Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (44)
Raspunsuri - Pagina 7
v_florina spune:
Buna fetelor, pupici pentru toate! Multumesc pentru felicitari, fara numar!
Mai, suzetele acelea sunt f haioase, dar vad ca deja am de luptat cu Razvan Imi raspunde pe mail: 'In ceea ce priveste suzetele, sincer mi se par cam freaky. Nu as vrea sa ne batem joc de el chiar asa de tare :)'
Si eu sincer, abia asteptam sa iau una si sa ma distrez asa, de bebe, de fatzuca lui nevinovata si expresia sincera din ochii lui, in timp ce-si arata dintii odiosi din suzeta!
22+
gabitza2005 spune:
Ramyy mergi cu incredere si la alt medic. Experienta mea cu doamna U: intru in laborator vb cu ea ii zic ca m-a trimis doctorul meu ii explic problemele grave pe care le aveam cu sarcina (sangerari abundente....) si ea ma trimite la asistenta sa-mi ia probe si sa las dosarul cu toate analizele si ecografiile. A doua zi s-a dus sotul si a luat rezultatul scris pe un carton unde imi prescria suplimente pentru anemie (asta se vedea cu ochiul liber ca o am) ca in rest totul e bine. Nu a fost bine deloc.
Medicul meu cand a vazut rezultatul a fost nemultumit si a zis ceva de genul "de ce oare toata lumea merge la pomul laudat" si eu una mergand la doamna U ca am auzit ca este "the best".
Din pacate nu am reusit sa ajung la un alt hematolog pentru o alta parere. Nu este vina ei pentru ce a urmat dar credeam dupa laudele pe care le-am auzit la adresa ei ca este genul care i-a in considerare tot tabloul clinic nu numai situatia de moment.
Pe mine una doamna U nu m-a impresionat decat prin tonul autoritar pe care il are.
babyblue spune:
roxy, pe ce adresa de mail? ca n-am primit nimic, inca..
babyblicios
anaemi, mercic si tie pt rezultate. sunt comparabile cu ale mele.
rammy, ma bucur ca te ai mai linistit si ai luat o decizie. pana la urma cum procedezi, iti faci 0.6 ml?
eu zic sa ti gasesti un medic ok si muult mai liber, pt ca o sa ai nevoie toata sarcina si capiezi dc mai treci prin asa ceva. eventual un medic care sa iti dea mobilul sau si la care sa si raspunda!
iti tin pumnii sa ti iasa bine analizele...
ireth, imi pare rau ca astepti atata si te plimbi pe drumuri.
roberta, eu simt si umflatura de deasupra buricului si stiu ca bebe. dar ca si tine mai simt si cum se intareste tot uterul si devine dureros, mai ales deasupra osului pubian. iau no-spa zilnic.nu apar mereu, intariturile astea, dar mai apar..de cateva ori pe zi, cam asa..si mereu la efort.
pup toate fetele!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
22+ cu Iustin Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural
Ireth spune:
Gabitza, si eu m-am dus la alt hematolog.
Nu ii neg competenta, doar ca mie nu mi-a convenit felul cum m-a tratat: mi-a dat foaia de analiza, nu mi-a zis nimic, nici ca am, nici ca n-am, si vroia sa ma treaca direct pe heparina (clexane).
Ori doctorita mea ginecolog a zis NU.
Asa ca am hotarat sa fac analize mai amanuntite, sa ma duc sa vad si alta parere. Am ajuns la dl. Balea de la spitalul Colentina, tot hematolog, care a zis ca "doar pentru rezultatul astea nu se recomanda heparina". Am facut alte analize, si acum astept. Daca reiese la rezultatele astea ca trebuie sa fac, normal ca fac, nu sunt dusa cu capul, dar vreau sa imi explice cineva DE CE, si mai ales care sunt efectele pozitive/negative, adica un tablou intreg.
Probabil ca doamna dr. U nu are timp de asa ceva, nu stiu. Cine a mers mai mult timp la ea probabil ca are o colaborare mai stransa. La mine n-a fost cazul.
Repet, situatie/parere personala.
24+
roxybarbu spune:
babyblue ai PM
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 29+
DPN 04.07.2011
Ireth spune:
acum stau si ma gandesc ce se intampla daca maine imi zice ca mi-au iesit analizele total pe invers fata de spitalul Fundeni. n-ar fi primul caz, eu am "noroc" de asa ceva....
24+
MatzaRebela spune:
Ziua buna burtici.
V-am tot citit din umbra in ultimele zile si imi pare rau sa aud atatea vesti proaste dar lasa ca iese soarele pe strada voastra imediat si veti rade privind in urma... Trebuie sa ganditi pozitiv si sa fiti optimiste conteaza... nu e el "dracul" atat de negru o sa vedeti.
Noi suntem bine maine avem mofofetala(emotii emotii mari) sper sa pot dormi la noapte.
BabyBlue tu meriti Bataita curata hehe nu te mai nelinisti atata nu are rost sincer si cand scrie negru pe alb tu fii tot optimista ca doar nu am ajuns atat de aproape de visele noastre ca sa ni se risipeasca precum ceata intr-o secunda...
Ireth pupici multi si nu te mai nelinistii.. eu am impresia ca cu cat faci mai multe analize cu atat primeste mai multe vesti proaste... si internetul asta bata-l vina... numai eu stiu cat m-am stresat la inceput pt un amarat de RH negativ si ce ganduri negre imi faceam....de atunci nu mai vreau asa cv nu multumesc! cat mai putine teste
Chiar daca am dat nume toate sfaturile sunt valabile pentru toate fetele cu problemutze mai mici mai mari...Ascultati la mine ca stiu ce spun.. eu dau sfaturi bune dar nu sunt in stare sa mi le urmez mereu si mi vine sa ma bat singurica(nu ca nu ma mai trezesc ca mi dau cate o palma peste frunte cand realizez ca gresesc hahaha)
Anaemi incearca sa nu te mai enervi atat cu copilasii presupun ca e greu tu te misti mai greu ei au o energie de neegalat te simti neputinciosa cateodata insa totul va fii bine si se va merita efortul cand vei merge pe rand la nuntile lor hehehhehe(ohoo ce departe gndesc eu(vei fii si soacramare si soacra mica... super tare:))
si sunt multe multe de spus si multe incurajari de dat memoria ma lasa mereu imi spune sotul sa mi tin activ jumatatea de neruon ramasa insa tare greu e:)))
citesc acum si peste 3 min am uitat.
Pupiuci multi si vreau si eu parola de la picasa sa pun si eu pozicile cu burtica de 21 s si 1 zi(k ieri mi-a fost rpea lene sa fac) si bineinteles sa admir ce ati mai luat/primit pentru bebei
21+ cu
ramyy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyblue roxy, pe ce adresa de mail? ca n-am primit nimic, inca.. babyblicios anaemi, mercic si tie pt rezultate. sunt comparabile cu ale mele. rammy, ma bucur ca te ai mai linistit si ai luat o decizie. pana la urma cum procedezi, iti faci 0.6 ml? eu zic sa ti gasesti un medic ok si muult mai liber, pt ca o sa ai nevoie toata sarcina si capiezi dc mai treci prin asa ceva. eventual un medic care sa iti dea mobilul sau si la care sa si raspunda! iti tin pumnii sa ti iasa bine analizele... ireth, imi pare rau ca astepti atata si te plimbi pe drumuri. roberta, eu simt si umflatura de deasupra buricului si stiu ca bebe. dar ca si tine mai simt si cum se intareste tot uterul si devine dureros, mai ales deasupra osului pubian. iau no-spa zilnic.nu apar mereu, intariturile astea, dar mai apar..de cateva ori pe zi, cam asa..si mereu la efort. pup toate fetele! _ Babyblue va pupa pe toti!! 22+ cu Iustin Andrei Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi.... 2 IAD nereusite 1 FIV nereusit Sarcina obtinuta natural |
nu fac inca0,6 ,merg maine dim la dr Avram si mai fac o tura de analize si vad ce zice si ea
24+
2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)
crisspy spune:
Matza bafta maine la echo, asteptam vesti bune .
Ireth eu zic sa nu te mai gandesti asa mult ...mai bine ai putintica rabdare pana maine .
Crisspy, fericita de Razvi si 21 sapt
lisssa_ana spune:
am uitat tot...dar am citit... pe bune
Suzetele m-au distrat de numa, eu nu cred ca i-as putea da in societatea una asa, la cat de nevinovata mi se parea Ana cand era pitica.
Si mie mi se intareste burtica, dar sa stiti ca unii copii sunt deja asezati in pozitie pelviana(adica cu capul in jos) si isi schimba numai fundul de pe o parte pe alta.
Eu mai primesc niste coate in burta, efectiv simt osul si il imping inapoi...de se oftica CRisti pe mine, zice ca necajesc copilul.
Mama de Ana si 28+
Fashion