Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (44)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Citat:
citat din mesajul lui MatzaRebela

e fetita e fetita;))):D o sa revin mai tarziu cu detalii:Dpupici

21+ cu

felicitari, sa fie sanatoasa!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Buna
am citit din urma si ma bucur ca in mare s-au rezolvat problemele.

Ireth, bafta azi la doctor
Rammy, e frumos scaunul si-mi place ca are srijin pentru picioare, e foarte important. Eu mi-am luat un fotoliu de la Ikea, a fost super-bun, am dormit cu orele in el, venea sotul seara tarziu de la munca si ne gasea dormind in fotoliu, eu cu sanii p-afara, Eva in bratele mele
Babyblue, se mai poate ridica placenta, eu am avut previa marginala la prima sarcina, am aflat la eco-morfo de trim 2, dar nu s-a ridicat deloc. Teoretic sunt niste riscuri la previa, dar uite ca a decurs totul foarte bine.

Am avut o noapte f proasta, Eva a facut un puseu de febra, unul singur, f ciudat, acum e bine, e posibil sa-i dea o masea. Ca sa nu mai spun ca aseara, atata s-a foit pe un scaun, incat a cazut pe spate cu capul de parchet. Combinat cu o durere puternica pe care o am la sanul stang si seamana a canal blocat, desi nu vad cum, ca doar nu alaptez, am dormit 4 ore si sunt total zombie.

Va si va urez un Paste fericit si linistit! Noi plecam din localitate si n-o sa am net

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Mai fetelor, mai fetelor mai!
babyblue, fara cuvinte. Sa stai cumintica si sa-ti iei toate medicamentele. Sunt convinsa ca sotul tau este un bucatar extraordinar!

Rammy, ma bucur tare ca te-ai linistit!

Ireth, tin pumnii sa fie totul bine cand te duci astazi la fundeni. Asteptam vesti dupa aceea.

Lissa, baga si niste retete pe langa poze daca ai!

Pup restul fetelor, am citit si am uitat ce ati scris din cauza de lipsa de timp.

La mine la serviciu este cosmar de ieri dupa amiaza. Parca i-a apucat pe toti cheful de munca chiar inainte de Paste. Asadar sunt in focuri si vreau sa termin totul de astazi ca sa nu fiu nevoita sa vin maine sau sa lucrez de acasa.

Va pup si va doresc o zi buna!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

deci detalii!:)

greutate 424 +- 62g(nu e asa dolofana dar nu mai tineam minte exact cat a spus stiam k e pestee 400(eram cu gandu la 3 liniute dintre picioare)

Bpd: 4.84 cm (20s4z)
ofd: 6.79cm
Hc 18.99 cm(21s2z)
Hc*18.40cm(20s5z)
Ac: 16.75 cm(21s5z)
Fl: 3.53cm (21s1z)
TIB: 3.20cm(21s6z)
Fib: 3.18cm(21s3z)
Hl: 3.46cm(21s6z)
RAD: 2.86 cm(20s6z)
ULNA:2.99cm(21s1z)
Cereb:2.21cm (20s5z)
CM 5.20mm
Vp 5.94 mm
IOD: 1.72cm
BOD: 3.43cm (21s6z)
CSP: 5.52 mm

Placenta grade 0
face normal
placenta location: posterior
3V cord yes
amniotic fluid normal

Si restul toate normale:)

Sotul inca incearca sa-si revina:))) el tot spera sa fie baietel dar lasa k-i trece lui:)

Nu ne-a facut dvd ca cica nu merge ne-a dat cateva poze(vreo 18-20:))) si a facut sotul video cu telul dar cat de okse vede nu stiu ca era intuneric acolo.

21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui MatzaRebela

e fetita e fetita;))):D o sa revin mai tarziu cu detalii:Dpupici

21+ cu

Felicitari

Crisspy, fericita de Razvi si 21 sapt

Mergi la inceput

Multumesc frumos:) si pupici la toate burticile;)

21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Babyblue, sunt sigura ca sotul tau e cel mai bun bucatar! stai cuminte, ca bine a zis cine a zis ca sarbatorile se duc, noi tre sa fim intregi mai multa vreme!!
Rammy, f frumos scaunul! Ma bucur ca te-ai mai linistit acum ca ai dat de cineva care e dispus sa iti explice ce si cum!
Ireth, bafta la dr!! Nu o lua si tu pe urmele fetelor! haideti fetelor fiti putin pozitive!!
Oxidoni, fara cuvinte! superbe!!!
Alexia, spor la cumparaturi, si nu uita diseara!
De Arianna stie cineva ceva?

Eu m-am apucat sa fac curat in bucatarie, si m-am dezechilibrat de era sa cad de pe dulap. bineinteles ca m-am speriat de am plans 10 minute cu hohote! Bine ca am terminat si nu mai ma catar nicaieri pana la toamna!

Pup toate fetele si le urez multa sanatate mai ales celor cu probleme!

27+ cu
Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Matzo, felicitari de bebelina sanatoasa!!!!

De omibaba mai shtie cineva ceva?

27+ cu
Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Matzo FELICITARI pentru fetita !!!! La ce clinica ai fost de nu le mergea aparatura, la CMU cumva?

Oxidoni bebele tau cat cantareste ?

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 29+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

EVA brasov...... in fine imp e ca e bebelina bine:d uof tre sa ma obisnuiesc si eu cu gandul desi radiez de fericire, atatea luni de zile m-a referit ca la un el mai mult decat o ea:)

21+ cu

Mergi la inceput