Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (44)
Raspunsuri - Pagina 17
roxybarbu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MatzaRebela EVA brasov...... in fine imp e ca e bebelina bine:d uof tre sa ma obisnuiesc si eu cu gandul desi radiez de fericire, atatea luni de zile m-a referit ca la un el mai mult decat o ea:) 21+ cu ![]() |
Acum am vazut ca esti la Domnul Dr. Aurel Ionel
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita
cu o
( Alexia Carla) de 29+DPN 04.07.2011
babyblue spune:
felicitari matzo pt rezultatele super bune!
babyblicios, florina, un mare poooop.
florina, ai dreptate, sotul meu e un bun bucatar.:) si chiar ii place. dar eu la pregatiri din astea mai imp, sunt o bagacioasa si am impresia ca nu le face nimeni ca mine. nimic mai fals. puteam sa mergem la parinti, dar ne afost lene sa ne mai deplasam pt un wk, mai ales ca avem de pregatit cate 4 prezentari pt curs si acusi vine luna mai si n-am lucrat mai nimic. am zis sa stam aks, sa papam ce facem noi si sa lucram la prezentari.....uff
ireth, te rog sa n o iei pe urmele mele. sigur e de la efort. eu ieri am fost la real sa fac shopping, am gatit o gramada, am spalat si uite ce am patit, seara m-am tavalit de contractii. azi dc am stat in pat pana acum, deja ma simt muuult mai bine. si am impresia ca dc chiar stau cuminte la pat, tratamentul asta ar fi suficient si n-ajung la injectii sau uraciosul ala de gynipral.
oxidoni, superbe pozele, realmente.
lissa, vrem poze cu tortul!!!
anaemi, felicitari pentru cele 29 de sapt. mai ai puuuttinnn de tot.:)
rammy, ma bucur ca te ai mai linistit. dupa parerea mea poti face linistita 0.6 ml, mai ales dc spui ca ai 88 de kg. dar cel mai bine vezi si cum ies restul de analize si te sfatuiesti cu dr tau hematolog. noi la pacientii nostrii care fac cleaxane profilactic pt tromboflebita profunda le dam 0.6 de la 80 de kile in sus, lejer fara sa stam prea mult pe ganduri. la tine e mai delicata situatia fiind bebe. take care. eu te urmaresc din umbra.:)
mamutz, esti o scumpa. ma bucur ca esti ok, cu toate eram ingrijorate pentru tine.
ariana, sper ca esti bine acum si cerclajul este ok si te simti bine!!!
andra, ai nascut cu cezariana prima data? urez multa sanatate evei!!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
22+ cu
Iustin Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural
adra_bell spune:
Babyblue, da, cezariana, nu se putea altfel, previa marginala, pozitie distocica, circulara de cordon. Am strans cam tot ce se putea:))
blog
asteptandu-l pe Filip (august 2011)
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
babyblue spune:
roxy, eu cred ca este imposibil sa faci un copil de 4-5 kile.
mai ai practic 2 luni de sarcina+- si nu cred ca mai ia mai mult de 2 kile fetita.
eu cred ca maxim o nasti de 3500 g. parerea mea.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
22+ cu
Iustin Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural
mamutz spune:
Neata! Fetele v+ati spovedit, impartasit? Ca e joia mare!
Ramyy eram sigura ca o sa iti faca Avram toate analizele, ca dr ala la care mergeai tu nu prea stia cu ce se manaca. Macar acum esti pe maini bune si daca cresti in greutate, intradevar se mareste doza.
Matza Rebela FELICITARI!!!
Anaemi FELICITARI esti in saptamana 30, super tare!
Oxidoni super poze
.
Babyblue bine ca te+au mai lasat contractiile.
Magneziu ajuta f mult in spasmele musculare, printre altele.
Wndyctygirl nu cred ca ti+am urat bun venit, esti o draguta.
TENSIUNEA pentru o determinare de o cat mai mare acuratete sunt necesare cel putin 2 masuratori la interval de cateva minute la ambele brate. Daca diferenta intre cele doua brate e mai mare de 10mmHg se va lua in considerare valoarea cea mai mare. Daca dupa 3 masuratori la interval de o saptamana aceste valori depasesc 140/90mmHg, pacientul este considerat hipertensiv.
In anuminte situatii, masuratorile efectuate la cabinetul medical denota in mod repetat o tensiune ridicata mare in timp ce masuratorile de acasa indica valori normale. Acest tip de comportament este cunoscut sub numele de HIPERTENSIUNE DE HALAT ALB sau DE CABINET. Pentru a inlatura acest efect se poate utiliza determinarea ambulatorie a tensiunii, la intervale prestabilite timp de 24 de ore.
27+ 
anaemi spune:
toate fetele!
babyblue stai cumintica si ai grija de voi! 
Matza felicitari pt pasarica
!
Oxi suuuuper pozele! 
Rammy 
Ireth bafta ! 
mamutz 
Eu sunt varza de obosita...am fost plecata pana mai devreme cu astia mici....daaar tre' sa ma apuc sa vopsesc ouale pt Paste ![]()
Eu am zis ca m-a cuprins un amalgam de sentimente, de bucurie , teama, de nerabdare,.....nicidecum ca nu-l astept pe bebe. ![]()
Acum am fugit la "vocseala" ![]()
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) &
29+ 
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
roxybarbu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyblue roxy, eu cred ca este imposibil sa faci un copil de 4-5 kile. mai ai practic 2 luni de sarcina+- si nu cred ca mai ia mai mult de 2 kile fetita. eu cred ca maxim o nasti de 3500 g. parerea mea. _ Babyblue va pupa pe toti!! 22+ cu Iustin AndreiDoamne Doamne, te rugam ai grija de noi.... ![]() 2 IAD nereusite 1 FIV nereusit Sarcina obtinuta natural |
Eu sper din tot sufletu sa fie asa cum spui tu
anaemi felicitari pentru cele 29 de sapt, eu cand am realizat ca am intrat in 29 sapt am inceput sa ma panichez, sa ma gandesc ce mai imi trebuie, ce imi lipseste pentru bebe sa imi pregatesc totul pentru bagajelul de maternitate dar m-a linistit doctorul ieri cand mi-a spus ca totul este PERFECT si toate masuratorile corespund foarte bine varstei de sarcina si atat timp cat nu ma apuc de carat,alergat etc. o sa ajungem amadoua sanatoase la termen.
Apropo de asta am vb cu doctorul ieri si am cazut de comun acord sa imi programez nasterea (cale naturala)
sunt cea mai fericita
cu o
( Alexia Carla) de 29+DPN 04.07.2011
mihaaa spune:
Fetele noi azi am vopsit oua ,eu si cu fetita,o invata mama din burtik sa vopseasca oua:D
Am vazut pozele ,sunteti superbe,super albumul Oxidoni.
Babylicious arati super,ai o burtk frumoasa si tu nu te-ai ingrasat mult.
Sarcina usoara la toate si aveti grija cu pregatirile pt Pasti,sa nu va obositi prea mult.Eu am terminat pe ziua de azi.Maine facem cump si prajiturile:D
29+ 
mihaaa spune:
MatzaRebela felicitari pt fetita...Si sotul meu a vrut baietzel,dar acum e f incantat ca "are tata o fetitza" si deja vrea sa invetze sa faca coditze impletite sa ii faca lu' fiisa si sa ii puna pampoane...deci se va obisnui si al tau...
Anaemi felicitari ...si noi am implinit azi 29 de saptamani...parca ma iau emotiile si frica cand vad ca ma apropii de termen....
29+ 
roxybarbu spune:
Felicitari pentru 29 sapt. Mihaaa, tu cum te simti la 29 sapt ?
sunt cea mai fericita
cu o
( Alexia Carla) de 29+
DPN 04.07.2011