Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (44)
Raspunsuri - Pagina 19
babyblue spune:
mihaa, felicitari si tie pentru cele 29 de saptamani!! de ce nu mai pui o poza noua, cu burtica?:)
anaemi, am auzit ceva de curatenie si pregatiri???sau nu citesc bine????
rammy, ma bucur nespus. ai vazut ca este bine! doamne ajuta!
roxy, uff, esti o curajoasa sa stii. deja te gandesti la nastere.....off ce a trecut timpul.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
22+ cu
Iustin Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural
ramyy spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mamutz
Vezi ce inseamna sa faci ce analize trebuie wi nu d+DIMERI! Sa faci si homocisteina si antifactor XA, cu toate ca daca ti+a dat femibion e ok pt homocisteina. ![]() ![]() ![]() 27+ ![]() |
homocisteina o am facut e ok, factorx a zis sa o facem la 30sapt ca e mai relevanta si acum chiar nu e nevoie.
eu am insitat sa imi dea sa fac de toate dar a zis ca astea le lasam la 30 sapt.
24+ 
2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)
ramyy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyblue mihaa, felicitari si tie pentru cele 29 de saptamani!! de ce nu mai pui o poza noua, cu burtica?:) anaemi, am auzit ceva de curatenie si pregatiri???sau nu citesc bine???? rammy, ma bucur nespus. ai vazut ca este bine! doamne ajuta! roxy, uff, esti o curajoasa sa stii. deja te gandesti la nastere.....off ce a trecut timpul. _ Babyblue va pupa pe toti!! 22+ cu Iustin AndreiDoamne Doamne, te rugam ai grija de noi.... ![]() 2 IAD nereusite 1 FIV nereusit Sarcina obtinuta natural |
tu urmezi sa ne dai vesti bune...roberta si ariana .. laura....trebuie sa mai vina soarele si la odiseea noastra
24+ 
2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)
mamutz spune:
Ramyy fetele luau medin forte de la unguri, austrieci sau faceau comanda de pe un site german. Vezi daca e trecut pe prima pg la trombofilie, ca fetele care erau cu informatiile au cam nascut deja.
Dar tie cu mutatiiile alea care dau probleme cu asimilarea B-urilor nu ti+a dat pana acum femibion sau medin? Bine ca e ok homocisteina. Doamne ajuta! De acum ai cam scapat de greu, o sa meraga bine.
27+ 
ramyy spune:
| citat din mesajul lui mamutz Ramyy fetele luau medin forte de la unguri, austrieci sau faceau comanda de pe un site german. Vezi daca e trecut pe prima pg la trombofilie, ca fetele care erau cu informatiile au cam nascut deja. Dar tie cu mutatiiile alea care dau probleme cu asimilarea B-urilor nu ti+a dat pana acum femibion sau medin? Bine ca e ok homocisteina. Doamne ajuta! De acum ai cam scapat de greu, o sa meraga bine. 27+ ![]() |
sa sti ca si doctorita sa mirat ca nu iau B-uri..
si eu sper sa fi scapt de greu.
acum iau acid folic , magneb6, si femebion 2 de azi, dar o sa caut medynforte, nu stiu daca are aceasi denumire in toare tarile, o sa o pun pe sora mea din olanda sa caute poate gaseste si acolo.
24+ 
roxybarbu spune:
Stankatherina bine ai venit !
Ramyy FELICITARI ! Ce ma bucur cand totul se termina cu bine 
anaemi, mi-a spus doctorul ca colul incepe si se deschide cu cateva zile inainte de nastere uneori chiar cu 7-8 zile, deci se poate vedea dinainte ca te apropii de nastere. Cand va vedea ca colul a inceput sa se deschida decidem o zi in care ma duc, ma internez si banuiesc ca imi face injectia cu oxitocina si imi provoaca nasterea.
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita
cu o
( Alexia Carla) de 29+
DPN 04.07.2011
roxybarbu spune:
oxidoni si bebelusa mea la morfo de 22 sapt. avea 452gr
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita
cu o
( Alexia Carla) de 29+
DPN 04.07.2011
ramyy spune:
| citat din mesajul lui crisspy Rammy felicitari ![]() ![]() De acum te potolesti, da? ![]() Crisspy, fericita de Razvi si 21 sapt ![]() |
promit
24+ 
Ireth spune:
Vesti si de la mine.
Am fost, am asteptat, dar a meritat
zic eu. adica putea sa fie si mai rau!
Deci proteina S tot mai scazuta. Mi-a confirmat si dl. doctor ca ea scade in sarcina.
Faza e ca mi-a iesit anticoagulantul lupic fix peste limita. Adica la Fundeni era negativ, aici era inclus in categoria "foarte slab pozitiv", valoarea maxima pt negativ fiind de 120, eu avand 121... hmmm... a zis ca nu se poate pronunta ca e pozitiv, mai ales ca analizele au fost facute la 3 zile diferenta. Deci mergem pe ideea ca e negativ, dar cu monitorizare, evident.
In rest... mutatii n-am, alti balauri n-am, o anemie de care stiam, ca mama asa m-a nascut, si pe care se pare ca am mostenit-o. Istoric de trombofilie in familie n-am, avorturi n-am, si in aceste conditii mi-a dat sa iau Aspenter, DUPA CE INTREB MEDICUL GINECOLOG. Asta mi-a placut, ca a zis ca medicul ginecolog are ultimul cuvant in astfel de situatii. Si eu sunt de acord ![]()
Ma intorc la munca, mai happy decat am plecat
ma gandeam ca in da Clexane, dar din fericire inca nu e cazul 
Ramyy, felicitari!! ti-am zis ca o sa iasa bine ![]()
Bun venit noii fete - Katerina? sper ca zic bine 
Si va pup pe toate 
24+ 

fericita de
Razvi si