Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (44)
Raspunsuri - Pagina 4
crisspy spune:
'Neata,
Multumesc fetelor pentru felicitari si incurajari .
Rammy te rog sa nu dispari, stai aici si spune tot ce ai pe suflet.
Laura sanatate multa tuturor...sper sa se fi inselat toti doctorii si sotul si bebelina sa fie OK. Sanatate multa si celui mic.
Arriana bafta multa.
Florina felicitari pentru rezultate.
Aseara comparam masuratorile de la bebelina cu cele de la Razvi. Razvi avea 460 gr, pe cand bebelina are numai 382gr. O sa am un fotomodel .
O zi usoara tuturor burticilor
Crisspy, fericita de Razvi si 21 sapt
alexia_ada spune:
neata si de la mine fetele !
Dya foarte frumoasa camera aleasa
Ireth ce sa faci draguta ...eu m-am obisnuit cu faze din astea , daca se intampla ceva invers ma intreb poate ceva nu este ok
Anaemi si mie mi-e tare frica de hemoroizi de la constipatia asta , car cand trece cand ma tine cate 2-3 saptamani si fara suozitoare nu rezist
noi in max 1 ora asteptam pe oamenii cu termopanul si apoi plecam la colindat prin mag dupa modele /preturi tapet .
Va pup si cand revin sa vad numai vesti bune
22+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !
roxybarbu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihutzas buna dimieta fetelor, am urmatoarele simptome si as vrea sa stiu daca sunt normale si daca le mai are cineva de aici, nici nu stiu cum sa le zic: se intareste burtica, cred ca se contracta uterul?, se face cate o umflatura in stanga sau dreapta parca s-ar fi cuibarita bebelina acolo... merci! 28+ |
si eu patesc dar cred ca este bebelina,la 28 sapt. deja este maricica nu prea mai incape, asa ca simtim fiecare miscare a iei
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 29+
DPN 04.07.2011
mihutzas spune:
Asa ma gandesc si eu ca a crescut bebelina si nu prea mai are loc, dar parca prea sta inarita burtica.
Sapt trecuta am fost la eco si dr. mi-a zis ca dupa mai mult de 4,5 contractii pe zi si daca sunt dureroase sa ma alarmez.
La eco totul era bine, dar nu a putut vedea colul prea bine deoarece bebelina mea deja este in pozitie craniana si acoperea colul . La 27 s avea 1050gr, destul de maricica din cat am inteles.
Morfologia de trim 3 faceti?
28+
corry_28 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui roxybarbu
si eu patesc dar cred ca este bebelina,la 28 sapt. deja este maricica nu prea mai incape, asa ca simtim fiecare miscare a iei Traieste, Iubeste, Daruieste... sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 29+ DPN 04.07.2011 |
Si mie, si mie
Nu ma tine mult, max 20 secunde
Nici eu nu stiam ce se intampla, am crezut ca pot fi contractii....
Eu simt umflatura deasupra buricului, la vre-o 2-3 degete.
Pot fi contractii asa sus?
22+cu si
babyblue spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihutzas buna dimieta fetelor, am urmatoarele simptome si as vrea sa stiu daca sunt normale si daca le mai are cineva de aici, nici nu stiu cum sa le zic: se intareste burtica, cred ca se contracta uterul?, se face cate o umflatura in stanga sau dreapta parca s-ar fi cuibarita bebelina acolo... merci! 28+ |
si eu patesc fix la fel.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
22+ cu Iustin Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural
babyblue spune:
crisspy, florina, felicitari pentru rezultatele ff bune!!
rammy, sa nu te prind ca dispari ca magarul in ceatza. pai noi de ce suntem aici?
krissy, f faina poezioara.
laura, mult curaj!
arriana, cred ca deja te ai internat, eu iti tin pumnii!!!
americancele noastre, va pup pe toate, nu va mai nominalizez:)
roxy, ma intereseaza din masuratorile tale de atunci: BPD, FL adika diam biparietal si lungimea femurului. IR urile, lungimea colului dc le ai..greutatea fatului. chestii din astea. dc poti.
_
22+ cu Iustin Andrei
2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural
babyblue spune:
si cand am facut eco la fel se facuse burta si am putut vedea life ca bebe era cu fundicul sus, capul intr-o parte, practic suit tot in partea de sus a uterului, bombeaza cu spinarea sau cu capul pe o parte.
intaritura aia e usoara contractie. se ia no-spa. cel putin dr meu mi-a zis sa iau mereu, cate 2 no-spa pe zi. am rog, eu avand colul micutz si ca sa nu il mai micsorez si cu ceva contractii. nu stiu dc e obligatoriu sa iei no spa pt intaritura aia de burta, mai ales dc trece repede. si la mine trece repede, in cam 30 de secunde, cum spunea si corry.
insa eu iau no spa pt ca la mine, de cateva ori pe zi simt ca mi se intareste burta si e dureroasa.si dimineata la fel ma trezesc, cu ea tare si dureroasa.
_
22+ cu Iustin Andrei
2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural
mihutzas spune:
Multumesc de raspunsuri
Sa inteleg ca sunt normale?
Dupa amiaza merg la dr.de familie sa imi dea trimitere sa imi fac anlizele de trim 3 si o intreb si pe ea.
Doctorii vostri ce analize au zis sa mi faceti perioada asta?
28+