Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (44)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaaa spune:

Buna.
V-am citit pana acum si vreau sa felicit fetele cu rezultate bune la eco si mult curaj la cele cu rez mai putin bune.Doamne Ajuta sa ajungem toate la cele 40 sapt cu bine.
Oxidoni si eu am intepaturi pe jos ,iar azi sunt ceva mai intense ,abia merg ca imi da cate un junghi,am luat un no-spa si incerc sa stau mai mult in pat,sper sa nu fie nik grav.:(

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Babyblue uite iti dau si masuratorile bebeului meu

ratio Range low Range high

CI 74.6 74 83

HC/AC 1.22 1.06 1.25

FL/BPD 71% ** **

FL/HC 18.8% 11.5 24.7

FL/AC 23% 20 24

BPD 5.48 cm (22s 5z)
HC 2.07cm (22 s 6 z)
AC 16.93 cm (21 s 6 z)
FL 3.89 cm (22 s 3 z)
HL 3.82 cm (23 s 3 z)
Tibia 3.47 cm (23 s)
EFW 489 g +/- 72 g (21 s 3 z)

Ecografia a fost facuta la 21 s 6 z

Eu abia acum m-am uitat super amanuntit pe ea . Deci dupa cum vedeti si bebelu' meu tot asa cu ceva de 22 s cu altceva de 21 s , altceva de 23 s.... Dar eu nu m-am stresat si nici nu ma stresez

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 28+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

mihaaa: la mine nu au fost prea dese, dar vreo 3-4 tot au fost azi. Eu intinsa nu pot sta, ca-s la munca, si cel mult pot sa ma preling aici pe scaun. No-spa inca n-am luat....oare sa iau?

27+ cu Miruna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

salutare! sunt o viitoare mamica cu bebelina de 21 sapt de la strugurasii de sept-oct. imi incerc norocul la voi cu o intrebare ... poate e vreo graviduta contabila printre voi.
trebuie sa anunt cand voi intra in prenatal insa pt a stabili lucrul asta doamnele de la departamentul contabil al firmei unde lucrez nu au prea reusit sa ma lamureasca cum e cu prenatalul si postnatalul. pana acum am 2 variante de la doua contabile: 84 (63+21) zile prenatal+ 42 postnatal SAU 63 prenatal + 105 postnatal...... sunt total in ceata. voi stiti care este legea care sa ma lamureasca exact cum sta treaba? eu am de unde lua legislatie actualizata la zi dar nu stiu ce lege sau hotarare sa caut.

multumesc si va urez sarcina usoara in continuare si nastere usoara tuturor.

Lori 21+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

rammy, f bine faci ca te duci si la alt medic, doar n o fi uscateasca singura hematoloaga din romania. iti poti face linistita 0.6 ml de clexane, ca nu e mult.

laura, capul sus!

_

Babyblue va pupa pe toti!!
22+ cu Iustin Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

asa ma gandesc si eu ...

24+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda82

Rammyy, eu cand ma interesam de un hematolog am auzit pareri f bune despre dr Avram...mergi cu incredere banuiesc ca analizele vor iesi repede,,,la Fundeni mi le-a dat in aceeasi zi.

Mi-au placut si mie suzetele sunt amuzante.Am o vecina mica care toata ziua sta cu o suzeta in gurita roz in forma de purcelus e asa dulce

Fetelor eu am simtit-o pe bebelina cu miscari mai puternice in urma cu cateva zile, insa acum o simt dar nu asa puternic si ma intreb daca este ok?

toate fetele

Anda + 23 cu Nectaria

da am vb cu ea la tel si mi s-a parut ok , o sa vad maine dimineta

24+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Ce frumos o sa fie cand o sa vina Rammy cu rezultatele bune, Arianna dupa cerclaj linistita si Laura o sa ne spuna ca sotul e bine si cel mic se simte bine!!

27+ cu
Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Intru si eu sa va dau un pupic la toate pe ziua de azi.
Eu care am contractii si chiar dureroase , va spun ca intaritura aceea intr-o parte sau alta pe langa buric, este bebele , eu fac cel mai bine deosebirea pt ca stiu cum sunt contractiile bata-le vine. Cand se umfla asa intr-o parte si e tare ,e Gabitza care ii arata fundu lu tasu cand vorbeste cu el( asa glumim noi). Dar cand vine contractia... ufffa trebuie sa respir adaaanc , e tare toata partea de deasupra osului pubian si doare.
Intrebati parca de analize , vad ca mi-a dat si mie sa fac iar analize de urina si emocrom complet daca am inteles bine ca are un scris doctorita asta , parca-s heroglife.Azi m-au sunat ca pe 3 mai incepem cursul. Sper sa fiu in stare sa ma duc.Nu mai inteleg , ori la pat , ori la curs?? of , doctorii astia...
Haideti ca ma intind rau iar , va pup si sa aveti o zi buna TOATEE!!!

27+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaaa spune:

Oxidoni eu zic sa mai astepti dar daca tot le ai ,eu zic sa iei,pt ca no-spa e e bun si pt contractii si pt dureri,junghiuri,intepaturi...eu sper sa treaca pt ca sunt destul de jenante ,dar mai am pana la urm vizita la doctor ,asa ca trebuie sa astept...mie mi le-a recomandat doctorul tot asa cand iam zis ca am ceva junghiuri cand intr-o parte cand in alta,si a zis a iau no-spa...

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

salutare! sunt o viitoare mamica cu bebelina de 21 sapt de la strugurasii de sept-oct. imi incerc norocul la voi cu o intrebare ... poate e vreo graviduta contabila printre voi.
trebuie sa anunt cand voi intra in prenatal insa pt a stabili lucrul asta doamnele de la departamentul contabil al firmei unde lucrez nu au prea reusit sa ma lamureasca cum e cu prenatalul si postnatalul. pana acum am 2 variante de la doua contabile: 84 (63+21) zile prenatal+ 42 postnatal SAU 63 prenatal + 105 postnatal...... sunt total in ceata. voi stiti care este legea care sa ma lamureasca exact cum sta treaba? eu am de unde lua legislatie actualizata la zi dar nu stiu ce lege sau hotarare sa caut.

multumesc si va urez sarcina usoara in continuare si nastere usoara tuturor.

Lori 21+ fericita cu Mara

Uite aici gasesti ce te intereseaza: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=123679

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 29+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput