Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (44)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

lissa anna eu aseara bateam usor cu degetelul in burtica(comunicam cu bebe) si la un moemnt dat vad ca ma ciocane sotu in cap si ma intorc cu fata la el si il intreb dc face asa.. la care el iti place? zic eu nu apoi el:"pai atunci lasa-mi bebelu in pace nu-l mai ciocanii":)))))

21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

Si mie mi se intareste burtica, dar sa stiti ca unii copii sunt deja asezati in pozitie pelviana(adica cu capul in jos) si isi schimba numai fundul de pe o parte pe alta.

Asa e domnisorica mea asezata de pe la 16 sapt

Crisspy, fericita de Razvi si 21 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

MatzaRebela, Lissa, m-ati distrat de minune cu tatzii astia grijulii :)

Eu ii zic lui Razvan intr-o zi: ma duc sa bag o cicolata sa il mai simt pe bebe. Si el vine dupa mine la bucatarie si-mi zice suparat: lasa-l in pace, lasa-l sa doarma! doar nu o sa-l trezesti ca ai tu chef sa-l simti!

Matza, bafta multa maine la eco, tinem toate pumnii!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui MatzaRebela

lissa anna eu aseara bateam usor cu degetelul in burtica(comunicam cu bebe) si la un moemnt dat vad ca ma ciocane sotu in cap si ma intorc cu fata la el si il intreb dc face asa.. la care el iti place? zic eu nu apoi el:"pai atunci lasa-mi bebelu in pace nu-l mai ciocanii":)))))

21+ cu

:))) scuza ma ca rad asa.
si al meu se ataca imediat cand imi bocan burta ca sa l mai trezesc pe somnoros si zice cu o mila suprema: lasa l in pace pe micutz, nu ti e mila de el, lasa l sa doarma linistit....

lissa:)))

_

Babyblue va pupa pe toti!!
22+ cu Iustin Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput

eu am gatit si acum am contractii f dureroase..dese si dureroase.
mi am sunat si dr, mi a zis pe langa no spa sa bag si supozitoare si sa stau la orizontala.
of doamne..

_

22+ cu Iustin Andrei

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput

bafta maine la eco matza.

_

22+ cu Iustin Andrei

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

eu am gatit si acum am contractii f dureroase..dese si dureroase.
mi am sunat si dr, mi a zis pe langa no spa sa bag si supozitoare si sa stau la orizontala.
of doamne..

_

22+ cu Iustin Andrei

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

stai in pat lasa gatitul ...adevarul e ca eu de cand sunt gravida numai sanatos nu manac da nu sunt in stare sa stau la cratita , mancam continuu de la restaurant , abia astept pastele sa merg la mama sa manac ceva gatit in casa.

mi-a scapat mie sau de vreo 2-3 zile mamutz nu e prin zona?
oare ce e cu ea?

24+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

si eu am vazut ca nu e, chiar ma gandeam azi dimineata pe unde salasuieste, mai ales ca aveam ceva trebui cu ea legat de analize

babyblue, lasa ca asa o sa iti faca si el tie, dupa ce se naste. nu m-ai lasat in pace? lasa ca nici eu nu te las pe tine!
sa vezi atunci razbunare

ramyy, tu cum mai esti, te-ai mai calmat?

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

si eu am vazut ca nu e, chiar ma gandeam azi dimineata pe unde salasuieste, mai ales ca aveam ceva trebui cu ea legat de analize

babyblue, lasa ca asa o sa iti faca si el tie, dupa ce se naste. nu m-ai lasat in pace? lasa ca nici eu nu te las pe tine!
sa vezi atunci razbunare

ramyy, tu cum mai esti, te-ai mai calmat?

24+

nu mai sunt asa isterica cum am fost ieri si alataieri astept ziua de maine sa merg la Dr Avram sa vedem ea ce imi zice, Sper sa fie ok , macar azi l-am simtit aproape tot timpul pe bebe si dimineata el mi-a fat trezirea dragul de el

24+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Rammy ai dreptate , Mamutz nu e prezenta la apel, sper ac e bine si nu a ajuns iar la spital.
Ce dreaguti sotii astia grijulii, al meu nu se poate abtine sa nu vorbeasca cu el , daca ii spun sa il lase ca dupaia se agita si ma doare burta el zice :" DA lasa-ma ca-i AL MEUU!! are puta ca mine. si el care zicea ca ii e indiferent ce este , acu vad ca e mandru foc ca e baiat.
Babyblue , am facut si eu ca tine , mancare , si acu platesc consecintele , deci meritam bataie amandoua de data asta

27+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput