Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (44)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

vorba cuiva: eu cred ca suntem nebune cu atatea analize

de ce in alte tari mai civilizate nu se fac? I wonder...
mama de exemplu m-a nascut anemica, a fost anemica toata sarcina cu mine, si eu am iesit cu anemie. anemie cu care ma lupt si acum. ei nu i-au dat nimic in sarcina, in afara de recomandarea sa manance bine... in schimb acum, mama-mama, ce de analize, medicamente, panicari de pomana..

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

mai fetelor mai usor cu gatitul, cu statul in picioare, mai ales tu roberta, ca ai si probleme cu colul... serios acu... bataita, bataita!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Pentru Babyblue si Roberta:

22+cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

roberta tu ce iei pt contractii.
eu dupa 3 no spa tot rau ma simt.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
22+ cu Iustin Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

roberta tu ce iei pt contractii.
eu dupa 3 no spa tot rau ma simt.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
22+ cu Iustin Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

pai iau mai multe :vasosuprina care a spus mamutz cu ce este echivalenta in Romania dar am uitat, buscopan (= no-spa) si DAV ( Mag B6) si progefikk= progesteron.
Aveti dreptate fetelor , promit ca nu mai fac , m-am gandit ca fac repejor ceva de post ca e miercuri ca daca ma lasam in baza sotului manca ce gasea , adica de dulce... dar nu mai fac ca vad ca nu ma lasa deloc contractiile astea.

27+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Babyblue , integrator pe baza de magneziu poti sa iei si tu , rau nu are ce face ci doar ajuta uterul sa se relaxeze , eu il iau de la inceputul sarcinii, doa ca uterul meu e mai incapatanat cred. Nu stiu daca si in tara se gaseste acest DAV , insa poti sa ceri Magneziu , aici este foarte folosit pt asa ceva , mai ales ca nu prezinta nici un fel de efecte secundare ca doar e vitamina.
si ai grija de tine!!!!

27+ cu Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roberta84

Aveti dreptate fetelor , promit ca nu mai fac , m-am gandit ca fac repejor ceva de post ca e miercuri ca daca ma lasam in baza sotului manca ce gasea , adica de dulce... dar nu mai fac ca vad ca nu ma lasa deloc contractiile astea.

27+ cu Gabriel

Aha, si niste cartofi prajiti nu puteai sa faci???????

22+cu si

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corry_28

Citat:
citat din mesajul lui Roberta84

27+ cu Gabriel

Aha, si niste cartofi prajiti nu puteai sa faci???????

22+cu si

Sa stii ca nu mi-au trecut prin cap , dar lasa ca asta meniu vor avea urmatoarele zile

27+ cu Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Sunt bine. Ascult denia. Babyblue suna la dr tau si intreaba daca nu e mai bine sa faci o injectie cu nospa+ scobutil+1/2 fiola de diazepam, daca zici ca gynipralul nu il suporti.
Imi pare rau pt fetele care mai au probleme, nu am mai intrat pt ca mi s+a parut mai eficient sa ma rog pt ele decat sa dau sfaturi (neavizate ca doar nu sunt dr). O sa intru mai putin saptamana asta.

Ramyy, Dr Avram o sa stie ce analize sa iti dea, in Buc nu prea recomanda tratamentul, facea analize, interpreta si cam atat. Dar macar o sa stii cum stai.
Laura sunt sigura ca o sa va ajute Dumnezeu sa treceti peste toate mai bine decat crezi acum.

Felicitari pt rezulatatele la eco.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Babyblue si pana la 4 MgB6 pe zi poti lua. Dar nospa pastile nu rezolva mare lucru.

27+

Mergi la inceput