Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (44)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Arianna o sa fie bine cu atatea ganduri pozitive indreptate spre tine

Babyblu,
trebuia sa merg la medic cu rezultatul de la morfologie sa-l intreb de valoarea IR-urilor daca este ok. Medicul care mi-a facut eco morfologica mi-a spus la sfarsit ca totul este in regula nu sunt motive de ingrijorare dar in comparatie cu ce am citit mi se par mari valorile mele.Artera ombilicala -0,74 si artera uterina -o,60.

Ramyy, daca am retinut eu bine tu astepti un raspuns de la dr U?Daca da, ce vreau sa-ti spun este ca i-am scris si eu acum un an si nu mi-a raspuns, desi au fost fete care au primit raspuns...Pana la urma eu am plecat la Bucuresti, imi pare rau ca aveam nr. uneia dintre asistentele ei, dar nu-l gasesc....Oricum sunt fete pe forum care il au.

Krissy e draguta poezia...emotionanta.

Crisspy si a mea bebelina la 21s si 4 z cantarea doar 413 grame.Ma bucur ca ati scapat de chisturi.Si noua ne-a depistat la eco la 16 sapt, dr meu nu le-a dat importanta mi-a spus ca vor disparea pana in trim III, ceea ce s-a intamplat la 19 sapt nu mai erau. Insa eu am citit pe net despre ele ca se asociaza cu trisomia 18 si 21mai rar si m-am speriat ingrozitor.Si acum sunt nelinistita din aceasta pricina si-mi pare rau ca nu m-am dus sa fac amniocenteza.Tu parca ai facut biopsie coriala si te felicit. si ma bucur ca ti-a iesit bine totul la eco, analiza inimioarei m-a tinut si pe mine in suspans

V_florina ma bucur ca ai venit cu vesti bune
Anda + 23 cu Nectaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Babyblue am vazut ca ai intrebat de masuratorile mele de la morfofetala, eu sincer nu stiu sa le citesc si am o groaza de masuratori aici,daca imi enuameri ce te intereseaza eu iti spun cu cea mai mare placere, adica pe foile astea am tot felul de prescurtari gen HC, AC,TIB,BPD etc......

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 29+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Buna seara burtici
Babyblue , Crissy, Florina felictari pentru rezultatele bune de la eco !!!
Krissy foarte frumoasa poezia
Arianna o veste buna printre atatea aiurea, bine ca ai scapat de balaur daca ai nevoie de ceva sti unde si cum dai de mine ai grija de tine si de bebelina
Laura mai rezisti fata draga ??? cate s-au mai adunat si la voi , off. Imi pare sincer rau pentru toate vestile si intamplarile de kkt
w...girl intrebai de semnatura , mergi la contul meu - editeaza profil - optiuni- semnatura- si acolo scri [ gravi ] + nr de saptamani cu [ fetita] sau [baietel ] ( ce ai tu ) cu precizarea sa scoti spatiile dintre paranteze
noi am alergat azi dupa modele de tapet si am ramas socati la un magazin prin Militari o rola de tapet ptr 5mp era intre 130-170 ron si in Bricostore aceeasi rola era 45 ron ( noi avem nevoie de vreo 6 role ) ...am ramas paf la ce diferente de preturi

21+ cu Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Krissy, superpoezie, deja mi-am reincarcat bateriile, sarumana! Sa ne mai injectezi cu optimism te rog, returnam si noi favorurile cand putem!Deci Flavia e companie elevata de east Coast...bravo lor, io nu mia vreau langa ocean, ma voi reprofila puternic catre zona Texas in curand!
Corry_28 m-ai facut total fericita pe ziua de azi! Multumesc frumos de compliment, daca te-ar auzi soatza s-ar uita la tine ca la mashini straine...caci sunt de fapt si de drept un taur temperamental, pasionat si putin zanatec...incerc sa ma maturizez si io cat pot! Prima sarcina a fost superba, de data asta am suferit ca un caine...greturi sinistre pana in 4 luni jumate, arsuri si gheare-n piept care mimeaza atacuri de inima acum...in plus bate fii-miu la mine ca la fasle zi si noapte! Merci de intrebare, oricum, sunt mama optimismului si merg inainte...cand ma gandesc cat de mult isi doresc altii copii si nu au, ma gandesc ca ale mele chinuri sunt nimica toata!Cu Dumnezeu inainte!
Ramyy, sa ma ierti pentru franchetze, insa sa nu te prindem ca dispari in ceatza ca jar mananci, chibrite rozi...Scrie, scrie, scrie cat pti, decarca-te, te va face sa te simti mult mai bine!
Feciansi io, nah, iti place?Si inca-o data!
Florina si Crisspy, bravooooo pentru rezultate...si fii-miu are cracii lungi, il fac model...sa castig si io un ban, nu?
Pliul nucal se masoara doar la eco de trimestru I...si tre sa fie pana-n 3.5, va zic pentru ca din nefericire stiu, fii-miu m-a speriat cumplit cu rezultatele genetice de prim trimestru, am avut sanse de Down Syndrome 1/12...am crezut ca mananc peretii! Testele astea...va spun io, mai bine nu, creeaza prea multa panica...s-a dovedit a fi o alarma falsa dupa CVS, insa m-am urcat pe pereti o luna de zile!

La varsta asta e normal sa aiba pliu mai mare...e firesc sa-i creasca gatul, nu? Nu va mai ambalati pe masuratori...din nefericire in Romania doctorii sufera cumplit de lipsa de profesionalism...unii din ei!

Si asha cum v-am relatat, sunteti rasfatate, eu am dreptul la 3 eco toata sarcina, si asta pentru ca sunt mama batrana cu braul de lana, caci altfel mi-ar face doar una! O sa mai fac eu una extra la cabinet specializat in 3d eco pe la 30 de saptamani ca sa il am pe DVD si-n poze!

Mama de Anna Sophie( 6/11/2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

windy, eu cu Ana am facut mai multe eco, imi dadea D-na Ana trimitere pe diferite motive, ca eram paranoica, mi-a dat ...draga de ea...pana si dopplerul ei acasa, sa il folosesc

Mama de Ana si 28+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya27 spune:

Fetelor, bine v-am regasit!!
Nu am mai scris demultisor, ne-am mutat, am avut o perioada fara internet..dar acum in sfarsit am ajuns si eu la zi cu recapitularea capitolelor din urma!

Pentru fetele care se confrunta cu probleme (Roberta, Laura, Rammy), va doresc din tot sufletul multa multa sanatate si incercati sa fiti cat mai optimiste! Doamne ajuta sa fie totul bine! TREBUIE!!

Va tot citesc vorbind de lungimea colului, mie nu mi-a zis dr nimic despre asta, nici eco intravaginala nu am facut, nici rezultatele de la morfo( de trim 1 si 2) nu le-am vazut cu ochii mei, insa ma gandesc ca daca era ceva avea sa imi spuna, nu? E cam mutulica doctorita asta a mea, imi spune cate ceva doar daca o intreb, insa la fiecare control ma asigura ca totul merge bine.. nu stiu ce sa zic..eu ma simt bine, nu am avut nici o problema pana acum.

Babyblue, foarte faine lucrurile comandate, am ramas uimita sa vad ce preturi bune au! Am facut si noi comanda pt camera lui bebe, www.autourdebebe.com/le-sommeil-_5/la-chambre-de-bebe-_17/chambre-classic-mickey-_13434926-_7.html" target="_blank">ttp://www.autourdebebe.com/le-sommeil-_5/la-chambre-de-bebe-_17/chambre-classic-mickey-_13434926-_7.html

fetelor, mie mi-au iesit niste hemoroizi de toata frumusetea, la inceput nu ma dureau dar acum ma jeneaza putin, am uitat sa o intreb pe doctorita ce tratament trebuie sa fac..este cineva care are aceasta problema? v-a fost dat vreun tratament sau trec de la sine? intreb si eu ca nu am nici cea mai vaga idee, nemaiavand inainte asa ceva, dar constipatia asta bat-o vina, inca imi da batai de cap.

aa, si ca sa nu uit, vreau si eu va rog frumos noua parola de la contul comun, vreau sa vad noile pozici, pleaaaase!!

va pup pe toate si va doresc o saptamana mare linistita, calma si cu gandul mai mult spre Cel ce a patimit pentru noi.

28+ Ianis-Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Neata fetele!

Crisspy, Florina, felicitari pt vestile bune de la eco !

Krissy f frumoasa si emotionanta poezia!

Dya . Si eu am avut/ am hemoroizi. Acum nu s-au mai umflat asa, dar sunt perioade cand am crize dureroase . Eu folosesc Proctoglyvenol si intr-o zi , doua sunt fresh.

Sunt taaare nesuferiti. Cand l-am nascut pr Filip mi s-au umflat vreo doi fff tare si dureeeeau ingrozitor. In prima seara dupa nastere m-au durut atat de tare ca nici nu mai simteam epiziotomia.Pe orice parte stateam, ziceai ca stau pe cuie....Na, ca te incurajez! Dar poate la tine nu o sa fie asa! oricum dupa experienta asta am zis ca niciodata nu o sa mai zic ca ma doare'n ... de ceva

Windy dar deocamdata sunt la al 3- lea copchil

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 28+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Neatza burtoaselor si de la mine!
Cu intarziere, ca azi am fost din nou la hematologie cu rezultatele.
Si ce credeti?
"Aaa, da? pai bine, lasa-le aici, vino maine dupa 2"

Mor pe fazele astea. Se joaca cu nervii mei si cu timpul meu!
Arianna, multa bafta!
Florina, felicitari pentru rezultate. Se vede ca esti zen

Va pup, iar am de munca... !

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Neata fetele,

Dupa atatea discutii despre masuratori si alte analize m-am apucat si eu sa rasfoiesc dosarul sa ma uit peste ecografii, masuratori si analize dar ma uit ca curca in lemne nu pricep nimic

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 29+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutzas spune:

buna dimieta fetelor,
am urmatoarele simptome si as vrea sa stiu daca sunt normale si daca le mai are cineva de aici, nici nu stiu cum sa le zic: se intareste burtica, cred ca se contracta uterul?, se face cate o umflatura in stanga sau dreapta parca s-ar fi cuibarita bebelina acolo...
merci!

28+

Mergi la inceput