Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (44)
Raspunsuri - Pagina 2
crisspy spune:
Hello,
Ne-am intors de la morfologica...bebelina e in parametri, cica ...are 382gr, o silfida
Nu s-a mai vazut chistul de plex coroid ...sper ca am scapat de el definitiv
In rest, placenta inserata fundic, grad I, grosime 2.35cm, col 4.48cm, IR-urile banuiesc ca Ok din ce mi-am dat eu seama de pe foaie...ecografistul zice ca suntem OK, deci nu-mi mai fac probleme...toate valorile au iesit intre 20 de sapt si 3 zile si 21 de saptamani...iar eu azi am 21 sapt + 1 zi
Babyblue si la mine s-a uitat o gramada la creier si la inima...la creier am inteles, dar la inima deja incepusem sa ma panichez, ma gandeam ca e ceva in neregula.
Bebelina danseaza in burtica, o fi si ea bucuroiasa ca si mami
O noapte linistita tuturor
Crisspy, fericita de Razvi si 21 sapt
lisssa_ana spune:
Windy si eu tot allkids, la fel am avut si cu Ana...n-am platit nik
krissy...ce frumos
rammy, de aia suntem aici...ca sa incercam sate linistesti, poti sa scrii de cate ori vrei tu, suntem aici sa ne sustinem una pe alta
Mama de Ana si 28+
Fashion
crisspy spune:
Aaa si pliul nucal e 3.99mmm...asta e bine sau nu ca eu stiam ca trebuie sa fie pana in 3
Crisspy, fericita de Razvi si 21 sapt
corry_28 spune:
Wgirl, cred ca ar fi fost mai bine sa se procedeze si aici la fel.Mai bine sa nu cunoastem atat de multe, doar ce trebuie, si asta sa-ti comunice dr...Noi intram in panica imediat, apoi cautam pe internet, iar asta este cheia pentru a innebuni cu zile
Tu transmiti o stare de calm si de siguranta in tine, probabil unde esti la a doua sarcina?
Tu cum te simti?
O Ramyy, pe mine nu ma deprimi
Stii ca aici poti spune absolut tot ceea ce gandesti sau simti, si asta nu iti face decat bine!
22+cu si
Ireth spune:
Ramyy, asa cum zic si fetele, de-aia ne strangem aici, sa vorbim - de bine, de rau - de sarcina, probleme, etc. Deci nu-ti face probleme ca ne deprimi, ideea e ca tu trebuie sa te relaxezi si sa scoti din tin toate problemele astea, tu esti principala, noi suportam vestile proaste - ale altora - oricum altfel decat perssoana in cauza. Deci nu-ti face probleme! hai, zi ce ai pe suflet...
Pliul nucal? pai poate era pana in 3 la o ANUMITA varsta a sarcinii, gen 14-16 sapt, cand se face dublul test. Nu e normal sa creasca si el, odata cu copilul?
24+
Krissy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui wndyctygirl Fetele, nu se indura si de mine nimeni sa ma povatuiasca cum fac cu semnatura de gravida? Si sa ma treaca in listutza? Sarumana! |
Dea, sa repeti te rog datele, ca sa te pot trece. La fel o rog si pe Cool_Oana, care cred ca ne-a dat datele dar au ramas in urma cu vreun capitol sau doua - scuze de omisiune, reparam pronto cand avem din nou informatia!
Flavia/Squirrel e East-coast girl de Virginia.
Bravo pt rezultatele bune de la eco Crisspy, Babyblue si Corry, si la cat mai multe vesti bune!
Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 22+ cu
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"
v_florina spune:
Buna seara fetelor, acum am ajuns acasa caci am haladuit la cumparat papa dupa ecografie.
Intai de toate, Laura iti doresc multa putere si multa incredere ca lucrurile se vor rezolva. veti trece cu bine peste aceste incercari. Desi este greu, incearca sa gandesti pozitiv - orice sentiment, gand nespus sau vorba il influenteaza pe bebe. Fii curajoasa!
Arianna, tinem pumnii pentru zilele ce urmeaza si asteptam sa ne dai de veste cand ai ajuns acasa cu bine!
Crisspy, ma bucur nespus ca a disparut chistul acela!
Babyblue, vesti bune cu bebe Iustin. Colul - pai colul, azi poate fi ok, maine nu, asa ca ce sa ne ingrijoram de acum? Plus ca asta cu colul se rezolva. Important este ce bebe Iustin este bine mersi sanatos si misca de nu puteau sa-l masoare.
Despre noi - suntem bine, multumesc lui Dumnezeu! Bebe a ramas tot baiat. Are 550 grame si toate-s confome cu varsta sarcinii. Dintre toate chestiile masurate, am retinut ca este lung in craci Despre doctora am auzit ca este un ecografist bun, asa ca am incredere in ceea ce a spus. Placenta OK, lichid amniotic OK, arterele uterine OK, colul de 4,5cm masurat pe burta.
Bebe dormea pe o parte cu o mana sub ureche, si cu cealalta tragea de zor de cordon.
O sa postam si noi poza cu burtica, caci pana acum nu am mai urcat nimic.
va pup pe toate, va multumesc pentru gandurile voastre! Celor care urmeaza sa faca eco, va tin pumnii. Celor cu probleme, va doresc multa sanatate si ma rog pentru voi.
_
22+
fecian spune:
Buna seara fetelor!
Vad ca azi orice s-ar zice numai vesti negative au fost
Laura sanatate va doresc la toti 4! Trebuie sa fiti puternici si sa treceti cu bine de incercarile astea. la Dumnezeu sa fie totul bine cu voi cat mai curand, ca sa poti sa te bucuri de ce a ramas din sarcina! si o virtuala. Stiu, nu ajuta, dar macar stii ca e cineva care se gandeste la tine
babyblue stai mama calma, ai niste valori de invidiat!!! Asa ca bucura-te cat poti de ce a mai ramas. bucura-te de bb Iustin, de sotul tau...acusi nu o sa mai stiti ce e aia libertate. Noi deja suntem consemnati pentru urmatorii 5 ani. Cred ca abia atunci o sa am incredere sa las pe cineva cu copii mei ca eu sa pot merge cu sotul la un film sau la o cina in oras.
anaemi ma faci sa rosesc. Adevarul e ca azi m-am simtit tare bine si speciala! A si fost o zi superb afara, 25 de grade, m-am rasfatat pur si simplu. A trecut ceva timp de cand nu am mai facut-o si asa de bine a foost !
chiar si sotul meu azi a vazut imediat ca sunt altfel, nu se putea dezlipi de mine, din Ileana Cosanzeana nu ma mai scotea
Ireth ai fost la inaltime azi!! I-ai tinut foarte bine locul lui roxibarbu la mentinut ordinea si disciplina!!
rammy calmeaza-te iubita ca mai rau iti faci cu gandurile si stresul. Si al meu copil azi aproape ca nu l-am simtit deloc. Si nici ieri. A fost foarte cumintel, insa stii si tu cume ...daca tu ca om azi ai mai multa energie, maine pici de somn...asa e si el. Eu de exemplu pic acum de somn, insa noaptea nu mai pot dormi defel...sau cazuri si cazuri... acum nu trebuie sa ne ingrijoram din orice, Parca din saptamana 30 ar fi bine sa monitorizam miscarile fetale...pana atunci , e normal ca bb sa mai ia si pauze.
squirell nu mai stiu ce ai zis tu, dar tot iti dau. Asemenea si tie, Deea
krissy tu ma omori cand vad pozicile tale. La mine burta a explodat de la 21 de saptamani, am 25 zici ca sunt de 30!! Iar la tine nici ca nu se cunoaste. Asa eram eu in prima sarcina...pana la 25 de saptamani nici ca nu s-a vazut aproape nimic.
corry sa iti traiasca sambureii. Faine nume au ! Tare frumosi mai sunt
Arriana bafta la cerclaj, trebuie sa fie bine! Un si o de la mine
In alta ordine de idei, am facut ceva cumparaturi azi, si am luat si primele seturi la bb. Mai unisex asa, ca nu stim ce e bulina si parca n-as vrea sa imi para rau de ce am cumparat. Totusi nu m-am abtinut si tot am luat ceva roz...asta e, daca e baiat o sa aiba si ceva roz.
Va pup si va doresc o seara placuta!!!
Felicia,de pui (Gabriel) si 25+ cu bulina (Mihai sauAnamaria???)
Nasterea lui Gabriel
_
Simply happy!
Roberta84 spune:
Crispy , ma bucur ca e totul bine , o raza de soare printre norii care ne-au acoperit
Krissy foarte frumoasa poezia
Arianna , , o sa fie bine , ai incredere
Rammy , si eu hotarasem ca tine cu ceva timp in urma cand eram demoralizata , dar sa stii ca am revenit pt ca imi face mai bine sa scriu si sa ma descarc... asa ca , spune-ne tot ce ai pe suflet ca deasta suntem toate aici
Laura , eu am avut un caz de TBC in familie ( luase de la servici) si sa stii ca nici unul din noi nu am fost afectati , iar ea s-a tratat in cateva luni si nu are probleme nici acum si au trecut 13 ani. Intr-adevar a trebuit sa luam tratament provizoriu toti timp de 3luni , le luam pe ascuns pt ca imi era rusine de colege sa nu ma creada o " tbc-ista", dar am fost bine cu totii. Curaj ca nu e chiar atat de rau cum pare, important sa-i fie depistat la timp.
Despre celelalte probleme nu stiu ce sa-ti spun doar sa aiba Dumnezeu grija de voi
27+ cu Gabriel
Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !
Krissy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui fecian krissy tu ma omori cand vad pozicile tale. La mine burta a explodat de la 21 de saptamani, am 25 zici ca sunt de 30!! Iar la tine nici ca nu se cunoaste. Asa eram eu in prima sarcina...pana la 25 de saptamani nici ca nu s-a vazut aproape nimic. |
Bravo Florina si tie pt rezultatele relaxante de la eco!
Crisspy, si eu stiu ca pliu nucal nu mai e relevant dupa 13 saptamani, 3 mm clar nu e mult ca dupa 20 saptamani e normal sa fie 6-7 mm!
Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 22+ cu
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"