Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (44)
Raspunsuri - Pagina 18
MatzaRebela spune:
Multumesc frumos pentru felicitari:) eu inca plutesc, ma bucur enorm ca totul este bine bine:D pupici multi la toate burticutele:)
21+ cu 
mihaaa spune:
multumesc roxybarbu...eu am ceva intepaturi pe jos ,dar cand vad ca ma ia ,iau un no spa si stau cuminte in pat ,nici sa merg nu pot,sper sa fie bine sa nu am prb...in rest m-au apucat emotiile si frica de nascut, de dureri de toate..abia astept pe 6 mai sa merg la dc la eco morfo si sa discut de nascut(daca nu o sa fie in concediu dc meu in perioada aia,ca asa am inteles:(
In rest, fetitza e f activa ,o simt mai tot timpul ccred ca nu e o ora intreaga in care sa nu o simt cum se zbenguie si sunt happy...mai o linisteste tati seara cand ajunge acasa...nu stiu cum reuseste dar cand ii simte lui mana sta cumintica...cred ca o relaxeaza:D
Va
pe toate si sa auzim numai de bine.
29+ 
oxidoni spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxybarbu Matzo FELICITARI pentru fetita !!!! La ce clinica ai fost de nu le mergea aparatura, la CMU cumva? Oxidoni bebele tau cat cantareste ? Traieste, Iubeste, Daruieste... sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 29+DPN 04.07.2011 |
Roxybarbu, la morfologia fetala, la 22 de saptamani, avea 469 grame.
Sunt si eu curioasa sa aflu cat are acum...miercuri aflam. Sper sa fi luat si ea bine in greutate.
Va foarte multumesc la toate pentru aprecierile la adresa pozelor

27+ cu
Miruna-Maria
ramyy spune:
mihaa , roxybarbu, anaemi felicitari pt 29 sapt...voi o sa fiti primele ![]()
mihaa sa sti ca si eu am intepaturile alea pe sub burta si asa pana in vagin le simt si uneori nici nu ma pot misca si i-am zis la medic sinu are ce sa faca a zis sa iau no-spa si sa stau cuminte 
24+ 
2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)
stankatherin spune:
Salutare tuturor:)
sunt noua pe aici si nu stiu ce sa citesc mai repede ca sa ma pot informa si eu despre ce se vorbeste aici;)
sunt incintata sa gasesc aici atitea mamici cu burtici
Ma bucur ca mai e cineva din Codlea, Brasov de unde sutn si eu:)
Abia astept sa schimbam pareri si experiente intre noi.
Va pup pe toate Multa sanatate si lumina in suflet
ramyy spune:
fetelor 

uite asa fac eu acum prin casa
ma sunat doctorita la care am fost dimineata , analizele au iesit bine sa nu imi fac nici o problema ca nici nu este vorba de hipercoagulare sa merg in continuare pe 0,4 inca o luna dupa care sa merg sa repetam analizele si in functie de anlize si de cate kg o sa am la 29sap vedem daca marim doza sau nu.
doamne ce spaima am tras luni si cum am stat ca pe ace ...da am scapat bebita al meu e bine ...stie el cat de mult il iubesc si se straduie si el saracu ![]()
24+ 
2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)
anaemi spune:
Multumesc fetele! De asemeni felicitari si celorlalte fete care au mai adaugat o saptamana spre cele 40 ! 
Roxi, cum adica sa programati nasterea naturala? 
Mihaaaaaa, noi avem aceeasi DPN
si tot la Filantropia nasti
Super, poate nastem in acelasi timp
...ne tinem de mana ![]()
Si eu mai am intepaturi care se duc pana in col. Dar sincer, de astea nu prea m-am stresat. Pe mine cel mai tare ma streseaza contractiile. ![]()
Asa ca de maine sa-mi tineti pumnii sa nu am prea multe contractii pt ca o sa ma apuc de bucatareala si de ceva curatenie (asa putin doar, ca am tot facut)...Oricum o sa stau cu pastilele langa mine. ![]()
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) &
29+ 
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
anaemi spune:
| citat din mesajul lui ramyy fetelor ![]() ![]() ![]() ![]() uite asa fac eu acum prin casa ma sunat doctorita la care am fost dimineata , analizele au iesit bine sa nu imi fac nici o problema ca nici nu este vorba de hipercoagulare sa merg in continuare pe 0,4 inca o luna dupa care sa merg sa repetam analizele si in functie de anlize si de cate kg o sa am la 29sap vedem daca marim doza sau nu. doamne ce spaima am tras luni si cum am stat ca pe ace ...da am scapat bebita al meu e bine ...stie el cat de mult il iubesc si se straduie si el saracu 24+ ![]() 2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :) |

Bravo! Felicitari din suflet!Haideti mai fetelor, ca pana la urma o sa fie totul bine, la toate !
Vedeti, Ramy a dat startul...Asteptam si celelalte vesti bune!

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) &
29+ 
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
mamutz spune:
| citat din mesajul lui ramyy ma sunat doctorita la care am fost dimineata , analizele au iesit bine sa nu imi fac nici o problema ca nici nu este vorba de hipercoagulare sa merg in continuare pe 0,4 inca o luna dupa care sa merg sa repetam analizele si in functie de anlize si de cate kg o sa am la 29sap vedem daca marim doza sau nu. |
Vezi ce inseamna sa faci ce analize trebuie wi nu d+DIMERI! Sa faci si homocisteina si antifactor XA, cu toate ca daca ti+a dat femibion e ok pt homocisteina.

27+
MihaelaV spune:
Anaemi felicitari pentru cele 29 de saptamani
Mihaa felicitari si tie
Lissa de abia astept sa vad poze cu tortul
MatzaRebela felicitari pentru fetita
Oxidoni sunt f frumoase pozele si voi de asemenea.
Roxy sunt sigura ca fetita ta va fi delicata si frumoasa ca tine, nicidecum de 5 kg![]()
Babyblue stai cuminte ca o sa se descurce si sotul cu gatitul![]()
Babylicious m-am uitat si eu pe un set de ciorapei pe care ii am la indemana si intr-adevar 95% bbc, 5% elastan. Stai si tu cuminte si lasa curatenia ca vezi si tu ce patesti.
Arianna o fi terminat de facut cerclajul?
Ramyy ma bucur mult ca te-ai linistit
Ireth iti tin si tie pumnii sa fi iesit bine analizele

sunt cea mai fericita