eu as investi intr-un carucior in care in primul rand sa stea copilul bine, sa fie ferit de frig si vant (vom prinde din plin lunile reci!!), pe urma sa fie cat de cat usor si sa incapa in lift/masina. deci eu va recomand cu caldura landou sau ceva gen landou.

fug ca s-a trezit piticul, spor la pregatiri!

mami de strengarel dulce Rares Mihai si surpriza 16+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Nu fetelor,banii vin la 3 luni dupa depunerea actelor pentru ca de exemplu cine depune astazi dosarul pentru indemnizatie, dosarul ei va ajunge sa fie examinat abea luna viitoare pe 10 ,pentru ca atunci se duc toate dosarele care se strang luna aceasta. Deci dosar de[pus pana pe 25 aprilie --- studiat pe 10 mai--- venit banutii in luna iunie. In ultima zi a lunii mai sunt trimise datele referitoare la dosarele studiate in luna mai,ca la 1 iunie sa se vireze banii de la data cand s-a sfarsit prenatalul si s-a inceput concediul de crestere al copilului. Uite ca nu mai stiu daca se dau pe luna in curs sau pe luna precedenta,ca eu ii iau pe card . Nu stiu daca sunt coerenta,am o stare de nervi inexplicabila.

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 20+ speram la o minune roz

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Atoshik scrie asa :[@url=" http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Atoshik&year=2011&month=8&day=26&babycount=1"] Denumirea dorite [@/url] fara @ inainte de url . nu stiu ce s-a intamplat prima data in mesaj .

Multumesc ... sa vad daca merge!!!

20+ cu -ROBERT MIHAI

[ROBERTurl=" http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Atoshik&year=2011&month=8&day=26&babycount=1"]

Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Nu merge!!!!!!!!!!!!
Ce nu am facut bine?????

20+ cu -ROBERT MIHAI

[ROBERTurl=" http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Atoshik&year=2011&month=8&day=26&babycount=1"]

Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

athosik uite asa [urllink]Robert[/url]

unde am scris eu link stergi si pui asta ="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Atoshik&year=2011&month=8&day=26&babycount=1"

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput