Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (44)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Fetelor eu iau no-spa impreuna cu scobutil ( pastile ).
Medicul mi-a spus ca actioneaza mai bine impreuna.
Pup toate fetele si sunteti in rugaciunile mele !

Alina 26+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Salutare Se pare ca ieri si azi a fost randul meu sa ajung la spital. Ieri mi s-a pus pata pe perdeaua din sufragerie si am vrut sa o calc, deoarece sotul doar a spalat-o sambata Mi-am luat scaunul si m-am intins sa o desfac, iar cand sa ma dau jos m-au apucat contractiile f tare si nu m-am putut misca de durere. Noroc ca aveam in buzunar telefonul si l-am sunat pe sot ca sa ma duca la spital. M-au bagat pe perfuzii si m-au tinut pana seara, dar voiau sa ma interneze 3-4 zile si am zis ca nu vreau sa fac Pastele in spital, asa ca am semnat pe proprie raspundere si am plecat acasa.
Azi-dimineata la 7 m-am trezit plina de sange si cand am pus mana la nas inca curgea. Am fost la doctorita mea de data asta si voia iar sa ma opreasca in spital. Am promis ca nu ma mai dau jos din pat si am venit din nou acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Of of Mihaela...
Cu sangele din nas nu cred ca e bai (e normal in perioada asta, si eu am sange cand imi suflu nasul), dar cu contractiile.... cred ca te-ai intins prea tare. Am si eu senzatia asta uneori, ca sunt "la limita" cand ma intind dupa ceva, si imediat ma opresc.
Dupa sarbatori, daca ti se intampla, parerea mea e sa accepti sa stai in spital cateva zile.
Si clar - obligatoriu acum! - de Pasti nu mai faci nimic: nu tu mancare, nu tu curatenie, nimic nimic! Daca n-ai apucat sa faci pana acum, nu te forta acum. Lasa ca nu e capat de lume, e mai importanta sanatatea ta si a lui bebe!
Santate multa si stai cumintica acolo in patut !

Babyblue, tu? tot contractii?

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Mai fetelor dar nu aveti stare deloc.... Sunt mai importante treburile sau bebei vostri?
Frate eu nu pun mana pe nimic, nici daca manac paine goala de Paste.
Mihaela puteai sa amai pana vineri in spital, ca vineri iti faceau oricum externare, nu te tinea nimeni de Paste acolo.
La mine face femeia cum se pricepe, sotul cum se pricepe nici nu ma obosesc sa ma duc sa vad ce e in urma lor (mi+as face nervi degeaba).
Ieri au venit zugravii sa vada cce au de facut si sa stabilim banii si le+am zis ca o sa stau si atunci ca si acum numai in pat, asa ca mi+au promis ca nici nu o sa ii simt in casa.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Mihaela,imi pare rau ca a trebuit sa ajungi la spital

Eu acum am ajuns acasa de la doctor si sunt foarte,foarte fericita... bebelusa mea este foarte bine, papa cand am facut noi eco are 1464 g si doctorul ne-a spus ca corespunde perfect varstei chiar daca masuratorile arata ca este mai mare cu 6 zile , . Eu am anemie asa ca mi-a bagat iarasi elevit + fier.

puuup

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 29+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Mihaela, Roberta, babyblue, stati cuminti, potoliti-va mai ales daca stiti ca ati mai avut antecedente!

Roxybarbu, felicitari pentru fetita scumpa Explica-mi te rog, de unde stii ca manca?
_
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

florina, se vede la ecograf ca inghite (lichid amniotic)
cand e asa de mare ca bebe lui roxybarbu, cred si eu ca se vede

eu am vazut doar in filmulete, dar e foarte haios

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui v_florina

Mihaela, Roberta, babyblue, stati cuminti, potoliti-va mai ales daca stiti ca ati mai avut antecedente!

Roxybarbu, felicitari pentru fetita scumpa Explica-mi te rog, de unde stii ca manca?
_
22+

pai se vedea la ecografie cum inghitea lichid amniotic

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 29+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Foarte tare! mancacioasa mica!
Intre eco morfo de trim 2 si eco morfo de trim 3, se mai fac ceva eco?

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Nu am stare. Vine si mama din cand in cand sa ne faca curatenie si mancare, face si sotul ce poate, dar cum spunea babyblue am si eu maniile mele si daca nu e totul asezat cum vreau eu ma enervez.

Mergi la inceput