Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (44)
Raspunsuri - Pagina 5
Babylicious spune:
Buna dimineata mai pe la pranz si de la mine! Azi am facut 27 de saptamani! am fost destul de prinsa ieri, si nu am mai reushit sa intru sa si scriu...asha ca va felicit fetelor cu rezultate bune, Babyblue, Florina si Crisspy! Babyblue, devii si tu mai zen putin!
Laura, va urez multa sanatate si putere la toti!!
Rammy, nu fugi, nu ne deprimi...suntem aici una pentru alta...mai spune-ne cum te simti, si mai ales daca ai reushit sa dai de vre-un dr!!
Arianna, tin pumnii la spital!!
Pup si eu americancele!! si Pup toate burticile!!
Aaa...Alexia, bafta la umblat, si la ce urmeaza!!
Si mie mi se umfla burtica in unele locuri, de ma si doare uterul...dar am observat ca este clar bebelina...cateodata e rotund, cateodata e mai lunguiet, in functie de cu ce impinge...cat mai pot impinge si ei... Oricum, eu sunt convinsa ca scoate capul, incercand sa mai vada una alta
27+ cu
Eliza Maria
Babylicious spune:
Mi-a trimis o prietena ceva haios! si am zis sa va inveselesc putin!
www.suzetehaioase.ro/info/mai-multe-despre-suzete" target="_blank">Aici
Pupici
27+ cu
Eliza Maria
babyblue spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Babylicious Mi-a trimis o prietena ceva haios! si am zis sa va inveselesc putin! www.suzetehaioase.ro/info/mai-multe-despre-suzete" target="_blank">Aici Pupici 27+ cu Eliza Maria |
rad de 10 min in continuu:))) jizaz ce suzete, unii chiar au imaginatie.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
22+ cu Iustin Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural
ramyy spune:
aici sunt as fugi cat vad cu ochii da nu prea am unde si ma dor si oasele
intr-un final mi-a raspuns medicul meu un raspuns care pe mine nu ma multumit deloc "Nu cred ca este o problema mare. Eventual puteti trece pe 2 X 0,3ml Clexane si repetati D-dimerii peste 2 saptamani" imi pare rau dar cuvantul nu cred si eventual pe mine m-au bulversat mai tare ..drept urmare a zis sa fac cresc doza de clexane iar eu nu vreau sa o cresc doar pe baza unei singurea analie asa ca maine dim la 8.30 mi-am facut programare la d-na dr Avram la care zicea si Ariana ca a fost , am vb cu ea deja la tel astept sa merg maine sa imi mai faca ea o tura de analize sa vedem cum stam ..sper sa fie bine si bebe sa fie ok.
pipici la toate inca o data si multumesc din suflet pt gandurile si vorbele voastre
aseara statea si citeam ce mi-ati scris fiecare si plangeam singura ca proasta pe la 12 noaptea asa ca va pup tare tare pe toate
24+
2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)
Laura13 spune:
citat din mesajul lui ramyy aici sunt as fugi cat vad cu ochii da nu prea am unde si ma dor si oasele intr-un final mi-a raspuns medicul meu un raspuns care pe mine nu ma multumit deloc "Nu cred ca este o problema mare. Eventual puteti trece pe 2 X 0,3ml Clexane si repetati D-dimerii peste 2 saptamani" imi pare rau dar cuvantul nu cred si eventual pe mine m-au bulversat mai tare ..drept urmare a zis sa fac cresc doza de clexane iar eu nu vreau sa o cresc doar pe baza unei singurea analie asa ca maine dim la 8.30 mi-am facut programare la d-na dr Avram la care zicea si Ariana ca a fost , am vb cu ea deja la tel astept sa merg maine sa imi mai faca ea o tura de analize sa vedem cum stam ..sper sa fie bine si bebe sa fie ok. pipici la toate inca o data si multumesc din suflet pt gandurile si vorbele voastre aseara statea si citeam ce mi-ati scris fiecare si plangeam singura ca proasta pe la 12 noaptea asa ca va pup tare tare pe toate24+ 2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :) |
si io exact la fel aseara. multumesc mult pentru sustinere, sa dea DD sa aveti gura aurita, sa fie toate alarmele false. nu am noutati, din pacate, vor fi ... la un moment dat ... cred ca asteptarea e cea mai grea si senzatia de neputinta.
multa sanatate si vesti bune tuturor mamicilor.
Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel
Mamici din Iasi
Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.
babyblue spune:
rammy, f bine faci ca te duci si la alt medic, doar n o fi uscateasca singura hematoloaga din romania. iti poti face linistita 0.6 ml de clexane, ca nu e mult.
laura, capul sus!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
22+ cu Iustin Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural
oxidoni spune:
Buna fetelor,
Mai rar, ca de obicei, dar iata ca reusesc si eu sa va scriu putin.
Am citit cam tot pana aici, si-mi pare rau sa aud ca unele dintro noi n-au avut rezultate asa bune la analize, sau au probleme cu cei de acasa, dar va doresc la toate multa sanatate si sa treaca cu bine orice incercari.
Deasemenea, Felicitari celor cu rezultate bune, si sa dea Domnul ca numai rezultate de astea sa avem toate.
Noi suntem bine, si mie mi se intareste asa burta si face cate o boalfa intr-o parte.
Ce ma ingrijoreaza mai mult e ca de ieri simt niste intepaturi jos, sub burta...ba in stanga, ba in dreapta, ba pe mijloc.....sper sa nu fie probleme.
Bb face niste valuri f dragute, si abia astept sa o vedem miercurea viitoare.
Am mai pus si eu o poza, pe cea de duminica, cand am implinit 27 de saptamani :)
Va pe toate si sa aveti zile frumoase si linistite.
27+ cu Miruna-Maria
anda82 spune:
Rammyy, eu cand ma interesam de un hematolog am auzit pareri f bune despre dr Avram...mergi cu incredere banuiesc ca analizele vor iesi repede,,,la Fundeni mi le-a dat in aceeasi zi.
Mi-au placut si mie suzetele sunt amuzante.Am o vecina mica care toata ziua sta cu o suzeta in gurita roz in forma de purcelus e asa dulce
Fetelor eu am simtit-o pe bebelina cu miscari mai puternice in urma cu cateva zile, insa acum o simt dar nu asa puternic si ma intreb daca este ok?
toate fetele
Anda + 23 cu Nectaria
roxybarbu spune:
citat din mesajul lui babyblue roxy[/b], ma intereseaza din masuratorile tale de atunci: BPD, FL adika diam biparietal si lungimea femurului. IR urile, lungimea colului dc le ai..greutatea fatului. chestii din astea. dc poti. _ Babyblue va pupa pe toti!! 22+ cu Iustin Andrei Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi.... 2 IAD nereusite 1 FIV nereusit Sarcina obtinuta natural |
BPD - 5.40 cm ,FL -3.95 cm , Right Uth. PS - 72.30 cm/s,Left Uth. PS- 85,14 cm/s , gretatea :452 g +/- 66 g
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 29+
DPN 04.07.2011
roxybarbu spune:
babyblue ti-am trimis un mail pe adresa personala
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 29+
DPN 04.07.2011